"В Разград на Зимата кексът е жалък - от Голям Сечко се натресе на малък!"

• 12 014
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Бубе, откъде се появиха тези нарциси. Много са хубави.

# 181
  • Разград

Пробвайте,ако не става ще търся начин.Сега се сетих,че ги направих(без да съобразя)видими само за мен.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 23:24 от max-mama

# 182
Оле, Гале,извинявай отново  Hug......
Хей,мацки ......бременните в темата не са малко ,кой къде ще ражда и ще ходи на прегледи си е негова работа......всеки сам си преценява  Peace
Не наплашвайте мамите,градът ни е достатъчно малък за да няма скрито - покрито  Peace 
Върнете се назад и четете  ooooh!...... дано сте ме разбрали , без да се обиждате   bouquet

# 183
Макси , а майл?

# 184
# 185
  • Разград

Написах го до паролата.

# 186
мен пак не ме пуска
Парлата към албума ми е 054302     are_maki@abv.bg
Пробвайте,ако не става ще търся начин.Сега се сетих,че ги направих(без да съобразя)видими само за мен.

# 187
  • Разград
polly, разбрах те мила, ама айде да не казваме истината и да се молим за чудо. Ивето, дето работи в болницата, момичето избяга в търговище да ражда, защо ли?
Ако искате да си пишем само за поводи?
Гали, не съм искала да те плаша!  Hug
Дано всичко при теб мине гладко и безпроблемно!  Peace
Аз повече съвети и мнения няма да давам!

# 188
  • Разград
мен пак не ме пуска
Парлата към албума ми е 054302     are_maki@abv.bg

Незнам защо става така,след като има имейл и парола.Остава през гугъл да влезете в Албум.бг и с данните да влезете в албума ми или да го кача в Снимка бг,но там пък аз не мога да вляза,някой да ми изпрати отново паролата  bouquet.Все ми изписва невалидна парола.

# 189
Гали извинявай!не съм искала да налагам мнението си  Rolling Eyes нека всичко си мине  нормално и това е!  Peace

Макси пак не става мила  newsm78
опа писали сме по едно и също време.Ще пробвам както казваш  Simple Smile

е не става  Confused

# 190
МаксМама, няма начин да видят личен албум. Трябва да дадеш и ника, и паролата.
В тоя случай всеки злосторник може да ги изтрие, премести в друг албум.
По-добре да го направиш публичен за половин час, да мирясат съфорумките ни.
Другият начин е да дадеш линк към всяка снимка, която искаш да ни покажеш.

# 191
Аз ги гледам в момента .....Лидка на кънки  Heart Eyes
Паса го написах....с копване не се получи ...нз защо  Peace.
П.п - Лидка,питките с какво си ги мазала?Само с вода?

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 19:36 от polly

# 192
Не плашете Галето излишно, има още доста време докато дойде да ражда, а некадърници има навсякъде, няма да припомням случаи и за прехвалени болници в други градове, достатъчно има такива теми из другите подфоруми. Аз лично съм ходила при трима лекари паралелно, предпочетох да си родя тук, чувствах се по-спокойна. Имах уговорка  и с анестезиолог, и с гинеколог. Не казвам,че са големи специалисти, но тук ми спасиха бременността с Дани, тук и се роди той. Нали не мислите, че ако бях тръгнала с кръвоизлива за Варна , примерно, щяха да ми окажат много по-добро обслужване Thinking. А и да ви кажа честно, по онова време хич, ама хич не ми бяха излишни хилядата и кусур лева, които щях сигурно да оставя по други места. Това разбира се, е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.

# 193
  • Разград
МаксМама, няма начин да видят личен албум. Трябва да дадеш и ника, и паролата.
В тоя случай всеки злосторник може да ги изтрие, премести в друг албум.
По-добре да го направиш публичен за половин час, да мирясат съфорумките ни.
Другият начин е да дадеш линк към всяка снимка, която искаш да ни покажеш.

Вълчо,ам кат незнам как да го направя публичен.Гледах тук-там и не разбрах как.Ако можеш да ми помогнеш,приемам.

Аз ги гледам в момента .....Лидка на кънки  Heart Eyes
Паса го написах....с копване не се получи ...нз защо  Peace.
П.п - Лидка,питките с какво си ги мазала?Само с вода?

Ха-ха,беше много интересно.Пак ще отида.
А питките ги мажа с разбито яйце или жълтък с мъничко прясно мляко.

# 194
Ами не знам. Моите снимки са в snimka.bg. Там влизам с ника и паролата си, кликвам на съответния албум на организирай албума - информация за албума - и ми се показват опции в кръгчета - публичен - личен.
Личния го виждам само аз, мога да дам линк към снимка от него, ще виждате само снимката, не и останалите от албума.

Общи условия

Активация на акаунт