"В Разград на Зимата кексът е жалък - от Голям Сечко се натресе на малък!"

• 12 016
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Гледам споделяте къде заспиват децата ви.
Хайде и аз да споделя.Малката заспива при нас на голямото легло и след това я слагам в нейното легло.Но като се има в предвид че леглото и е долепено до нашето на практика тя все едно спи при нас.С баткото подобни проблеми не съм имала.Той заспиваше сам.Малката от както се е родила я взимах да спи при нас и тя така свикна.Всичко зависи от това как ние ще научим децата.

# 91
Научаването става лесно, отучването е трудно.
По късно очаквайте шутове и ритници в корема и слабините.

# 92
  • ....от ляво до десния завой...
Хелоууу от мене, Hug
бях се поизгубила, но смятам пак да стана сериозна и да навестявам по-често темичката! Как сте хора? Честита малка принцеса на Ивето, гледам в списъчето че точно на Нова година е пристигнала - да ви е жива и здрава, много да ви радва! Честито и на Бели Ружи и тя да е много щастлива с малкото сладурче!Кърмите ли се? Борис вече се върти като пумпал - обръща се без проблем от гръб по корем и въртейки се обикаля цялата спалня. Гледам и за миг да не го изпускам от поглед защото ме е страх от цицини..... Wink Все още сме изцяло на кърма, но след 08.02. когато сме на шеста консултация смятам да го захраня, да видим как ще ми потръгне....Вероятно ще са ми необходими съветите на майките минали вече по тоя път с бебета кърмачета! Гледам, че сте обсъждали темата за заспиването - нашите и двамата юнаци заспиват при нас - в голямото легло и после ги местим по легълцата им. Grinning
Започнахте ли потготовка за Великденския базар? Аз почвам да мисля идеи, че да имам достатъчно време за реализация.....
Поздрави на всички! Танче, снимката на заглавната страница много хубава!
Спокойна нощ и пак ще намина! Heart Eyes~

# 93
  • Разград
tania2007, pipineska, maia_a и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Толкова късно, а тук има хора.
От мен - лека нощ.

# 94
  • там нейде .............
Добро утро Hug

Барбе, Sindarella добре завърнали се Hug Hug Hug

Айде на кафето

ама Барбе направо ми се завъртя погледа с твоя аватар Crazy

# 95
Добро утро,Аз съм си благодаря за кафето.
Честит имен ден на всички с името Трифон,и на всички празнуващи празника

# 96
  • Разград
Добро утро! Аз съм си, мерси за сутрешното кафе.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!

# 97
Добро утро и от мен. 

Ели   благодаря за пожеланията. И ние се кърмим, ама от време на време се дохранваме, че май не и стига понякога.

Ние днеска ставаме на 1 месец. Поради, което искам да почерпя с една тортичка. Нали ни е първа месечинка  Embarassed  Heart Eyes 

Хайде да ви е сладко   Hug

# 98
Добро утро.
Аз съм си благодаря за кафето.
                                                 Честит имен ден на всички празнуващи днес.

Ивенце честита ви месечинка.Нека малката те радва много.

# 99
4ЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!   bouquet

Иве честита ви първа месечинка!   bouquet Да ви радва и слушка малката принцеска Вики!  Hug

Днвс времето май ще стане за разходки.
От мен лек и слънчев ден  Simple Smile

# 100
Добър ден!
Честито на празнуващите днес,много здраве и дългоретие!
Относно спането,Крис си спеше в леглото ,но от месеци спи при нас и ние много трудно.При всяко разболяване го вземахме и ето на вече не иска в леглото,незнам на градината как спи сам в леглото си!Както казва Вълчо,получаваме шутове къде ли не и не можем да се наспим пълноценно,но какво да се прави сами сме си виновни,дано някой ден пак да си спе в неговото легло.
Днес е станал в 7:30 и от 8 нататък(след като закусихме)съм се захванала да мия и трия,едвам сега сложих да готвя и седнах да ви видя как сте днес!?Мъжо не му е добре от снощи,като отиваше нощна и го тресеше и днес не изглежда добре.Сега му правих илач от вино греено и черен пипер да видим резултата.Дано го пресече и се оправи по-скоро,че рядкоа се разболява........ама сложно.
Спокоен ден от мен.
П.П.Иве, честита ви първа месечинка!

# 101
                               Честит рожден ден на Росен!!!

Бубе, да ти е жив и здрав рожденника. Много да се слушате, обичате и уважавате.  

# 102
  • там нейде .............
Честит рожден ден на Росен на Бубито!

Здраве, щастие късмет да ви следват те на вред!
Весело празнуване!

това за него а това за нея

за децата

# 103
Бубе честит ти рожденик да е жив и здрав,много семейно щастие.
Иве честита първа месечина да ти е жива и здрава момата и много да ви радва.
Ами ние ходихме при бабата намерих я вече два пъти ходихме и в сряда ще е последния трети път на малката много и хареса чак вчера не щеше да си тръгва.намерих я много лесно.
малката е била уплашена от някоя играчка която е била много писклива и която я е дразнела,уплашена е била от вода и е била урочасана,бабата каза че е много бяла и много бързо я урочасват каза ми да нося някоя долна дреха на обратно и който много и се радва да я заплува.
май много се разписах.
Честит имен ден на всички празнуващи днес.

# 104
  • Разград
Честит рожден ден на Росен!
Бубe, да ти е жив и здрав рожденика! Много да ви слуша и глези!
За теб

Честита 1-ва месечинка на Вики, да расте здрава, щастлива и красива.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО КЪСМЕТ!

Общи условия

Активация на акаунт