АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 918
  • 323
  •   1
Отговори
# 195
asja, радвам се че се отчете
 Hug Hug Hug

А по повод сините очи, нашата девойка от раждането си е със сини, само изсветляха малко с времето.

# 196
Ася,много се радвам и съм сигурна,че всичко ще е наред с мъничето в теб HugАза сините очи,нашата Стефи е със сини очички като тати и в началото бяха в края по-тъмни,а в средата по-светли  и към втория месец изсветляха и си станаха сини, за моя радост,че много мрънках докато разбера.Итака съм чувала ,че за да останат сини трябва по средата да са по-светло сини отколкото в края и тогава изсветляват

# 197
Емич дано скоро пишеш с хубави новини  Praynig Мислим ви всички  Praynig

Аууу Веси как ни издири бе жена  hahaha Аз онзи ден пратих снимка, а те са я публикували даже вече, аз честно да си кажа не мога да я намеря къде е  Embarassed Благодаря за гласа и за милото отношение. А вас там има ли ви?

Ася миличка много се радваме че се отчете  Hug Кой знае какво хубаво коремче си имаш, може другия път да пуснеш малко снимки да се размечтаем с тебе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Стискам палци да е синеоко бебчето и съм сигурна че ще е живо и здраво и ти ще си една прекрасна и любяща майчица  Heart Eyes Много целувки на теб и ритащото тумбаче  Two Hearts Пиши често при нас  Hug Липсваш ни... newsm51

Днес времето е лято и цяла седмица го дават така  Mr. Green

На мен пак ми зацапа (за втори път от както родих ), ходи го разбери какво е и що е  newsm78 Ще ходя и без това на профилактичен при мойто си доки и ще видим, но мисля че е цикъл, макар и много оскъден и без никакви симптоми  Mr. Green

# 198
3дравеите

Очите на бебоците стават все по странни. Тои има тъмни очи, но не мога да дефинирам точно какви са, като че ли са сиви, цветът не е моя (а3 имам кафяви очи). Мъжът ми има наситено сини очи, а малката има синьо 3елени, варира цветът...
Иначе сме добре, днес бесе ужасно мъгливо и си бяхме у дома...   bouquet

# 199
 hahaha hahaha hahaha

Скъпи съпруже

Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам.

Бях добра съпруга 7 години, но няма с какво да се похваля. Последните две седмици бяха пълен ад. Шефът ти се обади, за да ми каже, че си напуснал работа и това беше последната капка.

Миналата седмица, когато се прибра от работа не забелязала, че си бях направила прическа и маникюр, че сготвих любимото ти ядене и дори носех секси бельо. Прибра се, нахрани се за две минути, гледа телевизия и легна да спиш. Дори не ми каза, че ме обичаш и не мо докосна. Или ми инзеверяваш, или не ме обичаш, което и да е от двете няма значение.

П.С. Ако се опитваш да ме намериш, недей. С БРАТ ти се преместихме в Западна Вирджиния. Приятен живот!

Подпис: Бившата ти жена
Отговорът:
Скъпа бивша съпруго

Твоето писмо е най-хубавото нещо, което ми се е случвало през последните години. Наистина бях женен за теб седем години, въпреки че може да поспорим колко добра съпруга си била.

Гледам телевизия, за да заглуша постоянното ти мрънкане (но не помага).

Наистина забелзах, че си се постригала миналата седмица. Първата ми мисъл обаче беше, че приличаш на мъж, а майка ми ме учила “когато не мога да кажа нещо добро, да замълча”. Когато сготви любимото ми ядене, явно си ме объркала с БРАТ ми, защото не ям агнешко от седем години.

Отидох да спя, защото етикета $49,99 на новото ти бельо още стоеше. Молех се да е съвпадение, че брат ми ми взе $50 назаем същата сутрин.

Въпреки всичко това, аз още те обичах и смятах, че може да го преодолеем. Затова, когато разбрах, че съм спечелил 10 милиона долара от тотото, напуснах работа и купих два билета до Ямайка. Когато се прибрах обаче, теб вече те нямаше.

Предполагам, че всичко си има причина. Надявам се да получиш това, което винаги си искала. Адвокатът ми каза, че благодарение на твоето писмо няма да получиш и стотинка от мен.
П.С. Не знам дали съм ти казвал, но брат ми Карл, всъщност е роден Карла. Надявам се това да не е проблем.

Подпис: Червив с пари и Свободен!
[/i]

# 200

Аууу Веси как ни издири бе жена  hahaha Аз онзи ден пратих снимка, а те са я публикували даже вече, аз честно да си кажа не мога да я намеря къде е  Embarassed Благодаря за гласа и за милото отношение. А вас там има ли в

видях ви аз.
нас ни няма аз не пускам снимки защото..................и аз незнам защо. просто винаги има толкова сладки бебчета че как да гласуваш само за едно.
как така не можеш да я намериш.
влизаш в сайта и отгоре пише ИГРАТА НА SURCARE
със сини големи букви пише  Галерията и там на страница 55 и нашата любима Габка-Жабка- има вече 18 гласа Peace

*Сиска*-голям смях. Joy жалко за женицата и най-вече за 10-те милиона

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 18:43 от vesy1

# 201
Мислех да не ви притеснявам тая вечер повече, но след като Asjа е писала....не се сдържах-миля Ася, много хубав пост си ни написала, моля те, сложи ни и една снимчица за да си те гледаме чат-пат. Всички ще стискаме палци за теб и бебчо, много добре е постъпил и лекарят ти, дай боже повече такива добри лекари да има около нас. Дано всичко е наред с вас, и догодина с нас на трансгалактическа хипер-мега-гига среща на всички времена  Peace. Относно очите-аз съм със сини очи и Самуил е. От самото начало, всички ми казваха, че докато кърмя ще са такива и после ще се променят-е, не са се променили, а стават по-хубави. дано и твоето желание се сбъдне и да имаш синеок сладур. НО! Очите не правят човека и аз вече много се нервя като си бутам количката и всеки 3-ти човек да поглежда към детето и да каже "ах, какви очи"(дано не прозвучи като хвалба, не е такова, ни най-малко). Ще му сложа кафеви лещи......
 Иначе за Самуил-ходихме при лекаря-прекрасен човек, просто страхотен, успокои ме, разгледа снимката и разпитва пак подробно и не може да разбере какво е, но поне не е пневмония. Утре ще ходим да му вземат кръв и да я изследват за да види дали има евентуална инфекция надолу и това е последното което му идва на акъла. Каза че не иска антибиотици и изследването на кръвта може да покаже евентуална нужда от антибиотици и какви точно трябва, дано не се налага.
 Благодаря ви на всички за стиснатите палци, страхотни сте   bouquet

# 202
Добър вечер!

Емма, радвам се, че няма нищо тревожно! Дано и с кръвните изследвания всичко да е ок!  Hug

asja, радвам се че се отчете! Желая ти най-вече много спокойствие до щастливия финал! И никакви паранои!  Hug

Мацки, ние утре пак заминаваме. Единствената причина, за да не ми се тръгва е интернета - голяяяяма болест  ooooh!, но пък ще си починем и живот и здраве след 10-тина дни пак ще се "видим".

Чаоооо  bye

# 203
Тифани,чао...ще се видим след 10 дни  bye
Ася,това е страхотно,че лекаря ти е дал апарат за слушане на тоновете smile3501 сега можеш да си го слушаш бебока когато ти е кеф!Дано не ти дава поводи за притеснения и да си рита здравата докато не излезе от там GrinningПрегръщам те....всичко май-хубаво ти желая от все сърце!
miriel,преди доста години /5-6/ в едно варненско предаване с водещ небезизвестният морски гларус dj Дамян Laughing но не е кой знае какво...просто приятно изживяване Grinning на сцената на операта е много по вълнуващо да се качиш....голям адреналин,голямо нещо!доста се отклоних от "темата" зат'ва  smile3505
Незнам дали знаете ,но нашата *Роска* също е била ТВ стар преди някоко години....издадох я Whistlingпомните ли го предаването Вот на доверие? За него става въпрос.

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 22:17 от *Сиска*

# 204
Добър ви вечер момичета,
Ася много гушки и от мен за теб и за красавеца  Hug Hug Hug
 Емич много се радвам че всичко му е добре на детето,освен майка му де и последно с кво го уплаши така горкото та така стреснато гледа на тая снимка бееее hahaha
 Тифани лека почивка ти пожелавам и внимавай да не изпущиш някоя серия на нощите ,че страшно става,много е арен(така вика Каан) тоя филм,пълни ми душата,много любов,много чистота,егати не съм очаквала такова нещо от турците(нищо че това е първото нещо което гледам ) иначе доколкото знам нтв са купили само първите два сезона - демек до 66 серия ,защото другите още се снимат.ама вие това го знаете сигурно.
 Да отговарям ли на въпросите за мис на Емма: ама отзад напред ще почна:
1/ Ако можехте да сте невидими за един ден-какво щяхте да направите? - миии ще си стоя ей така някъде без никой за нищо да не ме закача,да не ме търси и тн.
2/ А ако можехте да сте мъж за един ден какво бихте направили?- нищо по-различно от това, което правя
3/ Коя черта от характера си харесвате и коя-не? Не харесвам това, че  съм много неволеви човек и обикновено се отказвам баш накрая,това че съм нервак ,това че съм голям самокритик има и още де,какво харесвам - незнам или по-точно не ща да казвам.
4/ Ако можехте да промените нещо в себе си-външен вид или характер-какво би било? Много части на характера,тялото -може би последствията от бременноста.
5/ Бихте ли участвали в някое риалити шоу (от известните в БГ) и ако да-кое? - Да -ако можех да пея например ,освен под душа де и пред Калина.
6/ Кой номер обувки носите? 37-38
7/ Какъв цвят са очите ви? кафяви
8/ Харесвате ли работата си и ако не - то какво бихте искали да работите? ами не нея харесвам много защото ме ограничава най-вече в контакта с живи хора.( предпочитам да имам контакт очи в очи с хората с който работя)
9/ Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? -тези всичките дето сте ги качили са много hot  и затова няма да слагам други
10/ Ако можехте да се преместите - къде в Бг бихте живели? Аз така или иначе се местя,Може би Варна
11/ Четете ли вестници/списания и ако да-какви?-Не
12/ Колко сте високи? кинта и 56
13/Как се виждате след 10 години? ООО надявам се жива и здрава както и цялото ми семейство,пък другото Whistling.
14/ За съпругите - не ги следя, но знам за какво иде реч. Не се оприличавам с никоя съответно-това е просто филм.
15/ Много ли питам  ? е прекаляваш вече,след тия въпроси трябва да си преразгледам живота.
 Прекалих ама Емма е виновна Hug

# 205
Здравейте!
Емма,много се радвам ,че не е притеснително-стискам ви палци!
хелънче-не знам какво да ти кажа-дано мине по-бързо-ние още си го влачим #Crazy Ботушите ми не са от там Joy
Верчо-Хелън ти е казала-аз преди имах подаръци оттам,но никога не се престрашавах да вляза,защото е доста скъпо! Ласси ме светна,че има голямо намаление,наистина е пообрано,обачи ве че искам да се хваля,ама взех най-хубавите неща-и самите продавачки казаха,че съм обрала всичка Hug
Ася,много се вълнувам за теб и бебко! Всичко ще е наред! За сините очички-аз от първия път,в който я видях знаех,че ще си останат сини,не знам как,но знаех и си останаха(пък и наследи нещо хубаво от баща си hahaha) Обаче и аз като Емма се дразня,защото всеки се взира и я гледа по 100 години! Sick

# 206
Гласувах и аз за Габка Peace
Ася много се радвам ,че всичко е о.к. при теб  HugЧуствам те много близка . След най близките роднини  ти беше човекът ,който пръв разбра за раждането на Ники  Hug Hug HugМного скоро ще имаш най хубавото бебче на света Hug

# 207
  • Варна

Добър ви вечер момичета, крайно време е да се включа в лексикона на Емма, но първо много  Hug за Ася, желая ти най-красивия и синеок момък  Laughing

1/ Ако можехте да сте невидими за един ден-какво щяхте да направите? - бих искала да разбера дали има задгробен живот  и да се видя със скъпи за мен хора, които са вече там  Sad
2/ А ако можехте да сте мъж за един ден какво бихте направили?- не се сещам сега
3/ Коя черта от характера си харесвате и коя-не? не харесвам това, че в повечето случаи съм припряна, искам да изпреваря събитията, харесвам това, че съм дребнава - хвана ли нещо или го правя както трябва, или не го правя  Peace
4/ Ако можехте да промените нещо в себе си-външен вид или характер-какво би било? - бих си коригирила зрението с лазер и зъбите, от характера - не се сещам в момента Peace
5/ Бихте ли участвали в някое риалити шоу (от известните в БГ) и ако да-кое? - не мисля
6/ Кой номер обувки носите? 37-38
7/ Какъв цвят са очите ви? синьо-сиви
8/ Харесвате ли работата си и ако не - то какво бихте искали да работите? - не ми харесва особено, предпочитам нещо по-динамично, отговорно, в голям екип и предимно с млади хора
9/ Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? - гледам все по чуждото залитате, та да сложа нещо БГ
и нещо почти бг, хърватско обаче

10/ Ако можехте да се преместите - къде в Бг бихте живели? - където съм, Варна Peace
11/ Четете ли вестници/списания и ако да-какви?- Многоооо рядко
12/ Колко сте високи? - 1,62
1 3/Как се виждате след 10 години? - в собствено прилично жилище с още деца и същия съпруг  Laughing Laughing Laughing /дай боже за жилището/
14/ За съпругите - следя ги, по характер може би със Сюзан
15/ Много ли питам? - може и още  Laughing

# 208
Еййййй, много рожденници днес бе, айде весел празник на Филип, Живко, Константин, Лидия, Боян и Цвета, да растат послушни и весели деца....

# 209
Хайде добро ви утро! Викам си, днес първо ще почерпя, пък после ще чета!

ЕммаHug

Общи условия

Активация на акаунт