"В Разград на Зимата кексът е жалък - от Голям Сечко се натресе на малък!"

• 12 000
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета,толкова отдавна не съм писала ,че вече съвсем сериозно ме е срам  Embarassed
Лоша работа е да има много желаещи за компа.Вкъщи са два,ама желаещите -трима/а и Ваня нещо вече взе да има претенции.... #Crazy/.
Първо да честитя на Бели Ружи ,синчето!Желая много здрае,безоблачно детство и много усмивки на малкия Явор!А кака ,мама и татко много да го слушат.
Виждам ,че сериозно сме набъбнали откъмто мами във форума и много ще се радвам отново да ме приемете в редиците.

# 226
Здравейте момичета,толкова отдавна не съм писала ,че вече съвсем сериозно ме е срам  Embarassed
Лоша работа е да има много желаещи за компа.Вкъщи са два,ама желаещите -трима/а и Ваня нещо вече взе да има претенции.... #Crazy/.
Първо да честитя на Бели Ружи ,синчето!Желая много здрае,безоблачно детство и много усмивки на малкия Явор!А кака ,мама и татко много да го слушат.
Виждам ,че сериозно сме набъбнали откъмто мами във форума и много ще се радвам отново да ме приемете в редиците.
Много се радвам да те видя тук! HugТочно вчера коментирахме,че ни липсват "старите кучета"!  bouquetВидях,че и Стели поглежда..... Wink

# 227
  • Разград
icipici1, разбира се, че те приемаме отново!  Hug

Мацки, никакви ви няма за поредна вечер. Много несериозно го давате.

# 228
Добър вечер .Извинявам се за глупавият въпрос но как да си сложа снимка и линийка .Ако някой може да ми помогне ще съм ви много благодарна.

# 229
  • Разград
Заповядай - тук и тук!

welcome

# 230
Благодаря тани 2007 ще се помъча дано да се справя.

# 231
  • Разград
Ще се справиш!  Hug

# 232
здравейте!ама тук освен Танчето няма никой друг  newsm78

mladen4o2007rz  welcome
icipici1   Hug  къде се загуби?

айде аз ще си полягам вече. лека нощ  smile3524

# 233
Аз съм тук ама се мъча д си направя снимка и линийка всичко слагам а  не се виждат.Ще го оставя май за утре.

# 234
  • Разград
Лека ви нощ! Аз съм забравила да изляза от темата нещо.

# 235
Аз съм тук ама се мъча д си направя снимка и линийка всичко слагам а  не се виждат.Ще го оставя май за утре.
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0 Разгледай тия теми, има да пише и за снимки, и за лентички.
Ако срешнеш трудност, конкретизирай, ще ти помогнем.
Ако си жена, поправи си знака за полова обособеност в аватара. Ние сме толерантни към различните, не е проблем, ако и така остане.

# 236
Добро утро на всички!(не че има някой де,май само магушанче ми се мярка)
Снощи Крис нещо беше неспокоен и прокаляше,сякаш искаше да се изхрачи нещо,днес като стана щяхме да го водим на лекар,но нищо му нямаше.Давам от два дни Биопарокс през носа два пъти и днес вече дадох през устата.Някой ползвал ли го е,доволен ли е?!
А и Диде,ти ли реши да водиш Дани на лекар,защото и аз вече си мисла на УНГ да го завеза,та да го видат.Какво точно ви правиха,колко време отне и ч час ли ходи при Бъкърджиев?
Да взема и аз да отида вече,че аман.
Айде оплаках ви се,сега ви сервирам полагаемото за сутринта и отивам да се пооправя,да се понапудря за работа.
Спокоен ден!

# 237
Кати благодаря за кафето и закуската.
Аз съм ползвала Биопарокс за синът ми и съм доволна от него.

mladen4o2007rz  welcome

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 09:24 от libra_75

# 238
  • Разград
Привет!  Hug
Кати, мерси за кафето и закуската!  bouquet Много си ранобудна!

Днес времето е чудесно, ще излизаме на разходка  newsm68!

Хайде, надявам се да срещна с някои от вас!

# 239
Благодаря ви, момичета за топлия прием.Но днес докато се докопам и до малко време за мен ,/и за вас разбира се/то станало обяд.Опитах от кафенцето ,чудесно е -сега хайде приготвяйте обяда...  Wink .Радвама се ,че не сте ме забравили.И вие много ми липсвахте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт