Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 17

• 33 662
  • 717
  •   1
Отговори
# 240
На мен ли ми се привижда или в binbango.com, кодовете за Find-Jeux са станали 6 кредита ?  #Crazy #2gunfire

По колко регистрации имате в Prizee BETA, защото нали бяхте казали, че трябва да си направим рег със същите имена и пароли в новото Prizee BETA, за да ни прехвърлели после Bubs и диаманти .. та това ми е въпроса.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 17:58 от Heroo

# 241
Днес това Prizee ме ядосва...влизам да играя и ми отчита, че съм си изиграла играта, а нищо не съм направила...след 3 пропиляни игри спрях...
В Бета-та имам 2, но не всеки ден играя там-просто нямам какво да ме мотивира, а и ми е много скучно!Особенно като е само на френски, а и тази гадна музика!

# 242
Работи ли ви призето, при мен спря преди около 2 часа  Tired не можах и опашките да си потвърдя  Twisted Evil дано го оправят по късно.

# 243
При мен работи, но немога да играя... пробвах се пак... и стигнах до извода, че няма да стане, при условие, че в момента играят над 20 000 фенове едновременно Shocked , но пък успях да си потвърдя опашките.
 newsm78

# 244
Тук намерих един сайт, който дава яки наградки.Регвате се и започвате да трупате точчки.Наистина става сравнително бързо.

http://www.Kiwibox.com/signup/friend/lemoncho

Има пръстени, хавлиики, кърпи за глава, игри, ключодържатели и дискове и още ного.

Мерси на тези, които ще се регнат.

# 245
  • София
 newsm45 newsm45 newsm45 пак си забравих опашките...ще полудея....
а бях на 20-то място за големият пъзел.... Tired

А бетата защо не ми се отваря? Да не са сменили адреса нещо? Дайте едно линкче, моля....

# 246
Тук намерих един сайт, който дава яки наградки.Регвате се и започвате да трупате точчки.Наистина става сравнително бързо.

Има пръстени, хавлиики, кърпи за глава, игри, ключодържатели и дискове и още ного.

Aз се регнах, ама нещо немога да играя... доста объркано... Успях да играя само на пъзела и уж спечелих точки а не се начисляват, а и бавно ми зарежда.

newsm45 newsm45 newsm45 пак си забравих опашките...ще полудея....
а бях на 20-то място за големият пъзел.... Tired

А бетата защо не ми се отваря? Да не са сменили адреса нещо? Дайте едно линкче, моля....

Много съжалявам за опашките ти Cry
В бетата влизам, ето линк http://univers.prizee.com/webServer/index.action
но много ме дразни този сайт-няма нищо ново, само от време на време влизам да видя дали са пуснали томболата и толкова.

# 247

Aз се регнах, ама нещо немога да играя... доста объркано... Успях да играя само на пъзела и уж спечелих точки а не се начисляват, а и бавно ми зарежда.

И аз  Rolling Eyes
Дай малко повечко обяснение  Praynig

# 248
и аз играх на някаква игра, ама не помня каква, а бутика въобще не го намерих

# 249
изобщо пращат ли до  България? newsm78

A някой играе ли в boomat.fr  . Вече ми бавят 1 код Pocker+ 7-ми ден. След колко време ще го получа, ако изобщо ми го пратят.Все ми пише,че е в процес на незнам си какво  #Cussing out .Ако някой играе да пише за колко време получава кодовете   bouquet Peace

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 17:23 от natalina8787

# 250
Аз играя в boomat. Бавят кодовете, да. En cours пише сигурно...Ще си го получиш, споко. всеки път е различно. Някой път и по месец ми ги бавят. Аз оттам си взимам само cadocode досега.

# 251
Kiwibox-а го знам от скоро, но мисля, че пращат до бг, защото има България в станите при пегистрация и самите подаръци са по-скъпи.Например един диск пише, че е 10 000 точки, а като влязох в бутика и си написах паролата ми написа, че е 23 000.Явто това е за доставката за това се ускъпяват наградите.

# 252
Oх абе това Джини съвсем го "развалиха"... на кои игри си изигравате вече 20-те партии? А на Фермата с животните дава по-много малко точки от 5 до 20 и то ако имаш късмет.
Дайте предложение за някой сайт с бързо събиране на точки за купуване на МаксПак?

# 253
аз взех покер + , защото гледам, че в кодето се продава около 0.70  Peace

# 254
Бях се наредил на опашката за татуировките и потвърдих два дена и отидох на 820 място от някаде 900 .. някой ми каза да играя на томболата и аз играх 6 пъти на нея, но уви не спечелих.  Crossing Arms (Да не си помислите, че съм ядосан на този който ми е казал, просто съм ядосан на късмета си!) ..  Вчера отново се наредих на опашката и днес съм на 659 място от 754 .. скоро дано да ги спечеля.  Peace

Ако може някой да ми отговори на въпроса в темата за TresorQuest, ще съм благодарен!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт