Юлски Бебета'08 (Тема 64)

• 14 040
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Дуци, отсъствие ти бяхме писали вече Simple Smile
Tова от куртоазия ли го каза Mr. Green

# 61
Белинда, мерси за съвета  Hug Права си.

Дуци, ай стига си зачезвала, че само смут внасяш в нашите редици  Naughty

# 62
  • гр.София
Здравейте мами.От доста време не съм писала ама сега съм в сесия и е ужас направо Simple Smile. Малката ме гони по цял ден с проходилката и не ме оставя на мира.От два дена папаме попарка и доста я харесваме.Ами това е от нас за сега

# 63
Благодаря ви за милите думи относно Карина. Искам да ви покажа нашето столче за хранене.
Засега тя седи на него или за разнобразие или вечер на масата, докато ние се храним.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1178037&l=5791f&id=841519406

въх боже, момиче, откъде тези зелени очи  Heart Eyes страхотно! А лилавата жилетчица купена ли е или ръчно плетена?

лиаанааа, по цял ден в проходилката ли я държиш? Simple Smile

# 64
Да похваля и аз с нещо детето си, 4е само се оплаквам Mr. Green
Седи си много стабилно на краката, батко й това го владееше на по-късен етап.
И снощи се обърна от гръб на корем Grinning

И да ви се похваля, 4е жената, която ще 4исти у нас е у4ителка и масажистка също така(да оставим на страни темата до къде докара тая държава и у4ителите), та ако Мохамед не отиде при планината, планината ще отиде при него Joy Все не мога да се доредя до някой спа център и аз, ама ето, късмет Whistling

# 65
Малее, завиждам за масажистката

# 66
  • гр.София
Тити не разбира се Simple Smile Слагам я по два три пъти за не повече от половин час. НО да ти кажа тя доста добре се справя, явно рано ще проходим.

# 67
Ноеми си заспива сама и през деня. Голямо улеснение да не дондуркаш по половин час..с Ясмин не съм си го и мечтала Whistling

# 68
  • София
Дуци, и други ако има, които си правят масаж вкъщи, винаги ми е било чудно - къде го правите Thinking Мене това ме въздържа да викам човек вкъщи и ходя в едно студио - не виждам въобще у нас къде бих могла да се паркирам? По филмите съм виждала, че си носят едни сгъваеми кушетки, но в България това практикува ли се?

# 69
Тити, лилавата жилетчица е купена. Имаше разпродажба в Мола на Стамболийски.

Помислих си, че лилавия цвят ще и отива на "засега" зелените очи. Надявам се да й останат зелени, но всички
около мен казват, че те се променяли до една годинка. Да е здрава и умна другото няма голямо значение.

# 70
Белинда относно масажи в домашни условия. Вкъщи идва моя приятелка да ме масажира. Като начало ползваме масата за хранене /разтегнато положение/, докато тя не намери сгъваемо легло. Слагам дебело одеяло, затоплям хубаво стаята, пускам спокойна музика. Не съм сигурна дали на нея и е удобно, но аз се чувствам отлично след масажа.

Моят проблем е в честото схващане на гърба, горе плешките или лопатките, не съм сигурна как точно се казват.

# 71
Белинда, да не казвам голяма дума, но си мисля, че приключихме с нощните одисеи Peace. Предишните две нощи беше неспокоен заради зъбчето, будеше се много, но мъжът ми го люлееше на ръце и той заспиваше без кой знае колко протести. След като вчера зъбът най-накрая проби, изкарахме спокойна нощ. Събуди се в 4, но не е протестирал, поигра си в кошарата 20-30 минути и заспа сам. После се събуди за кърмене към 6.30. Общо взето откакто не го кърмя нощем, сутрин е страшно ранобуден, понякога и към 5.30 ставаме, защото след кърменето не заспива повече. Но аз съм супер доволна, защото и 6 часа непрекъснат сън са ми достатъчни Simple Smile.

Пухтулка, забравих одеве да коментирам. Текста на песента, с която ни поздрави силно ме впечатли Joy. Какво ли следва след промяната на прическите Thinking

Румито, много хубави снимки Peace. А какви само зелени очи имате и двете с Карина, пу-пу Heart Eyes

Алиса, много е ужасно всичко, което се случва с болестта на Александър Confused. Дано бързо оздравее малчо и ти да можеш да си отдъхнеш Praynig. Представям си какво ти е Hug.
Белинда, бързо да се оправя и Бобчо и да спира това свирене на гърдите, за да се махнат и твоите притеснения Hug.

Аелиа, и аз като прочетох за кръвта и лъвчето нещо не схванах в първия момент Simple Smile. Дано съвсем скоро Сами се сдобие със зъбче, че и вие да си отпочинете Hug

12 нови отговора. Връщам се да чета Simple Smile

# 72
  • София
Аз пак не съм чела,бяхме навън 3 часа...аз имръзнах Tired
Днес ставаме на половин годинка,почерпете се за наше здраве newsm64

# 73
Аз съм ходила в дома на рехабилитатор, тогава легнах върху някакви постлани неща на земята. Но тогава не беше масаж , а нещо като наместване, някаква японска техника, мнооого яка. При нея не се събличаш, бях по тениска и дънки.

Ели тази нощ сука три-четири пъти, надявам се да е защото не спрях парното и да е била жадна от жегата, не ми се иска да и става навик, не можах да се наспя хубаво. Яна и тя странно се събуди от нещо и дойде да спи при нас, сварих се направо.

Чели ли сте това, дълго е.

КАК СЕ КЪПЕ ЖЕНАТА

1. Съблича дрехите и ги разпределя в коша за бяло и цветно пране.

2. Тръгва към банята, облечена в дълъг халат. Ако срещне съпруга си по пътя, закрива свенливо разголените части от тялото си.

3. Оглежда се в огледалото и отбелязва, че е напълняла.

4. Влиза под душа. Използва маска за лице, маска за тяло, намазва ръцете си и петите с балсам за омекотяване, защото са напукани.

5. Първо измива косата си с шампоан, после я намазва с маска, съдържаща 43 витамина.

6. Изплаква косата си няколко пъти, за да е сигурна, че е чиста.

7. Втрива в корените на косата си ампула с натурално масло от жожоба. Изчаква 15 минути.

8. Изтърква кожата на лицети си с трици от ситно натрошени костилки на праскова. Маската стои 10 минути.

9. Слага балсам за тяло.

10. Измива жожобата от косата си, пак няколко пъти, за да е сигурна, че нищо не останало от него.

11. Бръсне мишниците и краката си (ако мустаци и брада - и тях). Замисля се дали да не оправи триъгълника си, но решава, че коламаска е по-добре.

12. Пищи като заклана, когато съпругът й пуска водата в тоалетната и студената вода рязко намалява.

13. Спира душа.

14. Внимателно избърсва душа със специален препарат.

15. Подсушава старателно банята плочка по плочка. Избърсва се с кърпа с размерите на малка държава.

16. Проверява още веднъж да не е останало косъмче или пъпчица по тялото.

17. Тръгва към спалнята, облечена в дългия халат и с вързана кърпа върху мократа си коса. Мисли си, че изглежда като Нефертити.

18. Ако срещне съпруга си, закрива разголените части от тялото си.

КАК МЪЖЪТ

1. Съблича дрехите си, докато седи на леглото в спалнята и ги оставя на купчина на пода.

2. Отива гол до банята. Ако по пътя срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея:

Их, бе значииии...!

3. Оглежда мъжествената си физика в огледалото, гълта корема, за да види дали ще изпъкнат перките (не). Възхищава се от размера на кренвирша пред огледалото, докато се почесва отзад.

4. Влиза под душа.

5. Не се оглежда за балсами и маски. Просто не използва такива.

6. Измива лицето си.

7. Измива мишниците си.

8. Изсеква се в ръка и я измива под струята.

9. Изпърдява се мощно, за да се изкефи на акустиката в банята.

10. Повечето време отделя, за да мие старателно доказателството за своята мъжественост.

11. Измива задните си части, като оставя къдрави косми по сапуна.

12. Сапунисва косата си. Не използва балсам.

13. Прави си пънкарска прическа с насапунисаната коса.

14. Хили се пред огледалото на резултата.

15. Доволен се изпикава под душа.

16. Изплаква се и излиза, като не обръща внимание, че мокри навсякъде, откъдето мине.

17. Оглежда се в огледалото, помпи бицепсите, кефи се отново на размера на кренвирша.

18. Оставя банята мокра, а лампата светната.

19. Тръгва към спалнята с кърпа около бедрата. Ако срещне жена си, развързва кърпата и го размахва, за да чуе пак:

Их, бе значии...!

20. Оставя мократа кърпа на леглото.

# 74
  • София
Дещооооо Joy Joy Joy Цвиля като кобила пред голям кренвирш Joy

Общи условия

Активация на акаунт