И с Вики вече се разбрахме за екскурзията на която ще ходи през пролетната ваканция до Момин проход

Това е засега от нас.

и petenceto , че масажист ме чака, нейде из Велинград, но той още не знае - ето сега го обявявам официално - та да се подготвя. 

Като се стопли пускай детето в реата само да си лови. Хем ще му е по-сладо после 

Ама то какво му се чудя на детето като аз като малка (та и сега понякога) бях същата
А за плодовете - гледам по-често на масата да има нарязна ябълка, морковче, банан и той си взема отвреме на време.
,ама се надявам един ден нещата да се променят и Мартин да започне да слуша поне малко
. 
Не даваме така, драсни два реда
Беше много учуден как така съм купила умряла риба. За него риба е ако има глава и опашка, перки. Ако е рибно филе за него не е риба и си го яде. Даже много обича.

Само, че при нас е "Льо птит лайняр", не щото има по-малко боклуци, ами защото едвам църцори 

Цунки на принцесата! 
Вики имаше страх от къпането на косата, защото гълта вода и се дави, повече от една година я къпехме с очила за под вода
непрекъснато баща й повтаряше (зашото вече само той я къпе) да духа водата навън като прави непрекъснато бръмчане (като това дето малките бръмчат като кола) и вече от повече от месец и тях ги свалихме, нещата се нормализираха вече.
Пробвай различни варианти, докато не му дойде времето да му мина ... аз тази гениална идея с очилата се сетих гледайки една реклама по ТВ, на която децата се къпят във ваната с очила за гмуркане
и голяма игра падаше. И Вики така си ги заобича, защото не й влизаше вода в очите, че дори да забравехме тя ни напомняше.