ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 20 991
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Rosita извинявам се и на теб и на детето, че го "разболях". Embarassed Пак нещо не съм внимавала, много съм разсеяна тия дни.  Hug и бъдете здрави! Grinning Ще чакаме снимки. Wink

# 91

А тя си беше доста крива наистина, но беше изморена от дългото пътуванеи т.н Най-много беше впечатлена от "бебето на къдравата кака" Simple Smile Simple Smile

Hug на Боянка от мен и бебето, а то всъщност добре, че беше Калина, че то с тая моя прическа можех да ги изакъля децата  hahaha А и и ддължа една почерпка за "каката"

Неда, то май ни е време за Наречен,а? Като и в Харвард не се класирахме...  hahaha

# 92
Здрявейте, скоро не съм влизала, та хвърлих 1 бърз прочит. А, ето ви и снимка от рождения ден на Ники:
http://bg.fotoalbum.eu/floral/a119044/00000019
http://bg.fotoalbum.eu/floral/a119044/00000020

# 93
Floral снимките са прекрасни.Малката е голяма сладурана.
Много високо това бънджи,Ади я е страх,веднъж я качихме и си умря от страх,милото.
Забравих да ви спомена,Анджела постоянно иска да яде спагети.Преди й купувам макаронки и правехме сос  поръсвахме с кашкавал,но веднъж мъжо направил спагети и това ни изяжда сеза за спагети.Искало да ги дърпа така фюттт....

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 12:26 от Пепито

# 94
  • София
здравейте момичета,
ние се изпоразболяхме всичките до един - Вики най се държи. Грип някакъв с ринит.
Та нямах много време за тук, ще кача снимките обещавам.
Сега тръгвам за нашите и няма да ни има и другата седмица, чак за 4.03 ще е на ясла, когато ще им е тържеството за баба Марта.
поздрави и целувки на всички до тогава!

# 95
Добро утро, милички!

Как е настроението?

Али е хремава и днес сме си в къщи. Следобяд ще я водя на лекар да видим какво е положението.

Поздрави на всички! Hug

# 96
А пък Никол ми кашля вече доста дълго, сега е на АЦЦ пък ще видим...

# 97
Привет на всички.
Днес бяхме в консултацията. Нали на няколко мами им беше интересно какво питат. Докладвам:

1. трябваше да прибере различни формички в съответните дупчици
2. докторката му нарисува права черта и му даде и на него да нарисува
3. подреди няколко кубчета и върху първото постави още едно. Обясни, че това е влак, а двете кубчета върху влака е локомотива. Започна да го побута и да казва пуф-паф. После разбърка кубчетата и каза на Борил той да направи влак.
4. накара го да подскача на място.
5. провери му очите - трябваше да казва какво вижда, първо с едното, после и с другото око
6. каза да му даваме витамин Д. И то не 5, а 10 микрограма. Такава била новата повеля. Аз нали не давам в момента и питах млечните продукти+излизането навън не са ли достатъчни - не били.
8. пита дали сме го водили на зъболекар и дали мием зъбките сутрин и вечер
7. друго...как и колко говори, погледана очите, ушите и  пишлето (нали тук не се пипа), провери му крачетата, пита дали ходи с удоволствие в забавачката, дали спи добре, дали е боледувал тежко, имаме ли някакви проблеми с поведението му, дали вече е без памперс.
Друго не се сещам.

# 98
 Hug на всички болнички и бързо да оздарвявате.

Флорал, аз за една такава продължителна кашлица давах на Калоян Гръден чай (билков, има го в аптеките). Кашлицата не му беше от гърдите, но реших да опитам и наистина мина. Сега пак му давам от време на време.

Уинди, браво на вашите лекари. Така трябва да бъде. Peace Ние вече даже и не ходим на консултации, но пък е истина и че педи го вижда всеки месец покрай Калина.

# 99

Флорал, аз за една такава продължителна кашлица давах на Калоян Гръден чай (билков, има го в аптеките). Кашлицата не му беше от гърдите, но реших да опитам и наистина мина. Сега пак му давам от време на време.

Уинди, браво на вашите лекари. Така трябва да бъде. Peace Ние вече даже и не ходим на консултации, но пък е истина и че педи го вижда всеки месец покрай Калина.
Имаш ли идея какви са видовете билки в това чайче?

# 100
  • София
petenceto чудесна снимка.
windy наистина полезна информация. Ще го тествам моя калпазан, защото личната е заета с обществена дейност.
Камен има петна по крака и ръце и нещо като малки лишеи ,като суха люпеща се кожа. Някой да е имал подобен проблем? Обадих се на педиатърката, казах и мислих,че ще каже кога да отидем, но тя много бързаше да и обяснявам по -набързо, че има пациенти и заключи, че е алергия и да давам фенистил+ тоалетно мляко на себа мед. ooooh! Та приветствам поне да си вземат лекарите по 1  видео телефон, та да се подобри здравеопазването.    ooooh! Това да реди кубчета и да го видя ,няма да го повярвам. Shocked
А знаете ли дали на 3 год. трябва да им се пускат някакви изследвания? Та да намеря повод да го погледне поне. Twisted Evil
На болничките скорошно оздравяване.

# 101
windy наистина полезна информация. Ще го тествам моя калпазан, защото личната е заета с обществена дейност.
Камен има петна по крака и ръце и нещо като малки лишеи ,като суха люпеща се кожа. Някой да е имал подобен проблем? Обадих се на педиатърката, казах и мислих,че ще каже кога да отидем, но тя много бързаше да и обяснявам по -набързо, че има пациенти и заключи, че е алергия и да давам фенистил+ тоалетно мляко на себа мед. ooooh! Та приветствам поне да си вземат лекарите по 1  видео телефон, та да се подобри здравеопазването.    ooooh! Това да реди кубчета и да го видя ,няма да го повярвам. Shocked
А знаете ли дали на 3 год. трябва да им се пускат някакви изследвания? Та да намеря повод да го погледне поне. Twisted Evil
Ами, всяка година трябва да минават на контролни прегледи.

# 102
Привет на всички.
Днес бяхме в консултацията. Нали на няколко мами им беше интересно какво питат. Докладвам:

1. Не съм сигурна дали ще може да пъхне всички фигурки в правилните отвори, но да речем, че по-лесните ще може.
2. И за правата черта не съм сигурна дали ще го направи.
3. Влак от кубчета прави абсолютно всеки ден, даже ги прави многоетажни. Ако не е влак, ще е кораб.  Grinning
4. Подскача на място и се опитва и на дълъг скок.
5. Очите му ги проверяваха като бебе, нямаше проблеми, надявам се все още да е така.
6. Това за витамините е интересно, аз му давам комплексни, ще погледна дали в тях има и Д.
7. Зъбите нема начин да пропуснем сутрин и вечер. Аз ако се офлянквам, той ми седи на главата и ми мрънка, че има "кольоби" (микроби), докато не ги измием.
8. С другите неща май нямаме проблем.

# 103

Имаш ли идея какви са видовете билки в това чайче?

Докладвам  Mr. Green
Мащерка стрък, слез листа, градински чай листа, мента листа, сладко коренче корени. Препоръчва се при упорита кашлица при деца и възрастни.

Мерси  Wink
За петната като лишеи - и Калоян има от бебе по крачетата. Докторката каза, че няма проблем (предишната педиатърка). Виждала ги е. На мен също ми се появяват такива по лицето и гърба. Може да е студова алергия, защото ги имам през зимата. Или пък е чувствителна, суха кожа. И Калина има гапава кожа на места - ще питам педи. newsm78
За изследванията - всяка година имат профилактичен преглед + кръв и урина. Педиатърката споменаваше нещо за лятото, ама какво беше  Rolling Eyes

# 104
Neda и Ади има такива петна,не винаги ,но излизат нашето педи ни каза да се мажем с   мляко на Талодерма  8 номер, много ефикасно,даже мъжо днес каза да купим пак че Ади имала суха кожа пак.
Има изследвания на 3-та година.
Ние днес бяхме на преглед УНГ.Тъй като Ади  започна да кашля,а пък педито каза,че нищо й няма,само увеличени сливици.
Специалиста каза,че не са толкова увеличени,а по скоро увеличена лигавица,която е и синя даже,изписа един спрей за нос който свивал лигавицата и сливиците и на 06.03 пак на преглед за да видим колко е увеличена в нормално състояние.
Дори каза,че щом детето няма Т може да си ходи на ясла.Съмнява се ,че може да кашля и от алергия.

petenceto   и аз ще купя този чай на Анджела  Hug

Фигурки Ади обича да прибира,влак реди постоянно,даже и гараж му прави.Но предпочита да реди пъзели за сега се справя перфектно с 12,24,36 парчета даже бързо й омръзва и иска нови.
Много започна да се отговаря,и ще яде шамарчета.Не слуша и не иска да ходи на ясла,била болна.

Общи условия

Активация на акаунт