ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 21 030
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Пуснете линк към това албумче,че съм гола вода С този Фотобукет.

# 196
Здравейте, момичета!

Бодливка, честита ти именничка и честита бебка  bouquet Да са ти живи и здрави и двечките, да те слушат и да растат умни и красиви девойки Heart Eyes

Нещо ме отняма след партито. Не се учудвам, че има хора, които не са познали нито децата, нито мен Mr. Green Нали ме домързява да слагам снимки, та добре че бяха тези на Неда, свалих си ги. Неда ,много ти благодаря. Другите още не съм ги гледала в албума, минах по диагонал набързо, че нямам време да чета много.

И моите след партито се разболяха - дежурното хрема плюс кашлица. Оправих ги, водих ги на ски пак на Банско. Пак покараха. Тази година им се събра 11 дни каране на ски Crazy Последния ден пуснахме заедно туристическата писта до долу с мишките и баща им. Накрая краката ми бяха на понички от това рало Laughing Обаче се позабавлявахме чудесно. С баща им единия ден направихме проучване на басейните и открихме един детски много топъл и без други хора, та  една ветровита сутрин изкараха там децата с бавачката и баба им.

Другата новина от нас е, че Елена почти си разби главата в неделята. Изведох ги сама на разходка /което за мен е голям "успех"/ Ники с камиончето за каране, Ели с количката с бебето, накупихме и от едно магазинче кой за каквото се спазари в крайна сметка като лакомства и тъкмо отидохме до най-близката градинка в съседния квартал и започнах да помагам на Ники да изчисти едната пързалка от пясък, за да се пусне и Елена се качила на другата пързалка и само се чу едно туп и уаааааааа. Между туп и уаа само я видях как падна първо на крачета, но явно не успя да се задържи и се строполи по чело. Стана голяма цицина и после отече окото. Сега е като бито китайче от едната страна. Както и да е нарамих аз камионче, количка, бебе, Елена и тя в другата ръка, Николай върви зад нас, та като пъдар го подбирам. Елена пищи в ухото ми, Николай като видя че се пищи, реши че му е време и на него и взе да мрънка за вафла пък той.

На другия ден за първи ден на ясла след цяла зима Crazy Нова сестра ни посреща Laughing Елена в целия си полилавял блясък се хили срещу нея ooooh! Казах на сестрата ,че е паднала от пързалката, ама май не ми повярва много. После я питам да оставям ли децата да спят там като есента или пак ще свикват постепенно. Тя погледна Ели и каза, че можело да останат Embarassed Кой знае какво си помисли жената, сигурно че ги млатя с тигана вкъщи ooooh!

В крайна сметка я заведох на снимка и кратуната е здрава Laughing На мен ще да се е метнала тая лудетина. На партито поне видяхте за какво джереме иде реч Whistling

Та това са новините покрай нас.

Росита, бях ти обещала да ти пращам нещо, ама не помня телефон ли беше или мейл ooooh! Ще ти ги пусна и двете в следващите дни.

# 197
  • София
Пуснете линк към това албумче,че съм гола вода С този Фотобукет.
ето февруарското:
http://s47.photobucket.com/albums/f160/bebe-2006/6%20Fevruari/
ето от март:
http://s47.photobucket.com/albums/f160/bebe-2006/7%20Mart-April-Mai%202009/
и старите ленти:
http://s47.photobucket.com/albums/f160/bebe-2006/8%20Stari%20lenti/

Надявам се повече от нас да се включат със снимки.

Мишленце, здрасти! Добре че ви се е разминало леко!  Praynig И успех другата седмица с градината! Ако има много бебета, може и да не им хареса, но пък е по-различно от вкъщи и току-виж от първия ден са останали.  Peace Абе важното е да са здрави, ти добре ги кали тази зима. Аз говорих на мъжа ми да вземем да я пуснем на това ски-училище заедно с мишките,ама в крайна сметка решихме да е отдругия сезон.

# 198
Мишленце, твоите дечурлига са точно като мене  ooooh! Аз като малка си разбивах главата поне 20 пъти... Ама пък виж колко умна и хубава станах  Wink Blush Важното е, че всичко се е разминало с малкия дявол. Неотдавна з тъкмо разказвах на мъжа ми как са паднали със сктина и едно малко гардеробче се изтърси върху Калоян. Добре, че края му се подпрял на леглото, а той останал в дупката отдолу, иначе не ми се мисли.........

Галита, ама наистина сте еднакви с Вики  Peace А Александър е стана вече мъж. Личи си, че е голям в Mr. Greenече (аз нали сравнявам с Калина)

Вивка, в мартенското албумче виждам и адаша, нали? Виждам нещо ощо с кака му - и двамата са хубави като капчици  Hug

Люси, тъкмо се чудех какво става с курсовете ти... Аз вече съм половин инструктор - вече трета майка обучавам за кърменето - с две имах успех, дано и аз и третата успеем. Ако има ядове ще те търсим да знаеш  Heart Eyes

За снимките от моите стари ленти ще почакате, че са в Монтана. Като се запроели което засега ми се струва мисия невъзможна) ще снимам и пусна.

# 199
  • там където ме зове сърцето!!!
  Hug  Добро утро!!  Hug
Сервирам кафето и изчезвам ,че закъснявам ,
после ще се оплаквам и ще сложа и стари снимки да видите ,
че пък моите деца не приличат на мен
 (като малка обаче  Mr. GreenJoy Joy

Весел и усмихнат ден !

# 200
Здравейте,мамита Grinning

Имаме си проблем.Наш Гого просто не желае да се раздели с биберона-залъгалка.Върти го из устата си и пищи при опит да му се отнеме.Има ли някой с подобен проблем и как се справяте с него Embarassed

# 201
  • София
VIVKA на какво ли щеше да прилича живота ми без твоите кафета  Hug Grinning
galita наистина страхотна прилика с каката, но с малкия мъж не намирам. Wink И аз ще сложа в скоро време, че искам и на таткото като малък - да се види от къде идват нещата. Laughing
mishlentze Хей, здравей! Всичко е добре когато завършва добре! Появявай се по-често,  Wink. И ние оставяме ските за другата зима - да е живот и здраве!
Shadow_Woman здравей - нямаме този проблем от ранна бебешка възраст. Разкажи повече за вас.
Аз съм малко уморена и изнервена от "почивните дни" - някой ползвал ли е добър детски психолог или изобщо психолог?

# 202
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утроооо!! Hug Heart Eyes

Flowers Sunflower nellykoyo , Честит Рожден Ден !!! Flowers Sunflower
Здраве , любов и късмет ти желая !!

И не се отчитай само със запис  Mr. Green

Neda ,предполагам няма да ти свърши работа детски психолог от Русе , но пък мога да ти предложа  Mr. Green Ако просто питаш дали сме ползвали -да водих Калоян при двама за да ми кажат  едно и също -"детето ви е инат и затова отказва да говори "  ooooh! (ей не се бях сетила за това като ви разказвах , че е инат и не е мое мнение само  Mr. Green  Joy )

petenceto , да има наши  снимки ,а защо на адаша няма  newsm78  Hug И да ти кажа даде ми идея да по разгледам снимките на Зорито като бебе  и в крайна сметка децата ми не приличат на мен като малки, но пък двамата като бебета си приличат. Днес след работа ще сложа снимки  Embarassed

mishlentze
, твоите мишки са по белите  Sad и добре , че само с цицината се е разминало  Praynig  , че както го описваш  ooooh!  А и викаш имало справедливост , ааааа връщало се  Mr. Green
За снимките си виновна  Laughing  направо не ти познах децата , а за теб да не говорим

Много хора липсват   newsm78  да се отчитат за да не ги споменавам поименно  Mr. Green  Joy Joy

# 203
Вивка, виновна съм, знам си аз Embarassed А че се връща - връща  се, при това в моя случай двойно Laughing Явно съм заслужила Mr. Green

Неда, ще се постарая по-често да се весвам, ама нещо не ми остава време ooooh!

Петенце, надявам се и моите да станат умни и хубав и като тебе Heart Eyes Ако може обаче да не си разбиват тиквите Confused За Калоян, съжалявам за случката, ма йповлекох крак Cry Добре, че е било леглото Praynig

Галита, хубаво ги калих аз, ама Ники пак е болен. Пак на 3-тия ден сополи, на 5-тия кашлица. Този път му се перфорира мембраната на тъпанчето и то след като само веднъж спомена че го боли ухото, сложих капки през нощта и на сутринта кръв Rolling Eyes В събота бяхме на куклен театър, кашлицата беше уж само от сополите, всичко си му беше ок, весел и щаслив. Оставих децата при бабите, на другия ден в 11 майка ми ми звъни, че едвам дишало детето. И аз с 200 с небулайзера към тях, звъннах на доки да го питам в коя болница да го водя, той пък поиска да го прегледа веднага, даде антибиотик, каза че било пневмококова инфекция, правим инхалации и какво ли не още, та се оправя детето полека-лека, поне кашлицата вече не кънти така ужасно. В неделя Ники казал на майка ми искам да дишам, уморих се вече Cry Дано бързо се оправи, но вече не знам с тази ясла какво да правя ooooh! Май ще му бия накрая тази ваксина за пневмококовите инфекции, да ми е мирна главата. Но трябва първо да го позадържа здрав известно време. Ели е само с много лека хрема и то от време на време, та си ходи на ясла, но пък е у другата си баба, да не си прехвърлят един на друг. Много тъгува милото, ама няма как, аз ходя всяка вечер да я виждам, а тя явно ревнува  нарочно се държи невъзможно, за да привлича още повече внимание Rolling Eyes

Не мога да разбера защо все като ги пусна на ясла, все зацикляме по един и същи начин и то в едни и същи дни. Какво е вече това чудо не знам Rolling Eyes Смениха препаратите, купиха нови дюшеци, какво става вече не ми е ясно Tired

За ските има време, аз на 25 се научих Mr. Green Дърта магарица Flutter Така че догодина с песен ще ги пуснете, сигурно и повече ще им е интересно. Моите задължително догодина пак.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 14:23 от mishlentze

# 204
  • София
 newsm44 newsm44 newsm44Момичета, утре отиваме да си  вземем Мъренцето от селоооооооооооооо newsm44 newsm44 newsm44

На 1-ви април ще му е "първия учебен ден" в първа група.
Я кажете, той ли е първи от януарчетата? Има ли някой друг да са го прехвърлили от яслата в първа група?

Аз пърхам из къщи от щастие...
Иде ми да нацелувам всички...

Чао засега, ще ви докладвам другата седмица.

# 205
Браво на Мърито,вече е голям мъж и е за 1-ва група,ние ще сме до септември в яслата.

# 206
И ние до септември сме в яслата, ама то с тези болести май е по-добре така, надявам се да ги израстнат Rolling Eyes Praynig

Браво за Мъри, успешно тръгване на градина  bouquet

# 207
  • София
ludmilana Честито - ще разказваш как е , щом сте пионери!  Grinning Ние също ще сме от септември в групата. Нашият се мисли вече за  голям  и като тръгне за яслата си мърмори "Хайде сега да видим бебета дали са по гърнетата, или папкат , или си играят", тази сутрин се смяхме с баща му, колко е важен и как счита , че поема да ги надзирава бебетата. Laughing
Много ме дразни напоследък, че поздравява когато му скимне, доста хора ни познават в квартала и го закачат, а той един ден е любезен и отговаря, а друг се държи като магаре и се крие и мълчи.

# 208
Здравейте и от нас!

Метнахме се по скиторене и не ми се влиза във форума, че отиват часовееее  ooooh!

Неликойо, ЧРД и от мен! Мноооого здраве и късмет!   bouquet

Вивка, ами снимки няма щото майка му не смогва да качи, Crazy ама в подписа ми има две линкчета и там от време нареме се отчитам с по някое фото  Wink А моите двамата като бебета са ми направо еднакви

Неда, за какво ти е психолог? Аз бях засилила майка ми да ходи, ама засега и се размина, а май и Калоян ще го водя, че нещо много стиска "пишото" и понякога ходим с караници до тоалетната или пък направо се напикава. така е например като се заиграе или загледа, което е обяснимо, но вчера на разходката аз го виждам, че му се пикам и го попитах, атой вика "Не ми се пика" и реве, че бил уморен и точно пред нас писна, че бил гладен... Върви и пищи, а аз го виждам, че му се пика. Пак го попитах и той пак "Не" и след 10 секунди вика пика ми се, ревна и се напика.... Какво е това чудо незнам  Tired Реших, че не иска да пикае навън, а в тоалетни и затова му обясних, че не трябва  да стиска, ада ми каже и ще намерим тоалетна. Днес имаше ефект, но докога  Thinking

Люси, успех на Мъри и на теб  Hug

Мишленце, наистина много им се събира на мишките и на теб  Hug Дано бързо израстнат болестите и това да е последния ви яд  Praynig

# 209
Петенце, Ники прживя същия период на напикаване точно миналия месец. Напикаваше се по 5-6-7 пъти на ден. И всеки път говорим да не стиска, да си казва. Подканвахме го, даже накрая го подкупвахме да отиде да се изпишка и тогава еди-какво-си. Да ти кажа саомо последното имаше някакъв ефект. От 2-3 седмици пак се оправиха нещата. Макар че днес пак се изпусна и то на разходка. Пуска по малко, но точно толкова че да си намокри гащите. От 2 седмици не го беше правил. Мисля си ,ч е това е период и отминава. Но и моя Ники е голяма блейка и като се заиграе или загледа в нещо по телевизията и околния свят изчезва. Като го питаш нещо все едно че на стената говориш, даже не поглежда. А като викна ми прави забележка защо викам Crazy

Ники се пооправя, Ели сега май има задна хрема, но за момента е ок детето, днес й капнах малко сребърна вода. Мисля да им бия ваксината Превенар и на двамата, някой слагал ли я е?

Общи условия

Активация на акаунт