Да са ти живи и здрави и двечките, да те слушат и да растат умни и красиви девойки 
Последния ден пуснахме заедно туристическата писта до долу с мишките и баща им. Накрая краката ми бяха на понички от това рало
Нова сестра ни посреща
Казах на сестрата ,че е паднала от пързалката, ама май не ми повярва много. После я питам да оставям ли децата да спят там като есента или пак ще свикват постепенно. Тя погледна Ели и каза, че можело да останат 

Ще ти ги пусна и двете в следващите дни.
И успех другата седмица с градината! Ако има много бебета, може и да не им хареса, но пък е по-различно от вкъщи и току-виж от първия ден са останали.
Абе важното е да са здрави, ти добре ги кали тази зима. Аз говорих на мъжа ми да вземем да я пуснем на това ски-училище заедно с мишките,ама в крайна сметка решихме да е отдругия сезон.
Аз като малка си разбивах главата поне 20 пъти... Ама пък виж колко умна и хубава станах
Важното е, че всичко се е разминало с малкия дявол. Неотдавна з тъкмо разказвах на мъжа ми как са паднали със сктина и едно малко гардеробче се изтърси върху Калоян. Добре, че края му се подпрял на леглото, а той останал в дупката отдолу, иначе не ми се мисли.........
А Александър е стана вече мъж. Личи си, че е голям в 

И аз ще сложа в скоро време, че искам и на таткото като малък - да се види от къде идват нещата.
. И ние оставяме ските за другата зима - да е живот и здраве!

nellykoyo , Честит Рожден Ден !!! 
(ей не се бях сетила за това като ви разказвах , че е инат и не е мое мнение само
)
И да ти кажа даде ми идея да по разгледам снимките на Зорито като бебе и в крайна сметка децата ми не приличат на мен като малки, но пък двамата като бебета си приличат. Днес след работа ще сложа снимки
и добре , че само с цицината се е разминало
, че както го описваш
А и викаш имало справедливост , ааааа връщало се
да се отчитат за да не ги споменавам поименно

Ако може обаче да не си разбиват тиквите
Добре, че е било леглото 
Дано бързо се оправи, но вече не знам с тази ясла какво да правя
Май ще му бия накрая тази ваксина за пневмококовите инфекции, да ми е мирна главата. Но трябва първо да го позадържа здрав известно време. Ели е само с много лека хрема и то от време на време, та си ходи на ясла, но пък е у другата си баба, да не си прехвърлят един на друг. Много тъгува милото, ама няма как, аз ходя всяка вечер да я виждам, а тя явно ревнува нарочно се държи невъзможно, за да привлича още повече внимание 
Така че догодина с песен ще ги пуснете, сигурно и повече ще им е интересно. Моите задължително догодина пак.
Момичета, утре отиваме да си вземем Мъренцето от селоооооооооооооо

Ние също ще сме от септември в групата. Нашият се мисли вече за голям и като тръгне за яслата си мърмори "Хайде сега да видим бебета дали са по гърнетата, или папкат , или си играят", тази сутрин се смяхме с баща му, колко е важен и как счита , че поема да ги надзирава бебетата. 

ама в подписа ми има две линкчета и там от време нареме се отчитам с по някое фото
А моите двамата като бебета са ми направо еднакви
Реших, че не иска да пикае навън, а в тоалетни и затова му обясних, че не трябва да стиска, ада ми каже и ще намерим тоалетна. Днес имаше ефект, но докога 

Дано бързо израстнат болестите и това да е последния ви яд