ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 21 011
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • София/Овча купел 2
Здравейте момичета.
Оня ден ме скастриха,че не влизам в темата и реших да се отчета Mr. Green.
Благодаря на всички за пожеланията към моето момченце.Ако ви се гледат снимки - това е Жорката.Раждането мина доста по-бързо от първото,както и възстановяването.А и този път все пак родих в 9я месец.Бебчо расте,започна да се заглежда вече и да дърпа все повече усмивки.Имаме проблеми с повръщането,но попаднахме на точното мляко и започна да качва - вече е 4450г.Кака Мими много му се радва.Сега е болна и много страда,че не и давам да го гушка.Имаме стрептококова инфекция,която хванахме в началото и не успя да се превърне в скарлатина.Педито все пак го води за скарлатина и сме на АБ.На пръв поглед не можеш да разбереш,че и има нещо.Много е жизнена,което е добре де.
Ами това е за сега.Скоро пак ще се отчета.  love001

# 211
Нюня, честито момченце  bouquet Да ти е здрав, красив, умен и щастлив  bouquet

И Ники е със стрептококова инфекция според доктора, която го дакара до усложнен бронхит Rolling Eyes В понеделник свършва антибиотика. По какво разбрахте, че й има нещо на на Мими?

# 212
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Имен Ден на малки и големи !!!

Здраве , положителни емоции и много ,
мноого късмет!!!

# 213
И от мен честит имен ден на всички!!!  bouquet
Специални  Hug на двете ни Боянки  Kissing Heart

# 214
  • София/Овча купел 2
mishlentze,Мими вдигна Т миналата събота,кашляше по малко и сополи имаше.Свалихме я Тта,но реших да я заведа на лекар.Педито я прегледа и ме попита дали имат в градината скарлатина.От градината ми се бяха обаждали докато си беше в къщи да не я водя,че имат скарлатина,и после като отмина ми се обадиха,че няма проблем вече.Явно не всички са били оздравели.Поради тази причина и явно е видяла нещо лекарката и пусна един гърлен секрет и то си излезе.

# 215
Честито от мен на патерица на именниците  bouquet

Нюня, май ще започвам да процедирам и аз така със секретите, щом се разболеят - сопол или кашлица и ще взимам секрети. Ако въртят все едни и същи стрептококи/пневмококи/ в яслата, по-добре да  стане ясно и да си лекуват всички дечицата. Но за всеки случай ще сложа и превенара. Да ми е мирна главата.

Днес чух чудесни отзиви за лампата на Цептер. С мъжа ми сме заинтригувани, цената обаче е зашеметяваща Rolling Eyes Ще търся отнякъде втора ръка ако случайно някай продава.

# 216
  • София
Честито Нюня да са ти живи и здрави, само да се гордееш с тях   bouquet!
Честито и на именниците!
petenceto психолога май на мен ще ми свърши по-добра работа, та поне да е млад и Убав.
Поздрави на всички - голями и мънички!

# 217
Еййййй, темата ни съвсем замряла  Rolling Eyes

Къде сте народееее? Сигурно по разходки и задачки...

И ние сме така. По цял ден сме навън. Днес пратих Коко с баба му до Монтана и си викам, че ще спя до късно, ама ей ме на оцъклила съм се в *  се чудя с кое да почна, а малката спииии, баща и е в гаража и тук е тишина и спокойствие, ама то лудите мен не ме пускат  Mr. Green

Неда, ако е млад и Убав и аз отивам. Даже може и да не е толкова млад... вече не сме толкова претенциозни  hahaha

# 218
Здравейте,дружки!

Съвсем изчезнах от хоризонта,за което ме извинете.

Бети е със стафилококова инфекция,затова от Декември си пие АБ,сиропи,който не й деистват и не спира да кашля.Преди 20 дни и взеха гърлен секрет,та се установи инфекцията,пи Зинат,дадахме пак секрет и чакам в понеделник резултата.Онзи ден повръща и вдигна Т,абе изобщо  Twisted Evil #Cussing out
Извинете ме за негативният пост,но....

# 219
Лилия, съчувствам ти. Мен по същата причина ме посъветва педиатъра да им бия на моите ваксина Превенар. Друг педиатър пък ми предложи пневмо 23, че била почти същата но по-евтина. Някой поставял ли е някоя от двете и имате ли отзиви?

Аз доста се рових им нета, има мнения и за двете и за и против, та вече не знам Rolling Eyes Накрая ще взема да сложа превенара, че е по-скъпа и нова и уж по-пречистена и става и за кърмачета, та да ми е мирна главата Rolling Eyes От нея слагали и в Гърция, имам приятелка, която ми каза, че там и в цяла западна Европа била задължителна.

Както се бях надъхала против ваксините, сега май не виждам руг вариант, всяко разболяване при Ники е с усложнения, а тази ваксина предпазвала точно от тях, дано Praynig Та сега са си вкъщи пак, пазя ги за ваксината. Ели нещо има една задна хрема, която я кара да се дави нощно време иначе през деня само леко покашля. Вчера пак я водих на преглед, ок си е детето, само сироп и капки още й давам.

Лили, желая бързо оздравяване на Бети Praynig

# 220
  • Варна
Привет от още една зачезнала "членка" на общността ни. Това, че не пиша, не означава, че не мисля за вас.  Hug

Александър сега е хремав, но се задържа няколко седмици на ясла, което е постижение. Тук имахме страшна офанзива по кандидат-градинстването, но имаме късмет, че тази година решиха ясленските деца да преминат в градинската група на ОДЗ-то, та спестихме нечовешките напъни.  Tired Баткото е във ваканция и е на вилата при нашите за малко.

Мишленце, и моята педиатърка ни посъветва за Приванара-а, и то още миналото лято, но аз така и не съм се решила.  Whistling

Бързо оздравяване на всички болни дами и господа.

# 221
И аз се отчитам,нямам никакво свободно време,само в неделя бяхме в морската градина и зоокъта,с тати ,Ади и Зарка.Ще показвам снимки друг път.

# 222
Еххоуу привет Grinning
Аз не пиша,ама чета каквото имаза четене Mr. Green Оня ден (неделя) седнах да пиша че имах да кажа няколко неща за изминалият ни прекрасно ден в зоо-т- и в Патиланци,Обаче Crazy...Написах поста и си казах,че да не публикувам веднага ами да кача снимките и да сложа и линк към тях и това беше най-голямата ми грешка.Компа нещо ми се бъгна и всичко се затри,барабар с пост,линк,снимки абе всичко.Сега ще поправя очасти тази грешка.
Ето малко пресни снимки http://family.webshots.com/photo/2966189950103731559dqDPts
В Патиланци мого им хареса и на двете.Вяра остаан малко разочарована,че не я пуснаха в голямата джунгла - било за над 4г Rolling Eyes От тогава до днес на ден по 3 пъти ми се жалва ,че не са я пуснали при топките,едни топчици шарени имаше,така му харесаха на детето.КАто и казвам че е малка за там тя ми се сърди и реве колкото мое че била голяма.

Заканили сме се тази събота да идем на кой е по по най,обаче настроенията се менят кат носни кърпи Rolling Eyes Ту ще ходи,ту нямала да ходи,щяла да се страхува от животното.А иначе знае,подготвена е да каже една приказчица римувана от книжка,и хубаво го казва,но както изглежда няма да идем.Незнам дали ще и стиска да се представи,ако изобщо е сред избраните деца де Wink

Бая зачезнали "членки" hahaha май се навъдиха - Неда,Вивка,Ани,Пете....хайде моля ви сЪ да не посочвам още ами се явете тука веднага на отчет.
Мишленце,Лилия дано са здрави вече дечицата ви Hug За Превенар незнам какво да правя и да мисля,засега няма да слагаме.При ноемврийките много се дискутираше тази тема,много от тях казваха че ще слагат на децата си Thinking

Хайде малко цвят да вкарам,че толкова отдавна не съм се разписвала Grinning
Обичам ви всички Hug

# 223
Дес, тук съм ама отивам да спя  Flutter

Утре ще пиша и гледам снимки.
Влизам само да ви посетя да подкрепите простеста за детските градини, ако можете, че аз нещо съм избесняла на чиновниците и от другата седмица ги почвам  #2gunfire

# 224
Момичета, днес имам повод да ви почерпя - одъртях с още една годинка Simple Smile

Моля, заповядайте:

Общи условия

Активация на акаунт