Аз на твое място не бих предприемала нищо. 
Ние сме добре. И двамата са ми ученици, аз виждам голям зор, но дано поне поотслабна.
Хайде, бегам засега.
Неде, брои ли се?
Аз на твое място не бих предприемала нищо. 

, бързо да се отчетат 

Ще го пробваме сиропа 
Нахитрял е като малка хлебарка.
сещам се и за " вие имате ли си кофичка "

За алергиите скоро ми казаха , че тествали с някакви лепенки , които залепяли по гръбнака , но само толкова имам като информация . 
(как бързо растат
)
На всичкото отгоре и мъжа ми замина днес в командировка. Вярно, че в четвъртък се връща, но дотогава може и да ме вземат преждевременно в Наречен. Ако ида ще ви паза места

Много ми се пътешества вече. Имаме ли някоя съфорумка от Велинград? 

Честит Имен ден на Али!!! 
!!Дано бързо да се оправи Никол

и хапването (бях сигурна че си я снимала като хапва
)
, дано да я отучиш бързо г-ца Калина
.
В менюто , което изнасят в нашата ясла не съм засичала да дават вафли , често са млечни кремове , мляко с ориз, бисквитена торта ,грис халва и рядко тестени закуски.Случвало ми се е да ми казват , че е ял два крема или две торти
Иначе и Калоян е гладен по някога ,предполагам като не е хапнал или на обяд или не е харесал следобедната закуска ) 

, онази вечер се тръшка , рева , пищя и недоволства два часа , за да стане по неговата (е нямаше начин да му угодя
Ей ,нищо не помага като се заинати , трябва на него да му мине(лошото ако реши да се тръшка в малките часове на ноща и то по час-два ) или да изпълня това , което си е наумил веднага .
Аз ви чета (отскоро, че отскоро пишете
), но последните няколко пъти тръгна да пиша и все нещо става и не мога да си допиша!
, че то и пролетта не идва и болестите не си ходят... И Калоян малко говори на нос, но това е вятъра навън.
Да ми беше показало за някой масажист нещичко нямаше да е зле 

Аз го наказвам, карам му се, пошляпвам го, обяснявам му и какво ли още не, а той си прави каквото си иска... Случвало се е наистина в малките часове да писне за нещо и понеже реве не можем дори да разберем какво иска, а той пищи и не млъква
Ама и аз и мъжо сме инати, а свекървата преди време каза, че трябва да ни се паднат такива деца, та да разберем какво е .... Е, падна ни се едно, за другото ще видим. Заключението на мъжа ми обаче е, че и двамата са враг #1 на съня

Сигурно интериора е "супер лукс"
Както казва един колека на мъжО "Това не са деца, това са зверове" (за протокола - има две момчета
)