ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 21 026
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Привет на януарската дружина! wavey

Ей,ама как сте ме разконспирирали само! Laughing Много мило ми стана,благодаря ви на всички за хубавите пожелания към мен и Адриана! Hug Heart Eyes

Добре сме,влизаме в ритъм.. Кака Дари е безумно щастлива,постоянно иска да е около бебето и да я целува,повтаря че много я обича.Имаше малко сръдни в началото,но по-скоро на нас с баща и,щото постоянно повтаряхме да не скача около нея да не я удари(веднъж вече я сефтоса леко с детския чадър  ooooh!),да не я пипа с мръсни ръце,да не я целува по лицето..ама и ние сме едни досадници.. но няма как-ще трябва да я опазим от сестринската обич и малко мечешката радост..Mr. Green
Кърмим се успешно засега(пу-пу),наддала е за 6 дни 240гр.Ако успея поне 6м.да я кърмя,ще съм истински щастлива,с каката се провалих тотално..
И за да не прилича поста ми на бебешката отчетна,пускам една снимка на кака и бебе.

http://media.snimka.bg/2434/011123598.jpg

А и днес Дари има имен ден,почерпете се!

# 181
                                                   Честит Имен Ден на Дарито!

БОДЛИВКА много сте хубави.Пускай,по -често снимки.
Ади веднага попита кои са тези?
Казах й една кака и бебе.Попита как се казва бебето,защо така са го кръстили?
Веднага забеляза почерпката и попита къде се намира масата.Казах й ,че трябва да се почерпим виртуалано ,но на нея не й допадна и се врътна. Grinning
Препоръчвам това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366728.0

# 182
Честит имен ден на Дари!

Бодливка, да са ти живи и здрави и двете момиченца. Много са сладки. А за кърменето ще успееш  Peace Аз Калоян започнах да го дохранвам на 20 дена, а кърмата я цедях и давах с шише  Crazy Беше ад и така до 6месеца... Но сега кърменето беше песен (поне до този момент). Естествено заслугата е на форума и по-солидната ми подготовка.

Пепито, аз правя подобен кекс, но без сладкото. Утре ще се пробва и сладкиша   chef

# 183
  • София
Бодливка, ако имаш някакъв проблем с кърменето - свиркай, не помня дали съм ви казвала, но в момента ходя на курс за консултант по кърмене.

И честит имен ден на Даринка и от мен!

За къпането - и при нас същата работа. Много обича да шляпика във водата/още си сяда в коритото и си играе с играчките/, но като разбере, че ще се къпем започва с пазарлъците: - Ама, без косата, НАЛИ! Всеки път обещава да не реве, но като дойде време да му изплаквам косата от шампоана и се развиква. А преди изобщо не ревеше на къпането. Мъри опищяваше махалата като започнех да го обличам като беше бебе.

Неда, много поздрави прати на каката от мен, да и е честита наградата, още много да спечели!

# 184

Орхидейке, как е Диди? Оправи ли се? Ама и на теб хич не ти е лесно  ooooh!

Петенце Благодаря че попита трогна ме  още не се е оправила и незнам какво да правя вече наистина е сложна работа.Сега  в началото на април ше ни взимат кръв за пълна кръвна   чакаме до тогава защото лимита е свършил #2gunfire #Cussing out докито мисли че имаме анемия но не вярвам хапва си всичко и често

Неда страхотна е наградата а часовниците от албума от къде са харесаха ми много Rolling Eyes

# 185
  • София
Честито на Дари и мерси за почерпката! Да са ти живи и здрави момите!  bouquet
Благодаря на всички за поздравленията, да ви се връща тъпкано. Grinning
Пепито самата картинка на кърпата е като изтъкана, не е щампа, но не е и бродерия. Много я забавиха, защото не им се получаваше, та си хванаха белята с нас и все ми се обаждаха да кажат, че правили опити  и не им харесвало, та до сега и до това.
Орхи часовниците са направени от изрисувана стара грамофонна плоча, като в дупката е поставен часовниковия механизъм.
VIVKA знаех си, че цвета ще ти допадне. Mr. Green

# 186
  • София
БОДЛИВКА да ти е жива и здрава именичката  bouquet!И малката е голяма сладурка.Дано да те слушат и двете!

# 187
  • София
Честита първа пролет!

Дано ви донесе здраве, позитивни мисли, чувства и успехи!

# 188
  • София
здравейте,
Честита пролет, много радост и топло да ни носи
  Grinning Heart Eyes
качих малко снимки в албумчето, качвам и от 'февруарската среща'.

# 189
  • там където ме зове сърцето!!!
Петък ..,страница 13 .... страх ли ви е , аааааа?? затова ли не смеете да пишете ,ааа ??? Joy Joy Joy Joy

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ И ТО МЕН!!ама тя не е ли на 22.03  newsm78

Flowers Sunflower Честит имен ден на Дари  Flowers Sunflower!

БОДЛИВКА , успешно кърмене ти желая  Hug Колкото успееш ще е добре за бебка  Hug, а и не мисля , че си се провали с каката , понякога нещата не зависят от нас колкото  и да се мъчим  Winkпомня,  че много усилия положи Ама досадници сте я  Joy като гледам каката колко е внимателна и щастлива на снимката , не знам защо сте и досаждали със съвети  Mr. Green (малеее кога бяха толкова малки и порасналите ни хлапета  Sad )
Дай да я видим и като се кокори тази хубавица  Blush

VIVKA знаех си, че цвета ще ти допадне. Mr. Green
  newsm78 newsm78 откъде знаеше  Mr. Green  Joy Joy

Пепито
, за хапване ли става пак дума ?? Joy Joy Joy
Отивам да гледам снимки  Wink

# 190
  • София
Отивам да гледам снимки  Wink
е, чакай малко де, февруарските снимки още се качват  Tired Rolling Eyes

# 191
Joy Joy Ми ще чакам имам ли друг избор  Mr. Green
Може ли щерка ти толкова да прилича на теб  ooooh! Hug На двете снимки ли си ти (обърках се направо )??

# 192
  • София
Joy Joy Ми ще чакам имам ли друг избор  Mr. Green
Може ли щерка ти толкова да прилича на теб  ooooh! Hug На двете снимки ли си ти (обърках се направо )??
Готово!
Ще се ориентираш по годината  Wink

# 193
Готово!
Ще се ориентираш по годината  Wink
Еее  най -послеееее  Party  Joy
Аз годината я видях ,но си помислих, че може  нарочно да си сложила и черно бяла снимка на Вики  Mr. Green  Blush

# 194
  • София
Аз годината я видях ,но си помислих, че може  нарочно да си сложила и черно бяла снимка на Вики  Mr. Green  Blush
точно,точно - нарочно й направих черно-бяла снимката.

Бодливка, да вземеш и ти да пуснеш на Дари (разбирай и на сестра й) още  снимки, че му забравихме физиономията на детето, а колкое пораснала и се променила!

Общи условия

Активация на акаунт