ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 21 036
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Само, че при нас е "Льо птит лайняр", не щото има по-малко боклуци, ами защото едвам църцори  Crazy
Лееееекинко да те поправя, че трябва да е "Льо ПТИ лайняр".  Wink Цунки на принцесата!

Мерси и за поправката и за цунките  Grinning За "льо пти" и аз знам (уж съм учила френски някога), но така по инерция стана  Wink

Фотобъклта се е оправил  Wink Аз вече набавих и снимков материал от стари снимки (снимах с фотоапарата на макро и станаха очудващо добри). Ще се включа пак.

Добави още едно а към фотобъклта и ще го преименуваме, че ще е по-лесно  hahaha Аз така го прочетох първия път  Blush

# 166
  • София
petenceto вашето Льо ПТИ лайняр е приток на нашето.
galita и аз ще снимам довечера, въпреки, че нито едно дете не прилича на мен за щастие или за беда, ще чакам да каже света.

# 167

Дива Орхидея, ти мина и замина  Naughty Не даваме така, драсни два реда  Hug

АААа ето ме еи ме Mr. Green Mr. Green напоследък не ми се пише хванала съм се в ужас ДидИ ми е  с много трудно изхождане(по голяма нужда)чак кръв и пуска дупето и така реве по 2-3 дена не ака и накрая сапуна му е майката ooooh! ooooh! Tired Tired направо се побърках сухо не яде само супи и манджи.Давах 4-5 дена дуфлак нищо.Сега сме на  ЛАКТУЛОЗА МИП пиеме я от вчера та 10 дена трявба  и  от тогава не сме акали баткото ми изкара 2 ра ангина и ме довърши Tired

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 16:43 от DIVA_ORHIDEQ

# 168
  • София
galita и аз предполагах,че е заради миенето на главата и затова пробвах дори да му поливам главата с чашка,за да може да си диша и да не му влиза вода в очите и го карах да си навежда главата назад,но и това не беше,защото пак си пищеше през цялото време.И сега като му мия главата поливам с душа главата отзад,а отпред я измивам много внимателно,за да не му влиза вода в очите.И като го питам защо не иска да се къпе ми отговаря,че го е страх от водата.

# 169
  • София
а не е ли по-добре напред да си навежда главата, за да не се дави? Ние така процедирахме (като през цялото време въпреки мрънкането й говорехме), все пак трябва да свиква с водата, че не е страшна.

# 170
  • там където ме зове сърцето!!!
 ooooh! ooooh! ooooh!Ллелелеее досега ви четох  Joy Joy Посмях се добре, личи си, че днес е било весело тук  Wink
И аз съм за усмивки то старите ленти , но ще снимам чак почивните дни (оставила съм при мама бебешките си албуми , да им се радва  Mr. Green )
Нашата река си е с доста вода  Mr. Green , и е  интернационал " Лайнаре Гранде "  Joy Joy (но пък рибата е вкууусна  Mr. Green )
Не бих се топнала там , нито пък детето малкото  (голямото няма и да припари вече)  , а някога като тийн се къпееех... и беше ....готино , но дали ще да е било от ЕГН-то  newsm78 Joy
За къпането -нямам проблеми(пупупупупупу)  само да кажа , че ще се къпем и вече е гол(не, че иначе стои облечен де )и чака пред вратата на банята .Главата я мия така като той каже , някога я навежда напред , друг път назад , явно зависи от настроението  Mr. Green Калоян вдига съседите посред нощите от инати , та поне в банята да са спокойни хорицата  Mr. Green

# 171
Добро утрооо!! Hug Heart Eyes

Някъде бях чела  newsm78 , че имало пубертет на 3 годишните  Mr. Green .Тази сутрин установих , че май е вярно .Облякох Калоян за яслата и тръгваме към входната врата , да ама неее ,държеше да пусна ТВ и нищо не можа да го накара да се откаже ooooh!  от тази си идея ...Ееее да кажа ли защо  Laughing , мина през пускане на ДВД -детско филмче (гледа 1-2 мин.) ,  музикален канал (с разсъблечени  "каки" )  Mr. Green , "здравей България ", дискавъри (на тези се загледа иначе си караше наред ) изгаси го и отиде на вратата да обличаме якето  Thinking
Кротки деца...  newsm78  аз не съм имала  33uu  .Зорница ревеше като бебе (мислех си , че от това няма повече на къде ), но Калоян ми показа , че тя е била цвете покрай него (няма да се пробвам за трето , че тогава може и друга песен  да запея  Mr. Green После си беше палава(инат обаче не беше, по късно се появи и тази екстра  Mr. Green ) за три момчета (според познати ) и така си и върви , брат и обаче и в това я надминава  Mr. Green У дома е много весело с двама в пубертета Joy Joy Joy
Весел и усмихнат ден ! Hug

# 172
  • София
Здравейте и от мен.VIVKA  нали и аз вчера се оплаках за двете деца-мислех си,че Виктория е била палава,но сега Мартин ме побърква Crazy.Снощи не искаше да си облече пижамата,а искал да спи с блуза с качулка.Големи разправии и накрая след толкова много тръшкане, го оставих да си спи с качулка,та след като заспа му я махах,но си остана с блузата.Трябвало е да се радваме на времето на послушните си деца Laughing.

# 173
  • София
Здравейте, тук кафе се лее, а активността е намалена, къде сте? Hug
 Днес получихме наградата от новогодишния конкурс за рисунка, в който участва нашата кака Диляна и бързам да я покажа първо на вас
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317135&pid=11138657 и следващата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317135&pid=11138658

# 174
Неда, страхотна е! Жалко, че не са пуснали цяла серия. Много ми харесва и щях да си взема  Peace

Орхидейке, как е Диди? Оправи ли се? Ама и на теб хич не ти е лесно  ooooh!

Вивка, биете ни по инат  Mr. Green Ама ще ви настигнем  hahaha

# 175
Neda ,честита награда на каката.Радвам се на нейните успехи.Това как е направено на хавлията.Щампа ли?
Благодаря за кафето,ще го пия за следобедно,тъй като сутринта бях на работа от 6 часа.
И Ади понякога капризничи,но й се скарвам и тя престава.Но когато се разреве,баща й обича  да й говори за неща който харесва или обича й тя се отплесва й й минава.
Или номера минава й когато й предложа десерт-изненада.Винаги в шкафчето имам нещо за хапване Joy
Вчера говорихте за къпането-Ади я къпе тати,когато беше малка,пищеше,но сега не.Взема си играчка и бяга към банята.Само е трудно сресването.Тати къпе,мама облича,чисти уши,реже нокти и сресва.И прави прически:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354194&pid=11140621

# 176
Пепито, коя прическа е направил татито тази на Ади или на куклата?  Joy

# 177
Не тати само къпе,аз правя прически... Wink

# 178
  • София
Неда,честито за наградата  bouquet.
Пепито,браво за разпределението на задълженията за къпането.Дано и аз скоро да го къпя Мартин без ревовете и пищенето,че сега като си помисля за къпане и ми се плаче Cry

# 179
Neda , Честита награда  bouquet ! HugСъс здраве да си ползва Диляна хавлийката  Hug  , и цвета еееееее зелеееееен  Wink

Пепито, коя прическа е направил татито тази на Ади или на куклата?  Joy
Joy Joy Joy Joy

maichence , ще спре да плаче Марти като го къпеш .... като пораснее  Laughing Племенницата ми беше така до първи клас и слагаха една кърпа върху очите , главата назад и пак се почваше с хиляди уговорки много те успокоих , ..знам  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт