"В Разград на Зимата кексът е жалък - от Голям Сечко се натресе на малък!"

• 12 007
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Ееее, все файдичка. Има доста цветя, които харесват западно изложение.

# 211
  • Разград
Добър ден от мен. Hug
Бубе,много ти е красиво цветенцето.Цветарка си ти,разбираш му.Аз имам желание,но в този апартамент нещо не ми виреят китките както трябва,имам чувството,че сякаш насила,едва-едва растат.
Вчера излизахме и замръзнахме,днес пак имам излизане и се надявам да не е толкова студено.
Хубав ден от мен. Hug

# 212
  • Разград
Привет!  Hug
Къде сте? Свилен сега отиде да заведе Илиян на лекар. Много е хремав и днес не го пуснах на училище.
Дано не завали, че мисля като обядват да ги изведа на разходка из Орел.

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 12:19 от tania2007

# 213
  • Разград
Сега се прибирам от разходка.Леко припръсква дъжд,но е много приятно,става за разходка.

# 214
А питките ги мажа с разбито яйце или жълтък с мъничко прясно мляко.
Лидка,мерси  bowuu,то и аз с жълтък и прясно мляко ги мажа ( и една идея  олио-от баба знам така) но тези ми стояха едни по златнички ,а моите стават с по-друг загар отгоре,затова попитах .
Много ми харесаха   ,как са се лъснали  Crazy....да има как да си гризнеш  Joy

# 215
  • Разград
И на мен също много ми харесаха, Макси. Наистина ако можеха да се опитат всички снимки ................ .
Абсолютен провал на диетата.

Зори, честито ви жирафче! На Ники много му харесва, имаме го от миналото лято, благодарение на Бели Ружи   bouquet, всеки ден играе с него.

# 216
  • Разград
И на мен също много ми харесаха, Макси. Наистина ако можеха да се опитат всички снимки ................ .
Абсолютен провал на диетата.

Зори, честито ви жирафче! На Ники много му харесва, имаме го от миналото лято, благодарение на Бели Ружи   bouquet, всеки ден играе с него.

ААа,няма да проваляме диетата.Честно казано,аз опитвам,че и сладичко ям,но без да прекалявам и днес като се теглих кантара показа с още половин кг надолу.Как става така,незнам?

# 217
  • Разград
Здраво си раздвижила метаболизма!  Peace

То, последно време и аз опитвам това-онова, бавничко свалям килограмчета.

# 218
Ух най-сетне и аз да се запиша за днеска. Много нещо сте изписали. Болната тема за килцата обсъждате,а? И аз искам да сваля малко и то главно от корема. Всеки ден си викам като заспи Вики ще правя малко коремни преси. Да ама не. Гледам да си полегна  малко или да си поприбера из нас. Вчера едва се нацедих в едни джинси. Мислех че ще ми хвръкне копчето нейде докато сме на консултации.  hahaha  Добре че се прибрахме бързичко. 

Бубе    страхотни са ти нарцисите, както и всички други цветя. Аз много обичам цветя, но не мога да се грижа за тях. Имам две саксии в нас и са ми пред очите, ама все забравям да ги поливам.  Embarassed 

А знаете ли кога ще е базара? Или е още рано. Аз правя лентичките, но не всеки ден. Добре че стават бързо, че иначе... ще се изложа.  Blush

# 219
ivenceto25 лично според мен не трябва да се тревожиш точно сега за кг си. Гледай да се наспиваш.
И почни разделното хранене ако искаш, защото други драстични диети ще ти намалят кърмата.
А относно цвятята Диляна винаги е имала страхотни цъфтящи цветя. Има и теменужки...  bouquet
Тук много ми липсват китките.. Sad

# 220
  • Разград
Да, много са хубави цветята на МерСедес, аз от време на време влизам да ги разглеждам.

# 221
Их сега, карате ме да се червя тука Blush.

Тук много ми липсват китките.. Sad

Щ е ги завъдиш пак, няма страшно Hug

# 222
  • Разград
Диде, а какво правихте днес с Дани в поликлиниката?

# 223
А, ходих при Бакърджиев заради  сумтенето и хъркането на Дани, възпалена му е третата сливица, взеха му натривка. Изписа му и АБ Tired, за възпалението. Не е заразно.

# 224
Еееее бива ли така зетя пак да е болен бе Диде  Hug  Айде бързичко да оздравява, че като ги срещнем с момата да е здраавичък  Party   Ама ти не се ччерви за цветята и чакай да ги заплюем, дан ги урчасаме пу-пу   smile3525

Общи условия

Активация на акаунт