ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 20 984
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
54325 ли е отговора? newsm78
Жалко за Бояна, беше кривичка, явно от това е било - дано се оправи бързо. Hug
Чакам снимки . Grinning

# 76
И аз мисля, че е 54325  Mr. Green хайде казвай да видим умни глави ли сме  Grinning

Да можеше така и в къщи да си играе, един вагон играчки, а той пред телевизора седи и зяпа.
същата работа, явно там средата и другите деца така им действа.

И Калоян е същия  ooooh! Е сега е изкарал сто играчки и се пазари за филмче на ТВ-то и игра на компа...  Whistling А в клуба и ние пак ще ходим  Joy

Неда, идейката за парка е отлична. Още отсега предлагам Борисовата градина или Зоопарка  Peace

Дано Боянка се е оправила, пък на другата среща ще се отчетат Телма и девойките.

Калоян пък нощес повърна 3 пъти. Дано да е от храна, щото казва, че нищо не го боли. И сега си е ОК.

# 77
  • София
Качих снимките в албумчето, обаче са отзад напред.
Така, че започнете гледането от последните най-отдолу.

Боже, това с филмчетата все едно за нас говорите, същата работа!
Тази сутрин първите му думи като си отвори очите бяха - Мамо, сега ми пусни "Колите"!
Иначе много го е страх като стигне до мястото, където Мак и Матю отиват да плашат тракторите и ги гони комбайна. Тогава си маха слушалките и иска да му го превъртам. Но вчера баща му му го пусна нарочно и започна да се смее на това място и днес нашия си я изгледа тази сцена като само махна слушалките.
има още едно филмче, което спира на едно място - "Земята преди време"(за Малката стъпка-динозавърче). по едно време ги гони един динозавър Рекс и там винаги ни кара да го превъртаме. Голям пъзлю!

Joy Joy JoyЕй, Галка, много сложен харвардски въпрос, ей! Joy Joy Joy
/сигурно имат паралелка за бавноразвиващи се/

Аз култови снимки от РД нямам, но като прехвърлих снимките и ги разглеждахме заедно вкъщи, Мъри посочи Елито и каза: -Тая ме натискаше! (ние с баща му така  rotfImao rotfImao rotfImao
След проведения от мен разпит съответно се установи, че "тая" му е налетяла в коша с топките отгоре при бъркотията в играта.
Другото, което много ме разсмя е, че децата по едно време започнаха да изхвърлят топките от коша и какичките с полу-строг тон им казваха да не ги хвърлят. Мъри и Ники започнаха да ги събират обратно, но Камен и Ели си продължаваха да ги изхвърлят. Тогава Мъри не издържа и им кресна: -Абе, глупаци!  Sick Sick Sick Embarassed Embarassed Embarassed
После го питах откъде го е чул това, а той каза, че дядо му така викал на тия от телевизора!

На болничките пожелавам бързо оздравяване, чао засега.

Божеее, колко е хубаво детенцето ти да си е вкъщиииииииииии!!!

# 78

Да да. За първи път ми каза тази задачка един мой брат'чед, дето е юрист. И не ми повярва, че давам верен отг. на втората секунда, без да са ми казвали задачата преди. Те се пинкали един час да умуват.  Laughing
Петенцето, Неда, тц!  Laughing

# 79

Да да. За първи път ми каза тази задачка един мой брат'чед, дето е юрист. И не ми повярва, че давам верен отг. на втората секунда, без да са ми казвали задачата преди. Те се пинкали един час да умуват.  Laughing
Петенцето, Неда, тц!  Laughing

Обичам такива задачки, ама тука явно съм от другия отбор  Embarassed Не ми хрумва отговора и няма да ме вземат в Харвард  Cry Освен ако не е 5432  newsm78

# 80
  • там където ме зове сърцето!!!
*АнАн* , а 1 ?

# 81

Даааа... Логично е
Съвсем изгорях за Харвард  Mr. Green

Люси, страхотни са снимките  Hug Сега ще ги покажа и на Коко да видим какво ще изкоментира.

# 82
1 е, да.  Mr. Green Аз пък се изложих ужасно на една друга загадка, малко по-късно ще ви я пусна, ама така се изложих, че чак ме е срам.  Grinning
Само да ви кажа Стефан как ме гръмна одеве - прибираме се от яслата, аз го пускам в хола на топло, че аз да работя на спокойствие, пускам ТВ и случайно попадаме на Нова, където повтарят "Забранена любов". И аз се позагледах, нищо, че съм го гледала преди. И той ме пита какво гледам, аз му казах "ЗЛ", при което той посочва главната героиня на екрана и вика "Това е Елица".  Shocked Откъде й е научил името, че как пък го и запомнил, нямам представа.  Whistling Не. го е гледал преди, само аз го следях, а повторенията хващаме за първи път.

# 83
1 Откъде й е научил името, че как пък го и запомнил, нямам представа.  Whistling Не. го е гледал преди, само аз го следях, а повторенията хващаме за първи път.

Градината? Лелките гледат доста филмчета. Mr. Green В нашата гледаха Денсинг Старс и децата масово викаха "Тоя .... много го мразя" и "Аз съм за...."  Joy

# 84
  • там където ме зове сърцето!!!
Ееее ставам за Харвард  Mr. Green  Joy

Много се радвам , че и макар само с гледане  Cry  и ние сме на купона Hug   Готини снимки ,личи си ,че  децата са се забавлявали страхотно  Hug Майките ги познах почти всички   Blush Мишките не ги познах (нито пък майка им  Embarassed)   Embarassed ooooh! , добре че една добра душа ми помогна  Wink
Петенце , Калина е голяма душица (дори и червените очи и ходят Wink ) , сега е тъкмо за мачкане!   love001 Hug
За снимката на Вики и Камен нямам думи ...  Laughing , много ми хареса   Peace
ludmilana , права беше като каза ,че си се стопила .  Hug Мъри пък много е пораснал! Hug
Роси , много  Hug на теб и Бояна!

Лелките гледат доста филмчета. Mr. Green В нашата гледаха Денсинг Старс и децата масово викаха "Тоя .... много го мразя" и "Аз съм за...."  Joy
Joy Joy Joy Че какво да правят друго  Mr. Green  Joy
Винаги като вземам Калоян филмчета са пуснати , но през деня знаели човек ... Whistling

*АнАн*
, радвам се че Максим е добре! Hug А тази Елица хубава ли е  Joy Joy Joy Не може ли Стефко да е гледал с някой друг този филм ??

На всички болни дечица  Hug и бързо оздравяване  Praynig !

# 85
  • София
 Shocked Леле очеваден отговор. #Crazy
Така е като гледам все по-сложното да го правя от колкото е и не виждам написаното, от това си патя и в живота. ooooh!
Давайте още задачи -  че да си размърдам малко това под шапката.
Люси,мерси -отивам да гледам снимки и пак ще се включа.

# 86
  • София
Сбогом Харвард, здравей Наречен! hahaha
Люси, не виждам клипчета - качила ли си?
А на мен какичката ми го похвали, че помагал за топките, явно е объркала моя разбойник. ooooh!
petenceto поне сме в един отбор, което е прекрасно и успокояващо, ще си изкарваме чудесно. Joy

# 87
Добро утро, милички!

Снимките от партито са чудни - колко са пораснали Януарските ни слънчица Simple Smile

Всички болнички да се оправят бързо. Че мамите да могат да решават с лекота и спокойствие задачки-закачки  Joy

Покрай нас няма нищо ново. Али е добре, ходи на градина и много бързо учи - направо ме смайва колко песни и стихчета знае. До скоро беше на вълна "принцеса", но сега ми заяви, че вече не е принцеса, а балерина  Crazy Иначе в къщи само проблеми един след друг. Добре поне, че имам доста ангажименти в работата, та се "разсейвам", иначе да съм изперкала до сега ...

Ами това е от нас! Гушки и целувки на всички!

И по едно кафенце за настроение :

# 88
Добро утро,една сутрин да съм без ангажименти.Разгледах малко снимки от партито,децата са прекрасни/майките също Grinning/

Ади е вече на ясла,но като й кажа дали иска да я местим в голямата група,отговаря не!
Vili4ka спокойно,не само у вас има проблеми, в нас също,и то постоянно.Но проблемите не си ги създаваме ние ,а свеки/направо прекалява /
Сега ще си направя кафе и ще разгледам и останалите снимки.

# 89
Здрасти и от мен,
Neda, благодаря за загрижеността, но не става въпрос за моята Бояна, че е болна, а за Бояна на Телма.Дано оздравее скоро Hug
Бях обещала на моето дете , че на партито ще има  Бояна Simple Smile

А тя си беше доста крива наистина, но беше изморена от дългото пътуванеи т.н Най-много беше впечатлена от "бебето на къдравата кака" Simple Smile Simple Smile

VIVKA, и на вас  Hug

Снимки ще кача тези дни.
Приятен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт