"В Разград на Зимата кексът е жалък - от Голям Сечко се натресе на малък!"

• 12 022
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Оу, 13 човека отдавна не бях виждала събрани тука. На Ани-да ти е жива и здрава Симонка  bouquet

# 166
  • Разград
http://www.album.bg/floraa/albums/68723/
Под някои снимки има обяснение,под които няма значи просто така съм си снимала.Повечето снимки са правени в движение,бях в колата.
Исках да ви покажа едно място,наречено Мини Истанбул,където има много забележителности,направени в малък размер-1:1 с оригинала(много джамии,моста над Босфора,парламента,мавзолея на Ататюрк,едни минерални извори,на които се каним да ходим,сараи,олимпийският стадион*Ататюрк*,летището в Истанбул,за което казват,че на всеки 5 минути един самолет излита и друг се приземява,и много още),също така ходих в един музей панорама пак там.
На връщане си купихме риба от рибари,на която като видяхме цената,с Хасан гледахме  Shocked,50 лв за три броя морска риба Ципура-2,5кг.Човекът като ни видя колко сме шашнати намали на 40 лв,взехме я,де.
Забравих да напиша,че влизахме в джамия.Много красиво,огромно нещо.Имаше и молещи се хора,Макси като ги видя да се кланят и той взе,че си легна направо на килима.Беше доста студено и почти не можах да се насладя на гледките,но пак ще ходим,само да се стопли времето.

# 167
  • Разград
Въх,голяма бела е станало с това мляко.Ще взема да питам Хасан какво мляко купува за дюнера,ще го предупредя.
Дано се оправи детенце.

# 168
Гали,много благодаря за инфото   bouquet ,искрено се надявам че не съжаляваш че ми даде отговор  ooooh!
кали мали,много благодаря .....дано детенце се оправи  Praynig
Майче,честит ви уолкър.
Ани ,да ти е здрава и щастлива именничката
Какво правите бе.....не мога да си пусна отговора ....все нови и нови отговори  Joy,то не пишем,не пишем, че като се отприщим  smile3523
Макси отивам да гледам снимките.......  bouquet

# 169
новината е ужасна!аз всяка вечер давам на маги мляко,което сама квася/не че то не е също опасно,но поне знам,че няма никакви примеси/   относно захранването,аз да споделя,че захраних на 5мес.1/2-дотогава бяхме само на кърма.Кърмих до 13мес,започна да не и стига и я дохранвах с изкуствено  до 2г. и половина .Моята кака също съм я кърмила,но тя сама се отказа на 10 мес/беше август,много горещо и може би за това се отби/Аз съм с две ръце за кърменето доколкото може по-дълго.Връзката между майката и детето е много по-силна.Не искам да обиждам майките,които не са кърмили/не са можели или не са искали/но това е нещо незабравимо и жалко,че може би няма да го изпитам повече

# 170
аз не мога да видя снимките на max-mama.Изписва ми-нямате права за разглеждане на албума.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 17:09 от магушанче

# 171
Новината за детенцето направо е ужасна.Аз всяка вечер давам на моята кисело мляко.Сега направо ще ме е страх.

Гали те всички направо те изплашиха с тия нашите лекари. Аз мога да ти кажа че също съм ходила на консултации при Андреев и бях доволна от него.Дори тук в Разград родих.Само два пъти бях ходила на преглед във Варна и там ми казваха същото както Андреев.Въпреки че аз имах възможност да ходя на прегледи във Варна тъй като съпругът ми е от там и аз всеки месец пътувах до там.Но според мен всичко опира до късмет.Пък и Андреев беше приятел и то много добър на моята колежка.Може би затова му се доверих.

# 172
аз не мога да видя снимките на max-mama

Аз също не мога

# 173
  • Разград
аз не мога да видя снимките на max-mama

Аз също не мога

Що така,при мен се отваря албума?

# 174
за нашите лекари не съм доволна от никого.Когато раждах каката такива спомени ми създадоха,че ме беше страх да родя втори път.Ходех на консултации при Велков само заради видеозона,иначе малката я родих във Варна.

# 175
  • Разград
Аз също не мога да видя снимките, Лидче. Изписва ни, че нямаме права, за да разглеждаме албума.

За д-р Андреев съм чувала както хубави, така и не толкова хубави неща. Аз лично не съм ходила при него. Не искам да разказвам, че повече помня лошите неща. В Разград всички лекари са много комерсиални, първо се започва с финансовата страна на въпроса.

# 176
Защото е личен и иска парола за да гледаме.

И аз съм ходила при Андреев, дори той ме оперира.

# 177
  • Разград
Бубе, откъде се появиха тези нарциси. Много са хубави.

# 178
  • Разград
libra_75, извинявай мила, ама ако не си патила е нормално така да пишеш. Който има възможност да бяга оттук.
Умишлено трия част от отговора си!

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 18:15 от maia_a

# 179
Засега Андреев не ми е споменал нищо за пари, нито за прегледите, нито за изследвания и т.н. Може би защото имах проблеми в началото на бременността сега ми обяснява много и ме следи изкъсо. Доволна съм от него засега и все още мисля него да си избера за израждащ лекар. Защото в началото мислех да раждам във Варна, но както се казва от къде да знам кога ще дойде време за раждане и дали ще мога да стигна до там. То за всеки лекар се чуват както хубави така и лоши неща. Аз лично не съм доволна от Велков. От Матеев за когото бях чувала само лоши неща пък останах доволна. То всичко си е и до късмет. Ако ми е писано раждането да мине добре за мен и бебето то така и ще стане. Да се надявам само на хубав развой. Защото лошите мисли освен да ми навредят, няма да ми помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт