Юлски Бебета'08 (Тема 64)

• 14 040
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • София
По-бързо оздравяване на всички болни  Hug

Много сладки господа и госпожица видях  Heart Eyes

Дея досега си игра с пияното на как си. Супер доволна беше - натиска силно с ръчички и ритка със всичка сила с крачета и резултата е "музика", а отделно има опция с мелодии и тя като натиска клавишите и се сменят сами мелодиите. Много сполучлива излезе тази покупка - и Билянка си я харесва. Доста подходящ подарък за дечица - предвид това, че и Дея и Биляна го харесват, даже не мога да кажа за каква възраст е подходящо  Grinning За разлика от микрофона - почти нищо не става от него. Следваща покупка  - китара Grinning

Сложих от на Дея ранните моркови пюрето в нашата манджа. Да видим какво ще излезе. Като и така и така ще го хвърлям, като пише, че е годно само 1 ден след отваряне, реших да го оползотворя.

# 46
Благодаря ви за милите думи относно Карина. Искам да ви покажа нашето столче за хранене.
Засега тя седи на него или за разнобразие или вечер на масата, докато ние се храним.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1178037&l=5791f&id=841519406

# 47
Маякуб, честит рожден ден! И аз ти пожелавам да си много здрава и щастлива, и да си усмихната мама на момиченце Simple Smile

Ето обещаните снимки на Карина, който има желание може да ги разгледа!
http://www.rummito.snimka.bg/album.php?album_id=336052&pid=10294066

Уау, какви сте зеленооки и двете! Simple Smile Карина ми беше името за момиче. Но се роди Александър Laughing

Белинда, може и да има за бебета, а ако ти приемаш пробиотици дали ще има ефект върху него?

Алекс днес опита брокол, хареса му. Той е доброто прасенце... не отказва душицата, а аз имах съмнения като го опитах.

# 48
  • София
Абе що така заричате броколките за гадни, аз ги обожавам! Особено със синьо сиренце, ммммм.....и някоя и друга пишека мръвчица отдолу, ммммм....кой, казвате,е на диета Joy
Аелия, аз ям въглехидрати, бе душа, не е като без хич. Ям пълнозърнест хляб, ядки, по малко мед в киселото мляко, отделно и млечните съдържат въглехидрати, морковите, цвеклото, ябълките и пр. Не съм луда да пазя чито протеинова диета и да кърмя Naughty Проблемът е, че преди съм поемала прекалено много - по кутия бисквити, по един шоколад, по половин тава тиква със захар поръсена Embarassed И като спрях изведнъж това плющене на воля, организмът ми си казал - я, кво става тука бе, я да й направя гадно, че да ми даде една филийка с нутела Twisted Evil Обаче аз, не, като крепост съм Crossing Arms
 Mr. Green

# 49
Елито на 6 месеца и една седмица беше около 7900, трябва вече да е минала 8те кила.

Да се похваля, че вече не я приспивам на ръце, да ми се чуди човек защо така я бях научила. Сега си лягам до нея, играе си малко с бибата, вади я, слага я, бори една възглавница, мачка ми лицето, попявам и, тя помрънква или ръмжи и за около 10 до 30 минути е заспала, според зависи колко е изморена явно. Категорично отказва да заспи на цица, освен нощем.

Суче около минута-две-три и почва да се извива, да се върти и да се закача с който е наоколо,понякога се притеснявам яде ли изобщо нещо. Отделно посуква, пуска, млякото почва да тече, тя си бърбори, пак засуква и така - хаби ценен материал... Ваите бебета поколко време сучат?

От днес официално трябва да я пазим от контактите и разклонителите, вече пълзи много по земята и стига навсякъде. Днес освен един стол, заръпа и сушилката, опита се да бръкне в един контакт и затвори вратата с дупе  Laughing Вече трябва да чистя по-често пода и да и мия ръцете.

Броколи и карфиол обожавам, задушени, запечени или сурови. Детето като е почти на седем месеца мога ли да пробвам с всякакви зеленчуци или пак се спазва реда на въвеждане на нещата? Задушени или варени грах, царевица, карфиоли кога се дават?

# 50
Абе що така заричате броколките за гадни, аз ги обожавам! Особено със синьо сиренце, ммммм.....

Аз ги обожавам и без сиренце, но тия на Гербер са отврат.

# 51
Писах, писах и се затри.

Нямаме компютър, направо е ужасно. Само обикалям по 4уждите копютри. У нас милата ми машина не иска да работи, нещо свири, съска, като отиде на ремонт си тръгва като пушка. В момента съм с един ноутбук, който е 1 педя широк и само малките пръсти на Пепи биха се справили с тия букви. Мъ4а се като грешен дявол зна4и, даже няма буквата 4 и пиша с цифра, сори за което.

Анна не иска да яде, малко ми е криво, но се успокоявам, 4е не сме единствени. Свива уста като за целувка и това е. Няма Аааа, няма смях, няма нищо. За сега няма да спирам захранването, само ще й давам разли4ни пюрета да опитва нови вкусове, пък по-натам ще видим. Сега няма да си тегля ножа като не иска да яде(не 4е не ми се е искало).

# 52
Самуилчето цял ден мрънка и реве.  ConfusedСега като отидох за пореден път да го гушкам забелязах на крачето на един лъв, който гризе - кръв. Ей, тия зъби ни подлудиха съвсем, дано вече да е избило Praynig Като се събуди детето ще гледам.
В предната тема се оплаквахте как свекитата наричат децата. Моето свеки иска Сами да я нарича "мами" #Crazy #Cussing out Много ми "харесва" идеята - особено както сме адашки и на име, и на фамилия, а и като се има предвид колко е "грижовна"  Sick  Нали се сещате как ще позволя на детето да й казва така Wink
Белинда, определено си вика "тая па какво ми причини"  Joy И аз първия ден бях отпаднала, кръвното ми кой знае колко ниско е било, ама на другия ден бях свежарка. А броколи ОБОЖАВАМ - пресни, сварени за 7 мин на пара и поляти с малко зехтин и сол...Личи си че ми е време да обядвам, нали  hahaha
ДеЩо, и дребуса така яде. То от извиване на всички посоки не знам колко точно хапва. Затова и нощем ме буди по 100 пъти, че тогава яде и му плющят ушите.

# 53
  • София
Ей, все се каня да питам и забравям - Астарта, как е нощната смяна?

# 54
За Емзи някой ако е писал съм го пропуснала(нали питах как е), та ще помоля да се повторти. Изгуби се това моми4е Thinking

Аелия, като съм била малка съм викала мами на баба ми по май4ина линия. Но дядо ми се е заинатил, не трябвало така, имала съм си майка и са ме оту4или. Да ги пита 4овек защо, толкова си я оби4ам. Мисълта ми беше, 4е ако тя е все така грижовна със Сами, едва ли някога самият той ще тръгне да й казва мами.

# 55
  • София
Много сладки червени бузки има Карина! Голяма сладурана е!(как ви завидях за спа хотела!)
 И на мен ми харесват тези столчета за хранене, най-вече, защото могат да се ползват дълго време, но ми подраиха на Кенгуру. И Ели има същата поличка, много ми харесва, но от как се разболя, пола не съм и обувала. Пък и баба и е тук и само гледа колко е облечено детето. Wink

Белинда, питах те за вентолина, защото, макар че от 4 години Вероника редовно прави инхалации, чак сега разбрах, че трябва да се дава като антибиотик - на равни интервали от време, за да се осигури равномерно действие на лекарството. То като се замислиш има логика, ама...Що се отнася до ефекта, очаквай на третия ден вече да свирка по-малко, но надали ще спре съвсем.

Алиса, Hug

Мая, ЧРД! Не се лъжи, че си влязла в 30-те, сега вече си в края на 20-те. Wink Тази ти е последната от двадесетте! така че, изживей си я пълноценно, като последната от момичешкото десетилетие!   bouquet

Покрай повръщането Елена се научи да заспива в ръцете ми. Сега се е научила да шари с ръка по лицето ми докато заспива; хваща ми носа, ушите, брадичката. До тук добре, но като си пусне и ноктите, ходя все едно котка ме е драла! Дано скоро се раздели с тези навици.  Praynig

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 15:10 от kami_ch

# 56
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1270013 Уха, даже и да не й е фен човек си заслужава да я види Simple Smile

Аелия, като писа по крака на лъва, който гризе - кръв, се зачудих как му го е ухапал и какъв е тоя дръжелюбен лъв да търпи  Shocked

Дано му поникнат вече тия пущини  Hug

Дуци, отсъствие ти бяхме писали вече Simple Smile

# 57
  • София
Ками, и аз така знам, на равни интервали, сега го давам с АБ, на 8 часа. Но бях забравила, че му трябва време Thinking Мислех си, че моментално отпуска бронхите и понеже мойто момче си свирка яко, помислих, че може пък нещо да не му действа, да му е малка дозата. Звънях днес на педиатъра, каза, че било нормално и да чакам към неделя резултат и от двете лекарства. Бляк!

# 58
Руми,завидях ти за почивката,признавам си  Embarassed А малката Карина е направо прелестна  Heart Eyes
На 6 месеца Лора е 6900. за кг си е съвсем в нормата,но ръста ме притеснява мен Thinking - 62см.
 Честит празник на Мая!

# 59

Покрай повръщането Елена се научи да заспива в ръцете ми. Сега се е научила да шари с ръка по лицето ми докато заспива; хваща ми носа, ушите, брадичката. До тук добре, но като си пусне и ноктите, ходя все едно котка ме е драла! Дано скоро се раздели с тези навици.  Praynig

Абсолютно същото, ама едно към едно и при нас беше. И мачка като коте, а циците ми ги беше надрала, имаха корички даже от зарастването. То от теб зависи да се раздели с навика.
А ушите как си мачкааа.  ooooh!

чудя се как сядат бебетата, моето не иска и мрънка, но по корем почти цял ден седи
Яна също не можеше, първо се научи дао се изправя и да ходи в леглото - седем месеца, но сама не можеше да седне до много голяма.

Общи условия

Активация на акаунт