АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 920
  • 323
  •   1
Отговори
# 210

Аууу Веси как ни издири бе жена  hahaha Аз онзи ден пратих снимка
влизаш в сайта и отгоре пише ИГРАТА НА SURCARE
със сини големи букви пише  Галерията и там на страница 55 и нашата любима Габка-Жабка- има вече 18 гласа Peace
Вече има 30 гласа ! Heart Eyes

# 211
ДА отговоря и аз:
1/ Ако можехте да сте невидими за един ден-какво щяхте да направите?  - ще си почина!
2/ А ако можехте да сте мъж за един ден какво бихте направили?- ми незнам, сигурно същите неща като сега!
3/ Коя черта от характера си харесвате и коя-не? Харесвам това, че винаги търся доброто у хората, а НЕ харесвам това, че съм нетърпелива!
4/ Ако можехте да промените нещо в себе си-външен вид или характер-какво би било? От характера, да съм по -търпелива, от тялото........Мнооооооооооооого неща!
5/ Бихте ли участвали в някое риалити шоу (от известните в БГ) и ако да-кое? - Можеби - НЕ, обичам личния живот да си е само мой...Виж, ако имах някакъв талант, можеби!
6/ Кой номер обувки носите? 38-39
7/ Какъв цвят са очите ви? Зелени
8/ Харесвате ли работата си и ако не - то какво бихте искали да работите? Харесвам си я, и искам да ходя отново! Много харесвам колектива, с който работя, с малки изключения. Предполагам, че затова ми липсва толкова много работата.
9/ Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? - Това за мен е най-секси мъжът.
10/ Ако можехте да се преместите - къде в Бг бихте живели? Там където са близките ми хора.
11/ Четете ли вестници/списания и ако да-какви?-Не
12/ Колко сте високи? 173
13/Как се виждате след 10 години? Ами работеща, децата порастнали.
14/ За съпругите - СтраОтен сериал. Следя го. Оприличавам се на Бри, донякъде, не съвсем.
15/ Много ли питам? Съсев не, давай смело!

# 212
  • Добрич
Добро утро!

Е.,радвам се ,че снимката на Сумо е чиста.А дано се разбере от какво аджеба е тая кашлица Hug

МММ,и ние сме гласували за Габка Heart Eyes

# 213
Здравейте и от нас!

Честито на всички месечинковци!

Да ви се похваля,тази сутрин водих Наско на изследвания и хемоглобина му е 99. Паднал е само с 2 за 10 дни.Това е доста добре,дано винаги така по-малко пада след кръвопреливане.
И тази седмица ще се разминем без кръвопреливане. Simple Smile
На 13.02 ще ходим пак на изследвания и тогава ще видим резултата.

# 214
  • Разпиляна във въображението
Честито на всички празнуващи днес!

Времето е супер и се възползвах да изведа Димана на разходка. От снощи почнахме с инхалациите. Дано да се почувства по-добре. Безпокойтелното за мен е факта, че за два дни разбрах за още три деца с подобен на нас проблем и то все познати.

# 215
Здравейте мами и бебоци!

Рядко имам време да пиша, но си ви чета редовно.

Днес реших да подавам документи за детска градина и се натъкнах на следното ако сега ни приемат ще трябва да почне детето да ходи на градина на 15 септември, а тя ще е на 1 и половина, не че е много малка но аз исках по късно да я пусна.Мислех си поне на година и 9 - 10месеца.Тъй като на всички ни,  децата навършват 2 години април месец исках да попитам вие кога мислите да ги пращате на градина?

# 216
  • Разпиляна във въображението
Здравейте мами и бебоци!

Рядко имам време да пиша, но си ви чета редовно.

Днес реших да подавам документи за детска градина и се натъкнах на следното ако сега ни приемат ще трябва да почне детето да ходи на градина на 15 септември, а тя ще е на 1 и половина, не че е много малка но аз исках по късно да я пусна.Мислех си поне на година и 9 - 10месеца.Тъй като на всички ни,  децата навършват 2 години април месец исках да попитам вие кога мислите да ги пращате на градина?

Не е ли малка за градина. Защо не я пуснеш първо на ясла newsm78

В края на тази година ще ходя до яслата и да подам молба. Надявам се да нямам проблеми, все пак първата ми дъщеря беше там и сме доволни.

# 217
Miriel дано помогнат инхалациите и да се оправи Димата скорострелно  Praynig.
Valantine, ако Самуил го приемат на ясла-ще тръгне септември или ако успея да поотложа малко-октомври или ноември.

SUNIIIIIIIII, пиши бе женааааааа!!!!

# 218
Нели - страхотна новина  bouquet Ха дано се стабилизират нещата!!! Praynig
Ася - много ни зарадва  bouquet! Мирел - дано по-бързо оздравее Дима!
Елица от снощи е на кухня и съм много доволна.Държавна - Белмекен.Казаха, че в кремчетата слагали "сухо мляко 3" hahaha А вчера имаше супа леща, телешки кебап и кисел лимон (с истински лимони). Днес - супа фиде със сирене, заешко с картофи и крем какао. Давам й от всичко (макар че не бях давала лимон, какао...) и яде с голям апетит - а и то изглежда много вкусно. Иначе вътре в кухнята изглежда мизерия - дано е поне стерилно, въпеки белите фаянсови плочки и мозайката долу...Елица е по-добре - няма температура, има апетит, не киха и не кашля - само иска да спи при мен....

# 219
  • Русе
SUNIIIIIIIII, пиши бе женааааааа!!!!

Embarassed  Embarassed  Embarassed  Еййййй!!! Нищо не испускаш бе жена.Веднага ме фокусира  Hug .Малко се бях позагубила.Нищо ново при нас.Вчера бяхме на консултация-Санди е качил 700гр и вече е 10,400кг и е пораснал с 2 см и е общо 80см.Вече си папка почти всичко.Има голям апетит,но е пристрастен към киселото мляко.Доки ни се скара вчера,защото можело да му навреди на зъбките и сега се борим с отучването(не ни се отдава много обаче). Залъгалката сам я заряза и вече не я поглежда даже.

Ася много се радвам за теб.Много ми стана драго като те видях отново сред нас.   bouquet

# 220
Здравейте и от нас! Wink

На мен вчера официално ми дойде цикълът от близо 2 години (без 3 месеца) насам, не му се зарадвах много, но от др страна, нито ме боля, нито нищо. А преди ме болеше много и пиех Спазмалгон всеки път поне по 2-3 хапчета, гадеше ми се и тн, сега нищо, дано така си остане  Praynig  Мисля си че ми дойде защото кърмя само 2-3 пъти, сутрин и и вечер вече Simple Smile

Моля ви кажете как да приготвя сурово броколи за Габи, дайте рецепти  Praynig Hug

Момичета които гласувахте за нас- от сърце ви благодаря, много сте мили  newsm51

И накрая един поздрав с една жестока песен, за една хубава и романтична вечер   loveuuu

http://vbox7.com/play:22dac5e0

ПП-Алоказия това хърватското парче е много апетитно, помня го още от E.R

# 221
Здравейте, здравейте1
По въпросите на Емма ще се разпиша утре.

АсяHug Hug Hug

Мирка, Габка е много сладка. Аси също участва, да ме питате защо, никога нищо не печелим. Ако иска някой може да пусне някой глас: ТУК
П.П.честито ти зацикляне

Емма, как е Сумито?

neli84, дано все по-добри новини да чуваш

Съни, хайде по-честичко де!  Hug

# 222
  • In someone's dreams
Брех много пусто тука днес бе. Къде сте се запилели всички  newsm78

То не че имам какво толкова съществено да кажа и аз, ама не мога да не споделя какво имаше на нашата детска кухня вчера за десерт - ашуре. Ако не знаете какво е това, спокойно, и аз до днес не знаех /срам, не срам, питах какъв беше вчерашния десерт/. Оказа се варено жито с крем. Доста гадно на вкус, но малкия си го смръкна. Малко опъваше врата да го преглътне, че то няма пасиране туй чудо ..... К'во доживях, на стари години да рзбера що е то "ашуре" и има ли почва у нас  Laughing

Айде, някой още да се включи, че голяма скука тука. Ей, че и рима вкарах.....

Aquariel много готина песен си избрала. Чак сега я слушах и малко късно за съжаление. Моя хубавец отнесе плувката пред тв-то. Отивам да го изстържа от дивана, че и аз да положа морни кокалчета след малко.

Яяяяяя кажете, какво ще правите на 14 февруари ???? Аз се ровя из нета за спа хотели, да се поглезим с мъжо насаме, без дечковците. Открих един, който ми вдъхва доверие, а пък и ми го препоръчаха - във Велинград. Утре ще звънна да направя резервация, дано не е късно. Вие имате ли планове вече и какво ще празнувате - Св. Валентин или Трифон Зарезан?

# 223
Здравейте!
Милеенчето днес беше вече ок и цял ден маахме гащи навън-беше страхотно,много пролетно! Heart Eyes
Хелънче,страхотно е,че Еличка се оправя толкова бързо! Ние си носихме сумати време последствия от болестта и от АБ-то! Целувки
Акварелче-цял живот зверски ме е боляло,когато съм в цикъл,имало е случаи да не мога да стана от леглото изобщо! Когато ми дойде за първи път след раждането не усетих абсолютно никаква болка и умрях от кеф,обаче аа-следващите пъти си беше пак същият ад! Дано при теб да си остане така Hug
Алоказия-след Колин Фарел, Горан Вишнич ми е другата страст-много е секси,а не е красив реално погледнато! #Crazy

# 224
  • София
Моя хубавец отнесе плувката пред тв-то. Отивам да го изстържа от дивана, че и аз да положа морни кокалчета след малко.

Яяяяяя кажете, какво ще правите на 14 февруари ???? Аз се ровя из нета за спа хотели, да се поглезим с мъжо насаме, без дечковците. Открих един, който ми вдъхва доверие, а пък и ми го препоръчаха - във Велинград. Утре ще звънна да направя резервация, дано не е късно. Вие имате ли планове вече и какво ще празнувате - Св. Валентин или Трифон Зарезан?

Milenni, докато схвана, че говориш за мъжа ти, а не за сина ти....отне ми 10 минути  hahaha

На 14-ти Февруари аз лично ще празнувам Трифон Зарезан. Не че не го почитам всеки божи ден .... Wink А що се отнася до деня на влюбените - не го приемам (също и както деня на майката, деня на бащата и всякакви такива измишльотини). За мен всеки ден трябва да е ден на майката, на бащата, на влюбените. И баба знае да прави романтични жестове, да купува цветя и подаръци когато има повод (един вид по задължение). Друго си е без повод...просто по импулс  Flutter

От другата седмица мисля да го запиша и моя на кухня. Но не в кварталната, че не знам как ще се справя с взимането на храната "под час". Предпочитам у нас да ми я носят... А иначе миналата седмица го захранихме с пърленка, топена в червено вино, бански сач и шоколад "Милка". Хареса му на детето и даже пита за още.  Peace

Бъни, с теб имаме нещо общо...страстта по Хю Грант  Peace Много ме кефи този човек...даже и в тъпите си роли  bowuu

Браво, че има оздравели дечица и спокойни майки Hug

Общи условия

Активация на акаунт