Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 17

• 33 662
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ами... Не е точно така, дава ми празен екран по принцип, ако е по-рано от часа, посочен там... А ето, и сега ми дава, че не съм успяла... Къде бъркам, се чудя... newsm78
Извинявайте за трите поста, така подред са, но ако редактирам, обикновено не се забелязва... Embarassed

# 541
Ами... Не е точно така, дава ми празен екран по принцип, ако е по-рано от часа, посочен там... А ето, и сега ми дава, че не съм успяла... Къде бъркам, се чудя... newsm78
Извинявайте за трите поста, така подред са, но ако редактирам, обикновено не се забелязва... Embarassed

Ще се опитам да ти обясня, какво точно да направиш. Влизаш в генератора http://www.generator.yoyo.pl/ и му даваш един рефреш за да ти изпише точните часове.

Гледаш часовника на прайзето не този на компютъра ти, а на прайзето и като стане 21:33 или една минута преди да стане 21:34 влизаш в генератора и като стане 21:33:40 секунди  започваш да рефрешваш бързо страницата без да я чакаш да се зарежда. За по удобно натискай F5  . Подковата излиза точно в 21:34 по часовника на прайзето. Обикновенно в 21:34:20 я хващаш и няма смисъл да цъкаш цяла минута. Ако преди това време се опитваш да хванеш подковата ти излиза празен екран или ако е минало времето и не си я уловила ти излиза съобщение че не си я хванала или както казваш ти подковата е "минала". 

vasipan вече не го играя новото прайзе. Имам чувството , че си разделиха бизнеса на 2 за да печелят повече и нямат намерение да закриват старото прайзе.

# 542
От няколко дни не мога да вляза в http://www.cheese-land.fr - въобще не намира страницата  Thinking

А в новото призе вече два дни има 11 игри, а на ден имам право на 10 игри - избираш си коя игра да не играеш. Не стига, че не ни пускат в клуба, а сега и това - въобще се чудя защо си губя времето в него да цъкам  Crossing Arms
Аз вече не играя в него...много ме дразни Close
И аз не мога да влизам в сайта www.cheese-land.fr  Crossing Arms

# 543
Еее, писна ми вече от тея пощи!! Второ калъфче за ГСМ ми крадат!!  #Cussing out Днес получих ключодържателя жаба, който е пратен преди седмица. а калъфчето и неоновият химикал са пратени преди около месец. Баси, пак ще пия 1 студена вода!! #Cussing out

# 544
# 545
  • София
noraa , много ти благодаря, вече хванах 2 подкови, сега чакам да стане време за третата, че на 2 пъти я изпускам Simple Smile
А някой има ли списък на всички тайни игри в секцията The Secret Games? Аз имам само Silver V.I.P., Hocus Pocus, Bubbly Ticket и Stack' em High.
П.С. Вече имам и Lone Ranger и спечелих 0.10 bubz от него Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 18:27 от Малко Сладко Коте

# 546
noraa , много ти благодаря, вече хванах 2 подкови, сега чакам да стане време за третата, че на 2 пъти я изпускам Simple Smile
А някой има ли списък на всички тайни игри в секцията The Secret Games? Аз имам само Silver V.I.P., Hocus Pocus, Bubbly Ticket и Stack' em High.
П.С. Вече имам и Lone Ranger и спечелих 0.10 bubz от него Simple Smile

Това е нещо ново за мен!Как и от къде се пускат другите тайни игри?

Събрала съм точки в Тоилокдо,но незнам как и от къде се взема Макс пак newsm78 бихте ли помогнали.

# 547

Събрала съм точки в Тоилокдо,но незнам как и от къде се взема Макс пак newsm78 бихте ли помогнали.
Tам няма кодове, но наградите ги пращат в Бг.

Ето още един сайт с триещи билети, където доста бързо се събират точки. Има и от скъпите кодове (биото е 65 000, а аз за 3 дни имам 6000)
http://www.ovniz.com/inscription-leprosy.html
Дава по 12 parties  на ден и може да избираш на кои игри. Аз играя на първата с картите, Няма особено значение, само недейте на колелото на късмета, защото там не е  100% печалбата.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 11:44 от lullaby

# 548
  • София
Vania2006 , Hocus Pocus се активира, когато имаш три последователни седмици в бройката на bubz-овете. Например 7,77 ; 17,77; 27,77 и т.н. Когато имаш бройката, отиваш и изтриваш билетчето Coctail. Ще ти се появят едни зайци, мисля...
Silver V.I.P. се отваря, когато станеш 1ви ранг Silver (ранга ти се намира точно отляво на прякора ти), Gold V.I.P. - първи ранг Gold, Platinum - при първи ранг Platinum.
Bubbly Ticket се активира, като кажеш една фраза, има го в първа страница... не си спомням фразата Embarassed
Stack' em High се появява, когато събереш 10 буби. Stack' em High II - при 20 буби, Stack' em High III - при 50 буби. Ако обаче паднеш под определената сума буби за някой Stack' em High (съответно 10, 20 или 50), слизаш на по-долния Stack' em High. Примерно, имаш 50 буби, но играеш на триещите се билетчета, които се плащат с буби. И губиш. Вместо Stack' em High III, ще имаш Stack' em High II и така. Ако паднеш под 10 буби, губиш билетчето, докато си възстановиш сумата Wink

# 549
Congratulations Svetoslav,

You started playing games on Prizee 100 days ago!
As a reward for your loyalty, you can benefit fom an extra game for each game of the Game Hit!

Enjoy yoursef!

The Prizee Team

Game Hit, игрите които взимат bubz ли са? Знам че имаше такъв въпрос във форума, но не го намерих!

# 550
Не, това са безплатите игри, имаш по-2 игри днес, а не по една(както е обикновенно)!

# 551
Не, това са безплатите игри, имаш по-2 игри днес, а не по една(както е обикновенно)!

Аха, мерси! .. Къде трябваше да щракна, за да вляза в клуба само за 5 дена с 1 Pack+? Искам днес да вляза, за да може да ми се удвоят бубз, че като имам по 2 пъти игра от днес да почна!  Wink

# 552
Имам едно питане... на 16 март стигнах до татуировките и получих това съобщение:

Congratulations *****!

You've confirmed the choice of your present everyday through the page The Queue and you've thus won 1 Prizee Tattoos! Well done!
Don’t forget to confirm your address to receive your gift! Click here!

Since you won this present, you have been removed from the Queue you were in.

You can start over again as often as you want!

Keep going!
The Prizee Team

Потвърдих адреса, няколко пъти даже, но до сега нямам никакво съобщение, че са изпратени. Възможно ли е да се бавят толкова дълго ? newsm78 Или не е задължително да получа съобщение, че са ми ги пратили? newsm78

# 553
  • Пловдив
Не ти изпращат съобщение, че са ти пратили подаръка. Статуса на подаръка може да видиш от
Your account ; Follow-up of your orders. Ако ти е изпратен пише: Sent on the ... и датата на изпращане.

# 554
  • Враца
От три дни не ми се вижда ковчеджето с В и диамантите..има само наклонени чертички..някой има ли друг с такъв проблем или е само при мен  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт