Осветителни тела... или нашите полюлеи :)

• 83 287
  • 342
  •   1
Отговори
# 255
  • I want it all and I want it now.
Момичета за тези които се интересуват от цени, ще ви пусна л.с., купени са от Италмодалуче , производител Sillux, серия Niagara Hug
Ако може да споделиш и на мен, ще съм много благодарна  Peace

Звънах на друга фирма ,която продава същите осветителни тела и попитах за цената 1800лв  #Crazy-  беше за цветния модел. При положение ,че ми тръбват 3 бр.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 14:16 от syn

# 256
  • София
Изобщо не се учудвам. Всичко ново и модерно е безумно скъпо, нищо че себестойността е колкото на всички останали продукти. Нашите лампи за вграждане в кухнята бяха по 500.00лв. от Мега лукс. И търсих един месец, дори пусках запитване до фирмата производител, но не намерих по евтини. Но понеже са нови и модерни....
Харесах си един полюлеи в Сириус миналата година беше 1000 и и... Сега е около 900.00, ще чакам да го намялят още. Но имат всичко което ми е необходимо в серията.
Първоначално, като започнах да обикалям по тези магазини си мислех, че цените са артикулните номера  Joy
И понеже първо ни правиха тавана, започнах с тях.

# 257
Имаш ли снимка на този от 1000, дето сега е 900 лв.?

# 258
# 259
Според мен може, ако знае как ще го обзаведе. Ние така си направихме електрото. Дори си оставихме по два варианта, които сега са скрити в стената. Един ден, като реша да сменя интериора ще имам електро.

гери, какви два варианта сте оставили? Питам, защото и на нас ни престои да правим ел. инсталация и ме натовариха с бойната задача да реша къде какво осветление ще има

# 260
  • Пловдив
Момичета,дайте ми предложение къде да намеря нощни лампи в черно,бяло и червено?
И ако може и аз да помоля за цените на онези прекрасни лампи? Благодаря!

# 261
Записвам се да ви следя, че ми предстои и този труден избор.

# 262
И аз се оглеждам за нови лампи в кухнята и хола и се записвам да следя темата за идеи  Simple Smile

# 263
змейковица,
много е хубава лампата ти в хола  Heart Eyes харесала съм си такава,но не знам като светлина как ще е,че на мене все ми е тъмно  Laughing ако може качвайте снимки на осветителните си тела и в светнато състояние  Wink

# 264
Момичета за тези които се интересуват от цени, ще ви пусна л.с., купени са от Италмодалуче , производител Sillux, серия Niagara Hug
Ако може да споделиш и на мен, ще съм много благодарна  Peace

Звънах на друга фирма ,която продава същите осветителни тела и попитах за цената 1800лв  #Crazy-  беше за цветния модел. При положение ,че ми тръбват 3 бр.

За тези пари можете да си намерите поръчково изпълнение с дизайнерско рисувано стъкло, по Ваш вкус и проект.

# 265
Здравейте момичета,

Чудя се дали някоя от Вас е виждала този модел на Concepta на живо.Харесах го за спалнята

http://sevdunka.snimka.bg/architecture/osvetlenie.568627.22489611

# 266
  • Пловдив
змейковица,
много е хубава лампата ти в хола  Heart Eyes харесала съм си такава,но не знам като светлина как ще е,че на мене все ми е тъмно  Laughing ако може качвайте снимки на осветителните си тела и в светнато състояние  Wink

О, благодаря  Blush
Много хубаво свети - изобщо не е тъмно - аз също обичам да ми е светло
Обаче се наложи мъжът ми да подмени всички фасунки на тая лампа... Бяха си оставили ръцете...

# 267
змейковица,

О, благодаря  Blush
Много хубаво свети - изобщо не е тъмно - аз също обичам да ми е светло
Обаче се наложи мъжът ми да подмени всички фасунки на тая лампа... Бяха си оставили ръцете...

Може и да си споменавала някъде по-нагоре,но би ли споделила от къде си я купила и горе-долу колко парички струваше... newsm78

# 268
Здравейте.
Питах в една друга тема за осветление, но да попитам и вас. Какво означава точно "пандел"? Някакъв тип тяло, с което можеш да смениш стария си абажур ли е и вижда ли се отдолу гледано самата крушка?

И другият ми въпрос е свързан с нощни лампи в черно. Някой виждал ли е наживо как осветяват? В смисъл заради черния цвят съвсем слаба ли е светлината или е нормална?

# 269
  • София
Здравейте.
Питах в една друга тема за осветление, но да попитам и вас. Какво означава точно "пандел"? Някакъв тип тяло, с което можеш да смениш стария си абажур ли е и вижда ли се отдолу гледано самата крушка?

И другият ми въпрос е свързан с нощни лампи в черно. Някой виждал ли е наживо как осветяват? В смисъл заради черния цвят съвсем слаба ли е светлината или е нормална?

ПЕНДЕЛ означава единично висящо осветително тяло. Да на пендела може да се смени абажура и Да гледано отдолу се вижда крушката. В случаите, когато пендел се използва за нощтна лампа и е под нивото на хоризонта, тя естествено не се вижда.

Нощна лампа в черно дава мека и приглушена светлина. Ако височината може да се регулира, така че светлинния поток да осветява директно, то би могла да се използва и за четене.

Впрочем много модерно и секси - черен пендел, с регулираща височина, за нощна лампа! Peace

Общи условия

Активация на акаунт