Емма, благодаря и на теб за СТОДАЛ-а. Ще го имам в предвид

За срещата не съм се включила, защото не знаем как мъжа ми ще почива за Великден и ако си тръгне предишната седмица не иска да се пребира пак следващата, щото след дълга почивка ходи при друг събота или неделя.

Miriel, настръхнах от това, дето сте преживели. Много правилно си постъпила, че си се прибрала.

reiana, радвам се, че Миленка е по-добре.

Да отговоря и на Емма, че да не ми се разсърди

1). Кой номер обувки носите? - 38-39
2). Какъв цвят са очите ви? - кафяви
3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? - мииииии незнам
4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? - Ето и моята представа за секси мъж: Уентуърт Милър, Патрик Демпси и не на последно място Ричард Гиър
5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели? - някъде извън градския шум
6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? - нямам време с този интернет

7).Колко сте вискоки? - 170 см.
8.Как се виждате след 10 години? - ми поне две деца и в нова и голяма къща
"Отчаяни съпруги", гледах редовно първи сезон, но му изтървах края и сега го гледам отвреме на време, ама не ми е така интересен.
Я кажете от къде да си сваля "1001 нощи", за да съм и аз в час, че днес го загледах, но и него не разбрах. Изглежда бързо се развива действието.
За памперсите на ПАМПЕРС, доколкото съм чувала от други майки, тези с ластика са май някаква турска партида, но не съм сигурна.