Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 17

• 33 663
  • 717
  •   1
Отговори
# 525
  • E-CLM & CH-VD
Отговора наистина означава "не знам", но въпроса, който си им задала, е странен  Thinking, преведено значи - защо няма бутик играчи които не са в клуба?

Pourquoi n'y at-il pas de boutique pour les joueurs qui ne sont pas dans le club?
Why is there no boutique for players who are not in the club?

И в двата въпроса липсва "за"  Peace, може би не са ти разбрали точно въпроса, и затова са ти отговорили така.

# 526
Разочарована съм... броя на подаръците, които дават на ден е намален ... ако са давали 9 СуДоКу, сега дават 5,... там където бяха по 2 или 3 вече са по 1 на ден...(но не се отнася за абсолютно всички, проверих само тези за които чакам). Май скоро ще махнат още подаръчета... Cry
Вес, пак им пуснах писъмце.... наистина съм объркала и затова може така да са ми отговорили... май трябваше на немски да им пиша!

# 527
Така е за съжаление. От много от подаръците се дава само по 1 на ден. Направо ми изглеждат мираж.  Rolling Eyes

# 528
Ако някой разбере как става това нека сподели

http://www.youtube.com/watch?v=VbrTkQu56es&NR=1

Благодаря предварително!

# 529
  • E-CLM & CH-VD
Ако някой разбере как става това нека сподели

http://www.youtube.com/watch?v=VbrTkQu56es&NR=1

Благодаря предварително!

Laughing Измама. Стар трик. Не функционира.

# 530
Ок!
А някой може ли да ми прати хака който ползвате и да ми кажете върху кои игри действа!

Благодаря Предварително!Пишете ЛС!

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 18:26 от nadenceto1

# 531
вече 3 седмица си чакам подаръците от призето.една приятелко вече ги получи, а пък ги спечелихме почти едновременно.аз с 4-5  дни закъснение!вече мисля , че няма да пристигнат Tired Face  Sob

# 532
вече 3 седмица си чакам подаръците от призето.една приятелко вече ги получи, а пък ги спечелихме почти едновременно.аз с 4-5  дни закъснение!вече мисля , че няма да пристигнат Tired Face  Sob

Споко,и аз се бях отчаяла,но подаръка ми дойде!

# 533
Играя вече 1 година и съм спечелила няколко подаръка а съм получила само 1 чорапче за телефон  Cry Мислите ли че от пощенския ни клон ми ги крадът  Thinking
Майка ми играе и тя и до сега всичко спечелено си го е получила, дори и ги носят до вратата.
Чудя се дали да не пусна една жалба до началника на пощата  newsm78
Бихте ли ми дали съвет?  Hug

# 534
Днес си получих и аз магнитчето от www.kado.fr/?  Laughing

# 535
От няколко дни не мога да вляза в http://www.cheese-land.fr - въобще не намира страницата  Thinking

А в новото призе вече два дни има 11 игри, а на ден имам право на 10 игри - избираш си коя игра да не играеш. Не стига, че не ни пускат в клуба, а сега и това - въобще се чудя защо си губя времето в него да цъкам  Crossing Arms

# 536
  • София
Имам един въпрос за куеста Lone ranger. Часът на генератора показва 21:34 за първата подкова, преди 20 минути още беше рано за нея, сега вече е късно... Никаква логика няма, какъв часовник да гледам тогава? Как да успея да хвана някаква подкова?

# 537
Имам един въпрос за куеста Lone ranger. Часът на генератора показва 21:34 за първата подкова, преди 20 минути още беше рано за нея, сега вече е късно... Никаква логика няма, какъв часовник да гледам тогава? Как да успея да хвана някаква подкова?

Часовете на генератора се сменят на всеки час. Понеже те са с един час назад, гледаш часовника на прайзето и като наближи времето, влизаш през генератора и натискаш много бързо F 5 без да чакаш да ти се зареди страницата  в продължение на няколко секунди.

# 538
  • София
За часовата разлика знам. Но защо, след като пише 21:34, подковата е "минала" преди 22:10 наше време, или 21:10 prizee време???

# 539
  • Плевен
Ами то дава че е минала ,по принцип пише че не сте успели да я хванете и че е минала,но това се отнася за предната и го пише докато доиде новия час(с 2 думи постоянно).Абе не мога да го обясня хубаво,но не се притеснявай от това като доиде времето натискай рефреш и ще успееш.

Общи условия

Активация на акаунт