"В Разград на Зимата кексът е жалък - от Голям Сечко се натресе на малък!"

• 12 020
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на всички за милите поздрави и голите каки с тортите Joy Joy JoyЯ да се почерпете по едно питие от мен

Цветен картон има в "Маргот", има разнообразие в цветове, а ако ще се разпечатва предполагам трябва де е форМАТ а4. Днес съм скапана, утре ще чакам снимки, мерси и за поздравите от Танчето, а на малка Вики-честита първа месечинка  bouquet

# 121
  • Разград
Честит Рожден Ден на Росен!
Желая на цялото семейство здраве, щастие и много любов!

# 122
  • Разград
Честита Първа Месечинка на малката прекрасна Вики!
Да е винаги усмихната, засмяна, тя отмяната на мама!
Да е весела, добра, тя на тати радостта!

# 123
  • Разград
Благодаря за съветите, ако утре става за излизане ще отида до Маргот. Ще проверя цената и колко би струвало да ми разпечатат там. Да видя дали си заслужава или да купя бял картон и да му мисля по-нататък.

# 124
Добро утро.
Къде сте всички ?
Хайде да сервирам по едно кафе та да се разсъните.

# 125
  • Разград
Добро утро!  Hug
Аз съм тук!  Peace Либра, благодаря за кафето! Днес мисля, че ще се излиза на разходка. Ние пък се успахме сутринта, събудихме се в 9.20 ч. Направо рекорд. А аз си бях набелязала някои неща за правене в нас.
Хайде, лек ден ви желая!

# 126
Някой знае ли къде мога да водя Вълчето на уроци по пеене?
То вие вярно и го прави с удоволствие. Нямам намерение да го правя звезда,
достатъчно ми е да има занимание, да го научат да диша правилно - такива работи.

# 127
Привет!
Вълчо в музикалната школа има деца,които пеят,така,че би трябвало да има такъв педагок.
ТАнче,в предната темичка бях наслагала доста линкове.Там ги имаше тези кошнички.НА мен ми харесаха,но първо трябва да се проучи каква ще цената.

# 128
  • Разград
Бени, аз точно оттам си ги избрах. Днес мисля да изляза и да обиколя, като имам резултат ще пиша. Изглеждат ми ефектни и лесни за сглобяване. Но ако излиза скъпо с цветен картон не знам какво да измисля. То ще е лесно с бял картон, обаче после трябва да се апликират по някакъв начин. Ще е нужно повече време за изработката им. Аз няма да имам толкова много.

# 129
Танче ако не си купила още цветни картони,аз имам от миналата година и ще ти ги дам ако ти харесат цветовете .Ако не един лист А1 струва 0,80лв. на Маргото

# 130
  • Разград
Рали, не успях да стигна до там, че навън е хладно и се прибрахме с Ники. Този размер А1 колко е голям? Защото маските са точно за А4.

# 131
Танче голям е колкото стандартен голям лист като го сгънеш на четири се получава А4

# 132
  • Разград
Рали, значи тогава за 1 маска ще платя 0.20 лв. Ако правилно съм те разбрала.

ТА, КОГА КАЗАХТЕ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩАТА ФОРУМСКА СРЕЩА?

# 133
Да Танче правилно си ме разбрала,ако срещата е в съботен или неделен ден и аз мога да дойда.

# 134
Охоо виждам тука среща се гласи а? Браво на вас. Аз ще пропусна май.
Искам да питам нещо друго. Мойто дети снощи се обърнало по коремче и заспало. От последното ядене в 02:30ч се събуди чак в 7:30ч.  Явно в тази поза се е успокоило коремчето че иначе само пъшкаше и не си намираше място. Аз я слагам на една страна да спи, а тя се обърнала по корем.  Не е ли опасно? Заради синдрома на внезапната смърт ме е страх малко.  За първи път я видях така, до сега не беше се обръщала. Какво да я правя? Да я оставям ли така да си спи или като я видя да я обърна. Само дето аз спя докато и тя спи и може и да не я видя.  Ох много се обърках май, ама съм леко притеснена  Tired

Общи условия

Активация на акаунт