"В Разград на Зимата кексът е жалък - от Голям Сечко се натресе на малък!"

• 12 010
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Разград
Здравейте и от мен.
От обяд не мога да сколасам да ви пиша  ooooh!
МерСедес май ти пита за нашата шарка  newsm78. розеола, шеста болест или шеста шарка.
Браво на Вики  Hug. все така послушна да бъде  Heart Eyes
И ние днес поспахме до 8, ама дали и утре ще е така  Thinking
Либра и аз не съм те виждала  Thinking
Хайде до после   bouquet

# 76

libra_75  с теб сме повече от познати  Flutter

Знам.Доста отдавна разбрах коя си.

# 77
Видях МерСедес, т.е. тя ме видя, а аз , аз блеех по покривите и куполите, както винаги. 

Аз даже два пъти те видях, после до кафе автомата в "Дружба" ама вие бяхте  с гръб към мен. Другия път пак ще те сръгам Mr. Green

Зори, сега ще чета за тези бебешки  болести bowuu

# 78
  • Разград
Зори, и аз веднъж си мислех, че Ники е болен от такова. Появи му се един обрив по тялото, 2 дни беше пил Панадол и Нурофен /редувах ги/ и 24 часа след като му дадох излезе обрива. Беше за 3 дни. както се появи и така изчезна - изведнъж. Личната каза, че можело да е само обрив. Така и не разбрах какво точно е.

Ники вече 5 вечери ще ме подлуди. Не иска да спи в леглото си. Приспивам го на ръце много леко о слагам в леглото и той както спи изведнъж започва да пищи. Хайде, успокоявам го на ръце, заспива и историята се повтаря. Снощи заспа гушнат в татко си в 23.30 ч. пред телевизора в другата стая. Вчера и днес го прави същото и през деня. Затова сега следобяд направо легнах с него на моето легло и от 14.30 ч. до 16.50 ч. сън. Отспах си. Довечера не зная кога ще лягам да спя.

# 79
Ох Танче и в нас е същата история. Докато я сложа в няйното легло и аз уж лекичко я слагам, тя седи 2-3 мин и наддава вой. Докато я вземем вече е заспала в нас. Две сутрини я взимам при нас в леглото и така успявам да поспя и аз иначе нестава. Даже татко и ми се кара че така ще свикне. Свикне не свикне и аз имам нужда от малко сън. Ето сега даже мърка пак. До сега беше в мен и си спеше, оставих я в количката и все едно има тръни там     smile3514.   Ама като си помърка малко ще спре и ще заспи. Нямам нужда от коремни преси. С това постоянно ставане и лягане да я взимам и слагам ще ми се прибере корема  Mr. Green

# 80
Някой може ли да ми каже защо не ми се вижда лентичката с възрастта на Вики. Гледам и на Танчето я няма  newsm78

# 81
аз виждам
Малката Вики е на 30 дни.

# 82
За тези маймунки пише For ages 18 mos. and up; straps adjust as child grows.
Разширяват се каишките, а Дани какъвто е пухчо незнам дали ще му станат.
А на моята приятелка детето юни ще стане на 3 и още го ползват. Между другото той сам си го слага, харесва си го.
А дали на Джъмбо няма да ги има? Нали го има този магазин все още в София?
Тук големи вериги си закриват част от магазините, и съответно разпродават всичко.

# 83
Ха за много години  Grinning!
Що нещо сте изписали,а темата докато намеря...... Crazyсрам
Честито на тези ,които са се сдобили с потомство newsm32,честито "на кокили" на рождениците и на всички ,които са имали повод за празнуване  bouquet
Добре дошли и на новите мами от мен welcome

# 84
Ууууу  Барбе ти де беше до сега. Никаква те няма. Ха добре си дошла  Hug  (завърнала се)

КАли ти виждаш ама аз не виждам бе  newsm78  Що така?   Както и да е де.

Ух ний спим още. Аз исках малко да я успокоя че беше ревнала и запях едни песнички, а то детето заспало.  Явно така се е спасила да не слуша на мама си " ангелския" глас.  hahaha hahaha hahaha

П.П.  А виждам си и аз линийката вече.

# 85
Ивенцето, нещо си барнала в настройките си. Само вашите лентички ли не виждаш, или всички лентички не виждаш. Имаше такава опция в настройките на профила - да не виждаш подписи.

# 86
Моята малка дъщеря-маги все още заспива при нас/вече 2г. и 7мес./ измествам я в нейното легло,но често след 10-тина мин. пак идва,а тя спи и в друга стая.Понякога спи цяла вечер сама.С кака й не съм имала този проблем,тя и не се и събуждаше.

# 87
при нас малкта също спеше при нас но когато я измествах спеше около 3-4 часа и тогава се събуждаше,но една вечер я оставих да спи на нейното креватче е вярно е плака поне 3 вечери но я изпърпях някакси и сега спим без проблем в криватчето само на обяд спим двете гушнати на нашата спалня щото спи повече отколкото на нейното легло.
Мале много се разписах.

# 88
Ууууу  Барбе ти де беше до сега. Никаква те няма. Ха добре си дошла  Hug 

Из града и у нас  Grinning
Чета,че споделяте кой,къде спи....
Е да си кажа и аз.....Криси от как се е родила спи с мен/на 5 години и отгоре е..../,а Преско спи с баща си....и добре ,че ни е голям апартамента,че да си "чукваме"среща  с мъжо в някоя от другите стаи....да се видим,тъй да се каже Mr. Green

# 89
Барбе разби ме с тия "срещи"  hahaha hahaha hahaha

Ани така и не каза какво стана с бабата и с леенето на куршума. Намери ли я?

Общи условия

Активация на акаунт