ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 21 011
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте на всички. VIVKA и моя Мартин си е голям инат.И той си се тръшка профилактично да не забравям,че ще става каквото той каже.Иначе му бяха изчезнали пъпките по тялото до вчера сутринта,когато забелязах,че има пак по дупето.И вече трябва да намеря време да го заведа на детски алерголог,че не мога да разбера от какво му излизат Shocked.
И с Вики вече се разбрахме за екскурзията на която ще ходи през пролетната ваканция до Момин проход  Hug
Това е засега от нас.

# 151
  • София
забелязала съм, че почти няма майка, която да не каже,че нейното не било инат  Mr. Green Да видим дали някой няма да се включи с обратното  Laughing
ах, сайта ни (http://photobucket.com/login) е в профилактика днес и не може да се качва нищо.

# 152
Добро утро и от мен,VIVKA ,благодаря за кафето,аз тази сутрин съм на боза.Трябва да се допива няма как.
А пък и чакам колежките да дойдат към 10 на кафе,да се съберем по домашному,нали сме си комшийки Laughing
petenceto ми ти я кърмиш Калина,незнам,по колко пъти се храни през ноща?
Аз вече нямам спомен как беше с Адито,но тя пиеше АМ,мисля че нямахме мляко през ноща.
Neda,ние имаме понякога вафла са следобед.Вчера например са имали филийка с лютеница,Ади каза,че изяла 2.Обяснява ми"Мамо, поисках си още една и те ми дадоха.
VIVKA ,ти ме разби бе мила,да вярно много ми става приятно да я видя как си хапва детето.Като ми казва"Мамо многооооооо е вкусно,годоря ти/благодаря ти/"
Последно време иска да яде кисело зеле,обожава сърми,или зеле с ориз
За сведение яде ориз с коприва.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354194&pid=11122110
petenceto ,и Анджела,мога да кажа,че е непослушна,но поне не плаче през ноща или поне не след 22 часа,когато я гледа тати е по послушна,аз я оставям да прави каквото си иска,но поне много се заиграва,пуска си ДВД и всичко вече е ОК.Най обича да си играе с куклите и кухнята.
 galita и аз си мисля че Ади иска да е тартурка в яслата,като ги съберем децата заедно все тя да каже,все тя да покаже,все тя да направи....

# 153
  • София
Аз да си призная,че не съм имала проблеми с нощни "партита" на Мартин.Още като бебе си спеше по цяла нощ и пропускахме нощните хранения.А сега пък набляга на месото и на десертите.Вечер не мога да го накарам да вечеря,но си чака винаги десерта.И евентуално,ако вечеря си взема месцето от яденето и до там приключва.Пробвах какво ли не,за да го отуча от това,но нещо не успях.А плодовете последно време съвсем сме ги забравили.

# 154
  • София
Моята чаша кафе, показва, че ще го пия с приятна форумска компания Hug и petenceto , че масажист ме чака, нейде из Велинград, но той още не знае - ето сега го обявявам официално - та да се подготвя.  Grinning
VIVKA дано ти стане по-леко, аз няма да пиша за ината на моя - то е се подразбира. Лошото е, че каката поне ме слушаше, ама сега възрастта си казва думата и ми е доста по-сложно. Лошото е, че си изпускам нервите все по-често у дома. Не си изпълни обещанието Камен, разбира се - рева, че не иска риба да яде, а да си играел искал с жива в леген и защо съм купувала умряла риба, та ми скъса нервите. А като чуя спокойния му баща как му обяснява и го моли, направо скачам по 1 метър, а после аз съм го лигавела.  ooooh!
Пепито а на мен Ади ми харесва най-много с голямата лъжица.  Wink
galita идеята ти е чудесна за снимки от старите ленти - подкрепям. Стихчето е чудесно. Peace
Виличка Честит имен ден на Алекса! Какъв ден е точно и кои празнуват?   bouquet
ludmilana дано скоро приключат с вашия ремонт, че на нищо не прилича, а и после да не почиват пак лятото. Tired
Камен още пие мляко на заспиване и през ноща, та понякога и сутрин - така че моля тези с бебетата, да не се оплакват. Embarassed

# 155
Ей, стана чата  Peace

Неда, пак ме разсмя с тая жива риба  Joy Като се стопли пускай детето в реата само да си лови. Хем ще му е по-сладо после  Peace

Пепито, не знам и аз по олко пъти се храним нощем. Понякога пресача всички нощни хранения, понякога яде веднъж, два пъти, а понякога имам чувството, че по цяла нощ  ooooh!

Майченце, и Калоян все на десерта набляга. Даже често яде основното и десерта едновременно  ooooh! Ама то какво му се чудя на детето като аз като малка (та и сега понякога) бях същата  Blush А за плодовете - гледам по-често на масата да има нарязна ябълка, морковче, банан и той си взема отвреме на време.

# 156
  • София
Аз освен с яденето имам и друг много голям проблем-къпането.Това ми е най-трудното нещо.Мартин започва с молбите да не го къпя от обяд през почивните дни.И се започва с ревовете като влезе в банята,излиза с шампоана на главата,хваща ми слушалката на душа и не я пуска докато не му обещая,че ще спра водата.Чува ни целия вход!И не знам как да го накарам да не реве.След като излезе от банята ми обяснява колко лоша била водата и колко го е страх от нея.А като отида да го вземам от детската и първото нещо което ме пита е "Мамо,нали ми обещаваш,че няма да ме къпеш?"
Neda и аз съм като теб-каката ни слушаше,а това малкото направо ме побърква.И се усещам,че само викам newsm78,ама се надявам един ден нещата да се променят и Мартин да започне да слуша поне малко Praynig.

# 157
Майченце, Калоян влиза във банята винаги с няколко играчки и предварително се пазари да не му мием косата с шампоан. Като го натъркам с шампоана и почва пищане и реване докато го отмивам. Иначе обича да се къпе и си пълни ваната да "плува"  Joy

Дива Орхидея, ти мина и замина  Naughty Не даваме така, драсни два реда  Hug

# 158
  • София
petenceto и това пробвах,но не помага.И защото аз не мога да удържа сама в банята, влизам да го къпя с някой друг като обикновено това  е каката ни.

# 159
  • София
petenceto нашата квартална река се казва Лайнаре Гранде, та най-много някоя болест да си хване от нея.  hahaha Беше много учуден как така съм купила умряла риба. За него риба е ако има глава и опашка, перки. Ако е рибно филе за него не е риба и си го яде. Даже много обича.
maichence ние имахме този проблем с каката, но на принципа клин -клин избива и докарахме по-голям стрес и тя преодоля този. Може много налудничаво да ти звуча, но е факт. Заминахме за чужбина за 1,5 месеца, когато тя беше на 3 год. и не се беше отделяла от нас и за ден дори. Много тежко го е преживяла и като се върнахме / преломния момент/ казахме в Европа така къпят децата, назад главата и още нещо, което съм забравила /ще питам мъжо дали помни, но то не е важно/ важно е какво става в главата и така се преодоля драмата миене на коса.  Не сме искали нарочно, ти може да използваш смяна на обстановката, напр.като отидете на почивка. Рано или късно ще го преодолее, желая ви да е по-рано.  Wink

# 160
petenceto нашата квартална река се казва Лайнаре Гранде,
Joy  Joy  Joy

# 161
petenceto нашата квартална река се казва Лайнаре Гранде,
Joy  Joy  Joy

hahaha
Имам подозрения, че това е същата река дето минава до нас, обобено имайки предвид, че сме малко по-нагоре от вас  hahaha Само, че при нас е "Льо птит лайняр", не щото има по-малко боклуци, ами защото едвам църцори  Crazy

Айде, да си преобуя детето (по-малкото), че мъца и чака майа му да спе да мъти глупости  Blush

# 162
Само, че при нас е "Льо птит лайняр", не щото има по-малко боклуци, ами защото едвам църцори  Crazy
Лееееекинко да те поправя, че трябва да е "Льо ПТИ лайняр".  Wink Цунки на принцесата!

# 163
  • София
ех че смешничко стана  Mr. Green Ама такава ни е действителността, ние може да сме джапали в реки (канали) наволя,но едва ли нашите наследници ще имат дори и идея от това ... Sick

maichence, а каква според теб е причината да не иска, казва ли защо реве?  Thinking Вики имаше страх  от къпането на косата, защото гълта вода и се дави, повече от една година я къпехме с очила за под вода  Crazy непрекъснато баща й повтаряше (зашото вече само той я къпе) да духа водата навън като прави непрекъснато бръмчане (като това дето малките бръмчат като кола) и вече от повече от месец и тях ги свалихме, нещата се нормализираха вече.  Peace Пробвай различни варианти, докато не му дойде времето да му мина ... аз тази гениална идея с очилата се сетих гледайки една реклама по ТВ, на която децата се къпят във ваната с очила за гмуркане  Party и голяма игра падаше. И Вики така си ги заобича, защото не й влизаше вода в очите, че дори да забравехме тя ни напомняше.

# 164
  • София
Фотобъклта се е оправил  Wink Аз вече набавих и снимков материал от стари снимки (снимах с фотоапарата на макро и станаха очудващо добри). Ще се включа пак.

Общи условия

Активация на акаунт