Юлски Бебета'08 (Тема 64)

• 14 040
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Хрис, аз като бебе така съм "изяла" едно списание Здраве и съм вдигнала температура от печатарската боя. Казвам ти го не за да те плаша, а за да имате едно на ум Peace. Иначе мъжете са си малко пердета. И моят тази сутрин направи гооооолям гаф с Илия. Държеше го в себе си, аз му слагам горещ чай на масата пред него, Илия се протяга, хваща чашата и я обръща ooooh!. Добре че я обърна върху краката на мъжа ми, а не върху себе си Mr. Green. Чак се чудя как толкова не успя да реагира и да го дръпне. Все едно нарочно го остави да я разлее Crossing Arms.

# 31
Ето обещаните снимки на Карина, който има желание може да ги разгледа!
http://www.rummito.snimka.bg/album.php?album_id=336052&pid=10294066

# 32
Румито, много е сладка  Heart Eyes
Искам пък и аз момиченце  Crossing Arms ще и обличам роклички и ще слагам фибки  Crazy

# 33
Здравейте!Гласувах-на 6 месеца и 4 дни беше 10,100кг.
Мая newsm59!Бъди много щастлива!
Да ви се оплача,Александър от днес е на инжекции АБ,но какъв е,не можах да запомня. newsm78То толкова чудесии бяхя-рентген,кръвни изследвания,гърлен секрет,абе взе ми се акъла.Има и инхалации с вентолин 2 пъти на ден  и Урбазон-също два пъти на ден.Така му свирят гърдичките.....направо ми е мъка CryНяма да ви казвам ,каква поредна безсънна нощ беше.....Не иска и да яде и разтройство има......да минава,че сили не ми останаха.А на всичко отгоре и ми дойде нощес,чудна картинка... Crazy
За радост, баткото е по-добре.

И аз се записвам за момиче..... иначе трети път момче....незнам дали ще оцелея #2gunfire Crazy

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 14:18 от alisa_13

# 34
Руми, ей тази е уникална  Heart Eyes

Искам на концерта на Мадона Aко някой разбере нещо за билетите, моля да ми свирне  Praynig

Днес дадах на Ния кашата Ориз и Рожкови на Нестле. Не ми стана на буци. Миришеше ми на Зрънчо Слънчо. Николета си я изяде с кеф и за първи път не се погнуси от първата лъжица, а зяпаше за още.

# 35
  • София
Ами, Хрис, аз, знаеш, съм против заместването на хранене през първата годинка, така че за мене 4 пъти сукане е малко Confused Като започнеш да даваш и каша следобед, съвсем ще намали млякото Confused

Бобърчето ми официално е с разстройство. От нощес три пъти се отчете Confused Ей затова ги мразя тия АБ #Cussing out Мога ли да му помогна по някакъв начин? Пробиотици за бебета има ли?

И, да ви се оплача, в много лоша форма съм била, а не осъзнавах Sad Изтеглих си едно аеробни гимнастики, само преди 2 години тези неща го правех с усилие, но ефективно, сега пукам като бабиера Shocked Не мога да се сгъна бе! не само мускулите ми са зле, ами и ставите. Айде, да не казвам newsm27

Алиса, и вие ли Sad

Редактирам да добавя - Карина е такава сладкишка Heart Eyes Шада, и наш'то време ше дойде Hug Леле, как ще я разглезяяяяяяяя! А, сетих се, от предната тема имам да казвам нещо на Сакси - хич не ми се пули, Яна ми е името за дъщеричка още от времето, когато Никола беше уж момиче/ до осмия месец на бременността ми, после внезапно му порасна пишка hahaha/.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 14:00 от belinda

# 36
Ох,Белинда,и ние..... Sad

# 37
Карина е голяма сладурана  Grinning

На болничките мами и бебета пожелавам бързо оздравяване  Hug  Flowers Four Leaf Clover

Запазих си този Уокър Чико, струва ли си, според вас?  newsm78

# 38
  • София
Гниде, не е лош, но според мен тези, дето може и да се сяда после на тях и се карат с краченца, са по-използваеми в дългосрочен план. Пък и по-евтини сякаш бяха Thinking Не се отпускайте да купувате премного обемни играчки, които се ползват малко време, защото буквално за една година къщата заприличва на зоопарк  се чудиш как може това дребно човече, дето можеш да го събереш в чекмедже, да има толкова много вещи Shocked

# 39
Мая,честит рожден ден!Бъди здрава, усмихната и много щастлива!

Иван на 7м е 9кг и 69см.
И ние столче трябва да купуваме,но още не съм се спряла на нищо конкретно.
Румито,Карина е много сладка,дори вече седи сама.Иван е мързел и като го сложа  е като желе,трябва да го придържам.
Фея,големи сладури са и твоите дечица  Grinning
alisa_13 пожелавам бързо оздравяване на малкия  Hug

# 40
Маякуб  newsm59 newsm67 newsm38 Да си жива и здрава и все хубави неща да ти се случват. Стискам палци и да ти се сбъдне желанието за момиченце!  newsm51
Много готини снимки. Карина е страхотна, и Лили, и останалите които видях че забравих вече докато ви изчета Heart Eyes
Десита, това с теча е просто "супер". Дано скоро да се преместите в новия апартамент.
Рапунцел, горкото Иве. Тия обриви много обичат да нападат светлите дечица  Confused Сами има по гърдичките едни пъпки, но педито каза че не е нищо особено. Били понеже е светъл и чувствителен и не изисквали лечение. Ама покрай устата как се изрива горкото дете - от лигите.
Белинда, Алиса, много гадно бе! Алиса, направо нямам думи  #Crazy Стискам палци скоро да се излекуват милите дечица  Praynig
Джоли, като обявят кога ще е концерта ще се разбере със сигурност. И аз нямам търпение да отида   superuu Мерси за темичката и анкетката   bouquet

Вчера на ортопеда изслушах забавна лекция за момчетата. Всичко е на 6 при Сами, отдъхнах си че както пропуснахме прегледа на 1 месец...Разбира се каза да оставяме децата да се развиват сами, да не ги учим да ходят и т.н.
Днес дадох пюре от картоф, домашен. Много го одобри детето. Утре ще увеличим количеството.

# 41
Руми, страхотна е малката, на мен ми хареса най-много тази - http://www.rummito.snimka.bg/album.php?album_id=336052&pid=10293993

Лили днес яде варен картоф. Аз й преди й бях давала веднъж, но тогава й го дадох в ръчичката, а сега я оставих сама да си вземе. Голямо мазане падна Laughing Явно обаче нещо не може да си контролира достатъчно ръчичките и като хване парче го стиска прекалено силно, така че докато стигне до устата й вече е напълно смачкано и нищо не може да лапне милата Laughing Аз й услужих и й тикнах малко в устата с моите ръце Mr. Green

# 42
обяснете ми каксе получава, при 53ма гласували в анкетата - отговорите "момче" "момиче" да са общо 43, отделно кой какви килограми е....

# 43
обяснете ми каксе получава, при 53ма гласували в анкетата - отговорите "момче" "момиче" да са общо 43, отделно кой какви килограми е....

Най-вероятно 10 човека са цъкнали само на килограмите, без да изберат горе - момче или момиче.

# 44
Забравих одеве - Белинда, Пух, задължително вкарайте въглехидрати в диетата. Ще се гътнете някъде без. Аз преди съм правила само протеинова, ама тя не е за майки. На нас ни трябва енергия - ориз, картофи, пълнозърнест хляб. На мен в менюто всеки ден ми присъстват въглехидрати и не се чувствам отпаднала, дори напротив.
Хахаха, тити, не бях обърнала внимание на статистиката Joy

Общи условия

Активация на акаунт