Юлски Бебета'08 (Тема 64)

• 14 040
  • 296
  •   1
Отговори
# 75

2. Отива гол до банята. Ако по пътя срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея:

Их, бе значииии...!

rotfImbo Joy rotfImao
благодаря ти Дещо, просто това е бг реалността...

аз да ви питам нещо, тази нощ и днес пак се случва Мати да се събужда с много силен рев, като го взема се успокоява, но за пръв път ми се случва такова нещо, да не е криза някаква на растежа, щото не са зъби, да не би да сънува кошмар?!?

# 76
  • Варна
Дещо , умрях от смях   Joy
Павел  точно 3 дни след навършването на 6 мес тежеше с памперс, боди и чорапки 9 140 и 70 см.Има големи бузи  Heart Eyes, но като го съблека гол, няма много гънки и не изглежда дебел, просто е едър и това много ме радва  Grinning

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 16:43 от Vessi_to

# 77
  • София
Аз гласувах малко пророчески,тъй като днес ставаме на 6месеца и не сме ходили още на консултация.Но на 5месеца беше-8,500 и 73см.Сега гласувах 9/10...хапваме си,ма то на тоя ръст,щеше да е доста смешен,ако беше по-слабичък. Heart Eyes

# 78
  • София
 Joy Дещо, това къпане наистина ме развесели !

# 79
Но на 5месеца беше-8,500 и 73см.Сега гласувах 9/10...хапваме си,ма то на тоя ръст,щеше да е доста смешен,ако беше по-слабичък. Heart Eyes

Не съм заядлива, само съм в малко кофти настроение Rolling Eyes, ама се хванах за думите ти. И... не мисля, че Илия е смешен като е толкова висок и по-слаб Peace.

# 80
ooooh! и аз гласувах и съм Shocked Алекс излезе най-дебелото момиче Whistling На 6 месеца беше 9670 с памперса.

Отивам да чета Peace, че нещо я изпуснах тази тема.

# 81
  • София
Астарта,всяко детенце си е различно Peaceаз го написах,защото педиатърката ми смята,че е дебел/всмисъл,че тези килограми са много за 5месечно бебе/но въобще не отчита факта,че той е доста висок и е с 19номер обувка.
В никакъв случай не съм искала да обидя някой Hug

# 82
Аз се опитвам да запомня какво ще пиша, а Дещо ме разсея и разсмя.
Алиса, направо живея с вашите болки като чета за деца на инжекции и пр. Дано бързо се оправят.
Белинда, не може ли да дадеш ентерол? На Сами не му подействя така Аб-то , за учудване.
 и на Аеля щах да пиша нещо, но...ни повня Mr. Green

МАЯКУБ, ЧЕСТИТА 30-ГОДИШНИНА!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА МАЙКА И СЪПРУГА!

Въпрос: всички ли ще раждате трето дете, аз позакъснях....

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 16:56 от denica70

# 83
Момичета,благодаря за подкрепата Hug Hug Hug!
ДеЩо,развесели ме Joy!!!

# 84
  • София
Дея се роди 3 050. Шест дни преди да стане 6 месеца беше 6 120 и 67 см., т.е. на шестмесечна възраст си е удвоила теглото. Сега сигурно е около 6 500 /ако не и повече/ и в никакъв случай не изглежда слаба : има си и бузки, и гривнички по крачетата и става много добре за мачкане  Heart Eyes Биляна се роди 4 000, а на 6 месеца беше около 8 кг. и си беше по-пухкаво бебе, а на годинка беше около 10 300, като десетина килограма са "приети" като средно тегло за тази възраст, но всичко си е толкова индивидуално и относително, че няма как децата да се впишат в каквито и да е норми, защото всички деца са различни и килограмите си зависят и от това колко са се родили, и от това с какво се хранят и от гените и т.н.    Peace

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 17:20 от Ninche

# 85
  • София
Здравейте , сега се връщаме от консул. , точно 10кг удари нашия човек и 73см Heart Eyes.
ще продължа със зел. пюрета, като ще му дам и  пиле и пуйка и след което каша, оризова, че не е мн калорична и така....
утре и ние сме за кръв

Дано тази нощ е по-спокоен , че и нас ни мъчат зъби , доста са му подути венците

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ  bouquet, много да ви радват и да са послушни миничетата:)

Маякуб , честит рожден ден , зло да те забрави и само хубави моменти   bouquet

# 86
Дещо.......Их,бе.... Joy
Честит рожден ден,Мая  bouquet
Гласувах с опция 8-9кг.

Резултатите от консултацията вчера са следните:
9 килограма,71 сантиметра,хвалба как седи самичък и
още по голяма похвала за това как стабилно си стой на крачетата.
Изследванията за кръв и урина са отлични в нормата ни е всичко
точно в средата сме.......
Пишлето ни е почти оголено  Peace

# 87
2. Отива гол до банята. Ако по пътя срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея:
Их, бе значииии...!
rotfImbo rotfImbo
Маякуб, и Сами така прави - буди се с плач или плаче докато спи. Даже като го гушкам в някои случаи не се успокоява, а се дере  Confused Това тотално ме скапва, особено като се случва през нощта. Гледах, гледах, зъб не видях Tired Не знам криза на растежа ле е, зъб ли е, ама откачам вече.  newsm77
Дени, аз мисля да започна с второ дете и тогава ще мисля за трето Laughing
Дуци, много яко това - учителка и масажистка  Crazy

# 88
Ами, Хрис, аз, знаеш, съм против заместването на хранене през първата годинка, така че за мене 4 пъти сукане е малко Confused Като започнеш да даваш и каша следобед, съвсем ще намали млякото Confused

Белинда, благодаря! И аз така мислех, ще кърмя и на обяд, че и без друго ми се вижда, че не и стига пюрето, защото огладнява след 2 часа (тя изяжда около 100-130 гр, но повече не иска), така че, ще поотложа заместването. Ама аз давам и каша следабяд, но малко, и суче доста - поне така ми се струва.

Румито, чудесни сте двете! Страхотни снимки! Хайде кажи от къде купи столчето и колко струва.  Praynig Че и аз съм на такава вълна и голямо чудене пада.

Астрата, благодаря! - за сега нищо няма - дано не е хапнала много.

# 89
Белинда, като дойде време за Яна, да не стане Янчо, щото една моя приятелка(аз съм ви разказвала за нея) от опит на опит три дъщерички има, а таткото от горд по-горд и ми казва, че мечтата му била да има 7 дъщери  Joy не знам приятелката ми дали ще се навие за 4-ти опит и така мечтания Йосиф.... Crazy

Аелия ooooh! много гадно, не знам каква е причината, от колко време Сами е така?

Общи условия

Активация на акаунт