ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 20 982
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
VIVKA ,Ади преди посягаше да удря,но й мина този номер.Не бие и не посяга,само понякога много ми крещи и се кара.Но тя го  чува от мен и затова.
Може би,защото е момченце и са по -палави.
Вече е здрава и от понеделник е пак на ясла.
Преди няколко дни й купих Нескуик с Мадагаскар,но вътре като го отрори тя не нямери никакви карти,съответно пратих един мейл на НЕСТЛЕ,и  ми отговориха че съжаляват и че ще ти изпратят нещо по пощата.И днес като се прибирам от работа изненадана й подавам писмото.Вътре бяха пратили карти с игра,Ади е много доволна

# 61
Честит Св. Валентин и Трифон Зарезан!!!

Честити именни дни на празнуващите днес!

# 62
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит  празник на всички влюбени!
Честит имен ден на имащите повод да почерпят Wink !!

# 63
  • София
Момичета, ми ето организирахме се, хайде живи и здрави до утре! Да знаете, запазила съм 10 менюта за децата, ако трябват повече, моля сега ми пишете, но в крайна сметка ще измислим нещо и в движение.
За мамите,които нямат възможност да дойдат, да знаете, че снимки ще се гледат (ами трява да запълваме хубавото ни валентинско албумче, я!)
Ето ни:
Неда - 1
Люси - 1 (+?- предплагам сега се радва на Мъри и затова не е казала още за приятелката си)
Галя - 1
Мишле- 2
Петенце - 1
Лилия - 1
Роси - 1
Телма - 1
Клео - 1
Евентуално може да дойдат - Лика (мама дай Wink ), за Дес и бърбораните й също незнам  newsm78

Пишете ми на ЛС, ако искате да ви дам моб. (който го няма  Sunglasses )  за други възникнали въпроси.

Пепито, мерси че сподели за Нескуика, и ние сме фенове на Мадагаскар, ще взема и аз!

Хайде, честит празник на всички празнуващи на 14ти февруари! Който и празник да си изберете, най-важното е поне 1 чаша червено вино да се уважи  Rolling Eyes

На нас днес ни е наситена програмата - имаме обяд с децата с приятели и следобед на детски РД.

# 64
Ние напълно отпадаме - болни Rolling Eyes Вяра не пие никакви лекарства,всичко се плюе и повръща и незнам как ще се оправи.

# 65
  • София
Дес, съжалявам, кофти!
Ще ви стискаме палци да се оправяте леко.

А аз да ви се похваля, Мъри има нов зъб -кътник,(той затова бил вдигнал температура в сряда и сополи). Всеки момент ще се покаже и отсрещния кътник. Той оттогава все викал на баба си, че го боляла бузата - Бабо, дай ми панадолче! и казвал.
Да знаете, че ще дойдем малко сополиви на срещата, но това е от зъбите.

С моята приятелка ще се чуем към обед, така, че бройката още е под въпрос за сега.

# 66
Весело изкарване на срещата!
На мен ми е тъпо и криво - Максим е с бронхиолит. Оплаквам се наред, само в темата за сирената и кашкавалите не съм се оплакала.  Tired
Дес, дано се оправите и вие бързо!  Praynig

# 67
  • София
Здравейте съфорумки, още веднъж да кажа, че изкарахме чудесно вчера и да ви благодаря!
Ето моите снимки, макар не много качествени и разбъркани:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342573&view=3
Не знам защо така разбъркано се качиха, подредено ги качих по хронология на събитието, ама ... Чак като ги гледах днес видях как се пише "ЧРД"  Laughing hahaha
Извинете ме и за ефекта-дефекта "червени очи", най-вече Калина. Embarassed
galita надявам се да не ни съдите за сексуален тормоз, иначе ще трия компроматите. Joy Очаквам твоите снимки с нетърпение и още веднъж благодаря за организацията.
Петенце държа да поясня, че това  е приятелска прегръдка, а не опит за душене. Wink
ludmilana чакам с нетърпение твоите снимки+коментар за моите.
За чаровната Бояна и сие  Hug За двете палави мишлета и сие    love001
Към всички  Hug и за пореден път разбрах, защо са ни толкова готини децата  Joy ами имат готини майки, на кои да се метнат Joy.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 11:19 от Neda

# 68
  • София
Наиситна беше много приятна среща - децата вече си играха спокойно (даже някои станаха приятелчета като Калоян и Камен), имаше шеги и закачки  Whistling (снимката на Каменчо и Вики наистина е култова), хапнахме, пийнахме в хубава атмосфера (за която от клуба се бяха много добре погрижили), понаприказвахме се и пак си обещахме  да повторим срещата някой прекрасен ден!
Неда много обзорно е снимала всички и си е очевадно, че всеки се е забавлявал, и наистина много са ни сладки така непринудени в игри.  Heart Eyes
Предлагам ви останалите снимки, които ще качваме от партито - да ги качим в общото февруарско албумче, за да си ни е лесно намиращо се и да остане за после: http://s47.photobucket.com/albums/f160/bebe-2006/6%20Fevruari/ (log in: user: bebe-2006, passw: bbbbbb)

Ама вярно чак и аз като разгледах снимките ти днес видях на тортата 'ЧРД"-то,а снощи уж специално се'вторачих' в тортата да видя дали няма пак изненади Crazy Mr. Green

Лилия, дано бързо се възстанови малката.
Съжалявам, че не се видяхмеи с Телма и Клео ... ама и аз не се взех насериозно този път, поне трябваше да звънна на Телма предишния ден  ooooh!

# 69
Лелеее, страхотни сте бе!  Flutter Много сте готини, особено децата!  Mr. Green клубчето изглежда супер, жалко, че не можахме да присъстваме да се запозная с вас. Повечето ви разконспирирах, обаче 2-3 мами не можах.  Embarassed Обаче разгледах много набързо снимките, при второ четене сигурно ще се сетя коя коя е.  Wink
А децата изглеждат толкова щастливи... Сякаш всеки ден си играят заедно.  Grinning
Неда, имам едно запитване относно снимка на твоя син с Вики, ама после, че не съм я прихванала сега.  Laughing
Редатирам се, защото видях това: "galita  надявам се да не ни съдите за сексуален тормоз, иначе ще трия компроматите. 35"  Joy и ми стана ясно  Laughing
А за "ЧРД"-то - може нарочно да е обърнато Ч-то, все едно е писано от дете...  newsm78 На мен ми хареса така, не го броя за гаф, симпатично е.  Wink

# 70
Момичета, наистина срещичката беше супер, а относно клуба - нямам забележки. Браво на организатора. Галя   bouquet

Неда, страхотни снимки. Калина хич не ти се сърди - ще я пуснем в някоя програмка за редактиране и очите ще и ги направим каквито си искаме  Joy

Ан Ан, бързо оздравяване на Максим Hug Praynig Едната от майките беше гост-майка  Mr. Green и сигурно нея не си познала. За протокола - аз съм най-рошавата  Laughing

# 71
Ааааа, Петенце, тебе първа те разконспирирах по прекрасното съкровище в ръцете ти.  Laughing
Максим оздравял.  Rolling Eyes Егати бронхита. Никакъв бронхит не е било, ма айде...  Rolling Eyes

# 72
АнАн, браво на Максим  Hug Аз бях сигурна, че Калина ще ме издаде. Иначе едва ли сте предполагали, че съм толкова убава и млада  Mr. Green

# 73
  • София
petenceto да живеят програмките  newsm10
*АнАн* не се ядосвай за Максим, важното е че се е оправил. Въпроса не ти разбрах, но сигурно си си отговорила - т.е. достатъчна си си . smile3501
galita и ludmilana албума седи празен, дайте култов снимков материал и като се постопли мислете за градинка или парк, които да ни побере и пак да се видим. newsm03
Камен като гледах снимките, мина покрай мен  и каза "Страхотен клуб, пак ще отидем". Много беше уверен и като обещание звучеше към клуба. smile3503 Да можеше така и в къщи да си играе, един вагон играчки, а той пред телевизора седи и зяпа. Вчера му купих списанието Колите с Шерифа и си мислих, че като е нова ще си поиграе, ще разгледа списанието, а той взе колата и седна пред ДВД-то и "Айде пускай за Колите филма сега". smile3516

# 74
  • София
Да можеше така и в къщи да си играе, един вагон играчки, а той пред телевизора седи и зяпа.
същата работа, явно там средата и другите деца така им действа.
И Вики много беше въодушевена от срещата, като влязохме в колата (винаги там първо ми споделя) веднага каза: .страхотно парти беше, мамо'. А вечерта като я 'приспивах' по едно време изтърси: 'ние пяхме Хепи бърдей на Бояна  Rolling Eyes Аз пак й обясних, че празника беше на всичките, ама несъм сгурна,че е разбрала.
Ще сложа някоя снимка в албумчето, разбира се, ама чакам удобен момент мъжа ми да ми освободи неговия компютър (че там точим снимките), че на този (служебен) нищо не качвам  Whistling
Телма, ми писа, че Бояна вдигнала Т същия ден и се извинява, че не е стигнала до и-нет да ни предупреди.
......

Я, сега за разнообразие да ви дам една задачка-закачка (от изпита в Харвард):  Whistling
1=5
2=25
3=325
4=4325
5=?
като подсказка - няма мятематически сметки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт