Оня ден ме скастриха,че не влизам в темата и реших да се отчета
Благодаря на всички за пожеланията към моето момченце.Ако ви се гледат снимки - това е Жорката.Раждането мина доста по-бързо от първото,както и възстановяването.А и този път все пак родих в 9я месец.Бебчо расте,започна да се заглежда вече и да дърпа все повече усмивки.Имаме проблеми с повръщането,но попаднахме на точното мляко и започна да качва - вече е 4450г.Кака Мими много му се радва.Сега е болна и много страда,че не и давам да го гушка.Имаме стрептококова инфекция,която хванахме в началото и не успя да се превърне в скарлатина.Педито все пак го води за скарлатина и сме на АБ.На пръв поглед не можеш да разбереш,че и има нещо.Много е жизнена,което е добре де.
Ами това е за сега.Скоро пак ще се отчета.
Да ти е здрав, красив, умен и щастлив
на двете ни Боянки

Та сега са си вкъщи пак, пазя ги за ваксината. Ели нещо има една задна хрема, която я кара да се дави нощно време иначе през деня само леко покашля. Вчера пак я водих на преглед, ок си е детето, само сироп и капки още й давам.
Баткото е във ваканция и е на вилата при нашите за малко.

...Написах поста и си казах,че да не публикувам веднага ами да кача снимките и да сложа и линк към тях и това беше най-голямата ми грешка.Компа нещо ми се бъгна и всичко се затри,барабар с пост,линк,снимки абе всичко.Сега ще поправя очасти тази грешка.