ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 21 007
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Вяра е почнала да опитва с "р"-то,ама го изкарва от гърлото някъде и звучи еднооооо ooooh!
Единственият говорен дефект, който ми е супер очарователен и много ме е яд, че го нямам.  Flutter Аз на твое място не бих предприемала нищо.  Joy
Ние сме добре. И двамата са ми ученици, аз виждам голям зор, но дано поне поотслабна.
Хайде, бегам засега.
Неде, брои ли се?  Mr. Green

# 136
  • София
*АнАн* хайде от мен да мине. Grinning  Зор с работа ли или в къщи?
Дес и аз имам едно по странно "р", логопед ми каза, че щом не станах актриса или говорителка, не ми пречи така да си говоря, ще минем дефекта като ефект.  Laughing  Ако няма проблем в предучилищна с буквите, няма да е проблем.

# 137
Ей, малко активност и при нас тия дни  Joy

Hug на всички и бяганм, че малката я е хванала нервата днес.

# 138
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утроо!!  Hug Heart Eyes
И къде е утрото без кафееее  Mr. Green

Еййй раздвижвала се наистина темата, ама и мноого от дружките  липсват  newsm78 , бързо да се отчетат  Wink

petenceto, не се броии Laughing , два реда  Naughty

Пепито ,мерси за информацията  Hug Ще го пробваме сиропа Mr. Green

Дес  , радвам се че се появи  Hug

..........вчера го мачкотя и го питам "Кой обичкаш най-много?" и чакам примряла да чуя звучната думичка "Мама", а той се хили и казва "детски". hahaha Нахитрял е като малка хлебарка.
Joy Joy Joy  сещам се и за " вие имате ли си кофичка "  Joy Joy

maichence , и аз стискам палци да се нареди всичко при вас! Praynig За алергиите скоро ми казаха , че тествали с някакви лепенки , които залепяли по гръбнака , но само толкова имам като информация . Cry

*АнАн*
, аз където съм те виждала по снимки си слаба , не знам на къде повече Mr. Green Честит ти и малък ученик  Hug (как бързо растат  Sad )

galita , аз нямам думи вече за глупостите, които измислят  Confused

Изчезвам , че ще закъснея за работа  Mr. Green
Весел и усмихнат ден!!! Hug

# 139
Вивка, мерси за кафенцето, че имам нужда... Малката нещо взе да яде по цяла нощ, баткото става рано 7.30-8.00, преди спеше до 9, 10 часа) и аз съм  Crazy На всичкото отгоре и мъжа ми замина днес в командировка. Вярно, че в четвъртък се връща, но дотогава може и да ме вземат преждевременно в Наречен. Ако ида ще ви паза места  Joy

# 140
Здравейте, Никол тъкмо поспря да кашля, сега пък й падна гласа, незнам вече....

# 141
  • София
Ех, колко е приятно да отвориш форума сутрин и кафето да те чака вече ...ех, кеф. Peace
Най-новата ни смешка е от вчера - в супера на висок глас ме пита "Няма да плача вече и да те бия повече, ще ми купиш ли киндер пингвин?", а аз "Ооо, звучи обещаващо", а той "Тогава вземи и за кака". Не че има логика, но така го разбра детето. Хората наоколо прихнаха от нашия кратък, но съдържателен диалог .
После "Отвори ми го мамо, мн.съм гаден/гладен/". Аз "Не си ли ял в детската ", а той жален и тъжен като сомалийче "Не , леля Тони нищо не ми даде за ядене". Горкото детенце  Grinning
Майтапа на страна, но наистина май мъничко им дават, не знам какъв е порциона, но един следобяд подраних и видях, че им дават в купичка обща на масата, 1 вафла ама нарязани на 3 части. Вие имате ли наблюдения. Моя все е гладен като го взема, та носим веднага животоспасяващи го провизии, че иначе е мн.кисел, а като хапне се облагородява и става сговорчив.
Кажете , моля в кой сайт да кача клипчета, че намерих едни смешни в домашния комп.
Пожелавам всичките ви проблеми и болести да се стопят със снеговете, приятен ден, пролет иде скоро. Heart Eyes Много ми се пътешества вече. Имаме ли някоя съфорумка от Велинград?

# 142
Здравейте, милички  Hug

Не съм писала отдавна, но не бях в България - нещо много работа имам последно време и така Simple Smile

Днес моята сладка дъщеричка Али има имен ден! Да ми е здрава, щастлива, весела и все така добричка!

Почерпете се по този весел повод:

# 143
Виличка, честита ти именничка. Да е жива и здрава!!!

# 144
Да е жива и здрава малката Али!!!

# 145
                                                                                     Честит имен ден на Алекса!
Когато имам време ще кача снимки от сватбата,изкарахме си супер,нищо,че времето беше студено и дъждовно.
Адито похапна стабилно,изяде 3 пил. шишчета,салата и картофи.Изяде крема от тортата с мляко с какао,изпи 2 сока и о,5 мин. вода..
И пак всички ни гледаха така Shocked
И най -смешните случки от сватбата бяха:
Пристигаме в Добрич,сестра ми е още на фризьор,аз започвам да обличам близначките ,а нашта се провиква:"Свако,готови ли са сандвичите,че съм много гладна" Laughing
Всички от булчинската маса са на дансинга,нашта е седнала на един от столовите,и яде шишче от порциите. Crazy
Булката и младоженеца минават за наздравица и на една от масите ги карат да се качват и целуват,нашта не вижда много добре и се изцепва"Кво става там?" Joy
Сетих се и друг случай,пътува ме с колата и на един светофар се случва нещо,нашта на задната седалка се изцепва"Абе,палячо такъв"

Днес имаше родителская среща в яслата с директорката.Нищо особено,просто едната сестра се държи малко грубо с родителите и не дава инфо за децата как са прекарали деня.Но аз найстина нямам оплаквания Grinning
Това е от нас за сега,Ади изяде цяла ябълка за десерт Wink

Качих снимките ;
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354194

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 20:21 от Пепито

# 146
  • София
Честит имен ден на Али!

Пепи, много ми хареса как Адито тропка ръченица, пу-пу, много  е сладка.

Неда, аз качвам в webshots клипчетата си.

Да ви похваля моя Мърчо - научил е три-четири сравнително дълги и сравнително сложни стихчета. От февруарското Бърборинче. Някой ако си го купува има едни стихчета за слонче, за котето дето изяло каймачето на Сашка и още няколко. Каза ми ги по телефона и не са ги учили умишлено с баба си, ами той много обича  да му четем и от честото четене ги запомнил.
Иначе, на 23-ти ще имаме родителска среща ииииииииии дано да кажат че вече започват Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 147
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утроооо! Hug
Тази сутрин ще си гледаме на кафе , затова е такова  smile3534

Flowers Sunflower Честит Имен ден на Али!!! Flowers Sunflower

Здравейте, Никол тъкмо поспря да кашля, сега пък й падна гласа, незнам вече....
И на мен ми писна от болести  #Cussing out!!Дано бързо да се оправи Никол  Praynig  Hug

Пепито , и аз разгледах снимките , добре се справя Ади и с танците  Wink и хапването (бях сигурна че си я снимала като хапва  JoyHug

petenceto , хич не ти е скучно  Mr. Green .Това хапване нощем направо си е тормоз за родителите  Cry, дано да я отучиш бързо г-ца Калина  Hug .

Neda , изпълни ли си обещанията Ками, след като му купи киндер пингвин??  Joy В менюто , което изнасят в нашата ясла не съм засичала да дават вафли , често са млечни кремове , мляко с ориз, бисквитена торта ,грис халва и рядко тестени закуски.Случвало ми се е да ми казват , че е ял два крема или две торти  Crazy Иначе и Калоян е гладен по някога ,предполагам  като не е хапнал или на обяд или не е харесал следобедната закуска )  newsm78
Клипчета мисля , че може и във фотобукета да качиш  Thinking

Аз съм отчаяна от ината на моето дете ooooh! , онази вечер се тръшка , рева , пищя и недоволства два часа , за да стане по неговата (е нямаше начин да му угодя  Mr. Green ) и накрая заспа от умора , но дори и в съня си мърмореше и хлипаше  ooooh! Ей ,нищо не помага като се заинати , трябва на него да му мине(лошото ако реши да се тръшка в малките часове на ноща и то по час-два ) или да изпълня това , което си е наумил веднага .

# 148
  • София
здравейте на всички!  Hug Аз ви чета (отскоро, че отскоро пишете  Flutter), но последните няколко пъти тръгна да пиша и все нещо става и не мога да си допиша!

Неда, как така къде да качиш клипчета - ами в общия ни албум - логваш се и там, и където се ъплоудва избираш 'видео' (ако ти е объркано, питай на ЛС). Ти ме подсети и за една идея - искате ли да си направим албумче примерно 'Усмивки от старите ленти' - и там да качваме снимки от нашето детство (ама без надпис отдолу кой е) и след това снимка на нашия наследник/ца и да откриваме приликите (разликите) - хем ще е забавно, хем ще пораздвижим малко темата, може и снимки на татковците да се включат. Какво ще кажете?

А като споменахте и стихотворения, ето едно смешно напоследък го четем на Вики и тя го е научила:

В детската градина

На всеки, който слуша,
му дават жълта круша.
И всеки вече слуша,
за да получи круша.

Но круша подир круша
дойдоха ни до гуша.
И никой пак не слуша,
макар че дават круша.

И накрая да ви се оплача - Вики вече не ми я хвалят в яслата - преди беше: 'страхотно, добро, послушно дете, много е спокойна и т.н. ' и ние с мъжа ми все така гледахме  Shocked (нали си я знаем унас каква е), а сега: 'хич не слуша, иска всичко да постига с рев, тръшка се,тропа с крак, говорете й', оплакаха ни се, че от нея не могат да им пуснат филмче, че все каквото тя каже да е (веднъж-2 пъти седмично само гледат), искат примерно Пинокио да им пуснат, наш'та - не,рев тръшка се, бута лелята да си пуска тя самата Мечо Пух (у нас сама си се обслужва с ДВД-то), карат я да прибира играчките - тя не и не. Аз им казвам, че явно вече си се е почивствала като удома си там  Laughing, ама хич не ми е до смях де - преди 2 г. - инат и зле, после 'лошите 2' - пак зле, чаклахме 3 (г.) да станат да се кротнат,ама пак не, сега 4 ще чакаме уж по-разбрани ставали, ами то всяка възраст си има нейните добри и лоши страни Crazy
Вивка, ама и на теб не ти е лесно с този нощен инат.

# 149
Хайде да оздравяват болничкте  Praynig, че то и пролетта не идва и болестите не си ходят... И Калоян малко говори на нос, но това е вятъра навън.

Вивка, на мен ми показа, че ме чака бурен и палав ден и още по-бурна нощ, но пък да ти кажа това и аз си го знам, без кафе  Joy Да ми беше показало за някой масажист нещичко нямаше да е зле  Laughing Неда, тук е момента ти да се включиш  Wink

Пепито, голяма сладурка е Адито и добре папка. Калоян хич не мога да му хванакрая с това ядене. Понякога на обяд или вечер изяжда повече от мен, а понякога цял ден е на фотосинтеза. Поне като сме си вкъщи не яде толкова хрупки и не пие сокове, а предпочита кисело и прясно мляко. И моя мъж като тоя на АнАн (беше писала преди време) казва, че трябва да работи допълнително само за нашите млека (при положение, че аз се ограничавам, щото кърмя)  ooooh! Mr. Green

Флорал, заскох те в една тема за великденска украса. И а съм на тая тема. Тия дни ще пусна снимчици какво съм измайсторила. Peace

А относно ината - няма такъв като Калоян  Crazy Аз го наказвам, карам му се, пошляпвам го, обяснявам му и какво ли още не, а той си прави каквото си иска... Случвало се е наистина в малките часове да писне за нещо и понеже реве не можем дори да разберем какво иска, а той пищи и не млъква  Whistling Tired Ама и аз и мъжо сме инати, а свекървата преди време каза, че трябва да ни се паднат такива деца, та да разберем какво е .... Е, падна ни се едно, за другото ще видим. Заключението на мъжа ми обаче е, че и двамата са враг #1 на съня  Sick Joy

Неда, Дес, пуснете някой бисер да се похилим  Grinning

Люси, дано сега вече отворят тази ваша градина, че много време стана  Hug Сигурно интериора е "супер лукс"

Гале, ще се оправят след 15-20 години, като се изнесът от вкъщи  Mr. Green Аз моите ще ги пращам студенти в друг град или в чужбина, че да мирна малко. hahaha Както казва един колека на мъжО "Това не са деца, това са зверове" (за протокола - има две момчета  ooooh!)

Общи условия

Активация на акаунт