Аууу Веси как ни издири бе жена
Аз онзи ден пратих снимкасъс сини големи букви пише Галерията и там на страница 55 и нашата любима Габка-Жабка- има вече 18 гласа

Аз онзи ден пратих снимка
Това за мен е най-секси мъжът.

Ха дано се стабилизират нещата!!! 
! Мирел - дано по-бързо оздравее Дима!
А вчера имаше супа леща, телешки кебап и кисел лимон (с истински лимони). Днес - супа фиде със сирене, заешко с картофи и крем какао. Давам й от всичко (макар че не бях давала лимон, какао...) и яде с голям апетит - а и то изглежда много вкусно. Иначе вътре в кухнята изглежда мизерия - дано е поне стерилно, въпеки белите фаянсови плочки и мозайката долу...Елица е по-добре - няма температура, има апетит, не киха и не кашля - само иска да спи при мен....
.Малко се бях позагубила.Нищо ново при нас.Вчера бяхме на консултация-Санди е качил 700гр и вече е 10,400кг и е пораснал с 2 см и е общо 80см.Вече си папка почти всичко.Има голям апетит,но е пристрастен към киселото мляко.Доки ни се скара вчера,защото можело да му навреди на зъбките и сега се борим с отучването(не ни се отдава много обаче). Залъгалката сам я заряза и вече не я поглежда даже.

Мисля си че ми дойде защото кърмя само 2-3 пъти, сутрин и и вечер вече 

А що се отнася до деня на влюбените - не го приемам (също и както деня на майката, деня на бащата и всякакви такива измишльотини). За мен всеки ден трябва да е ден на майката, на бащата, на влюбените. И баба знае да прави романтични жестове, да купува цветя и подаръци когато има повод (един вид по задължение). Друго си е без повод...просто по импулс 
Много ме кефи този човек...даже и в тъпите си роли 

Препоръчани теми