Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 17

• 33 669
  • 717
  •   1
Отговори
# 285
Абе какво става с packbarre програмката?  .. Вчера и днес не ми дава да вляза в нея, щракам и неиска да ми я отваря.  #Cussing out Crossing Arms Ще я изтрия и ще я изтегля наново, дано да се оправи! Вие имате ли такъв проблем?  Confused

-------------------------------------

Деинсталирах я, след което я изтеглих и инсталирах наново, и всичко се оправи.  Wink

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 23:42 от Heroo

# 286
въпросче към вече получавалите подарък,ако си на 2500място за какъв период от време пристига подаръка,и знаете ли по колко се раздават на ден или как по точно процедират  Thinking
мерси   bouquet

# 287
на всяка награда си пише.
пример:
this present is alloted 2 times-това означава,че раздават по 2 на ден.но пак е относително,може някой да се откаже от опашката и да го спечелиш по-бьрзо.

# 288
Аз да се похваля, че спечелих 25 000 точки от лотарията на Toilokdo. Не са чак толквоа много, но им се радвам Mr. Green

# 289

Вижте какво съобщение намерих в бутика на Джинито:

Здравейте, магазина попада в рамките на фаза 2 на сайта.
Ето малко информация за промените, които ще бъдат направени:
- Създаване на цените в зависимост от всеки статус VIP
Това ще бъде възможно да има подарък в Точки и Точки kdos Genizah, без изключение
- The kdos Точки ще бъдат достъпни за всички,
- Ние ще спрем някои партньорства и премахваме изкупуването на определени кодове, че разходите са твърде много за сайта.
Това ще ни позволи да се съсредоточи върху нашите подаръци за по-добро качество и по-ниски цени.
Ако искате да дадете вашето мнение за това, ние Ви каним да дадете мнението си във форума, в тема създадена за целта само за да ви покажем, че имате достъп до форума

В обобщение бих казал, че с някои решения, genieokados имат качеството магазин, така че това е добра новина ...
Можете да намерите тези Новини на форума, така че можете и да коментирате

# 290

Вижте какво съобщение намерих в бутика на Джинито:

Здравейте, магазина попада в рамките на фаза 2 на сайта.
Ето малко информация за промените, които ще бъдат направени:
- Създаване на цените в зависимост от всеки статус VIP
Това ще бъде възможно да има подарък в Точки и Точки kdos Genizah, без изключение
- The kdos Точки ще бъдат достъпни за всички,
- Ние ще спрем някои партньорства и премахваме изкупуването на определени кодове, че разходите са твърде много за сайта.
Това ще ни позволи да се съсредоточи върху нашите подаръци за по-добро качество и по-ниски цени.
Ако искате да дадете вашето мнение за това, ние Ви каним да дадете мнението си във форума, в тема създадена за целта само за да ви покажем, че имате достъп до форума

В обобщение бих казал, че с някои решения, genieokados имат качеството магазин, така че това е добра новина ...
Можете да намерите тези Новини на форума, така че можете и да коментирате

Въпрос за Джинито .. какви са тези Partie Concours 3 и Concours+ 40? .. Също така вчера ми даде 40 Partie+ и дневните 20, като тези Partie Concours 3 i Concours+ 40 бяха добавени с тях, ама неразбрах к`во да ги правя. Wink

# 291
И аз имам същия проблем... ако някой е разбрал да пише!

# 292
Цифрата срещу Partie+ е броя на игрите за Вип нивата
Partie offerte е броя на игрите за тези които не са ВИП
Вчера явно пуснаха някакви бонуси и за това на всичките си профили имах допълнителни игри.
Partie Concours 3 и Concours+ 40 е броя на игрите за конкурса за тези, които не са Вип и за тези които са ВИП. Аз не играя игрите за конкурса , защото е невъзможно да спечеля награда пък и ако е предметна наградата, Джинито не доставят до България.

# 293
Да, но къде се намира тоя конкурс.... там нямам игри!

# 294
Здравейте!
Понеже имаше въпроси относно сайта kiwibox направих тема и може да пишете там

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374902.msg10285049#msg10285049

Мерси

# 295
според мен е добре темата да не е само за kiwibox,а за всички сайтове за печелене на макс пак.

тоест да има тема за призе и тема за другите сайтове  Peace

# 296
В този сайт не се печели макспак, а други подаръци, които са по-хубави и стойностни он един макспак.

Слагам го, защото като пуснах линка имаше въпроси.

# 297
  • Плевен
За тези които искат да играят директно за макс пак ,а не да препродават кодове ето един сайт
http://www.totalgagnant.fr/
кодове има винаги,но събирането отнема повече от месец  Peace

# 298
Писна ми!!! Махнали са The truth pen от опашките, но са ме компенсирали с 13.61 Bubz. Бях стигнала до 120 място.

# 299
Пуснали са бутика в Джинито.

Общи условия

Активация на акаунт