Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 17

• 33 662
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
Христос Воскресе !

аз още не съм получила потвърждение на регистрацията в новия сайт, а я направих още към 8-9 часа  Thinking

# 646
  • E-CLM & CH-VD
Аз я получих веднага.  Thinking Да не би да ти е в спама?

# 647
мне, аз винаги си проверявам и спама - пощата ми е празна

# 648
Христос Воскресе!  easter

# 649
Воистина Воскресе!  Hug

Понеже ми трябват малко точки тук, ще помоля всеки, който има възможност да се регистрира тука:

http://jeux.lebest.fr//inscription,cpde0a41eb7c0d38f9318869f3452e6fdcf2bbbc.html

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 20:35 от lemoncho

# 650
  • Враца
Христос Воскресе !!!

Eто още един сайт, където може да се купуват и продават кодове,:

http://www.passtescodes.com/

Който иска, може да ме пише за спонсор: vess
Вес ,от един час се мъча да се регистрирам и не става..пише ми некоректен спонсор...  Rolling Eyes...глупусти на търкалета...скъпи ли са кодовете ,дали си заслужава...

# 651
  • E-CLM & CH-VD
Марги, не знам защо така ти дава, но щом не може, регистрирай се без да пишеш спонсор.  Peace За кодовете, гледах че пака започваше от 92 цента, и стига до евро и нещо. Не съм гледала в код дискаунта колко е.

# 652
В баракото има чоко+  Laughing

# 653
Като спечелите нещо, плащате ли за доставката му до България и колко?

# 654
не се плаща!

# 655
Купих си от freshkado.com 1 minipack multilude снощи. Как мога да видя какъв е кода? Има Id    Date    Cadeau    Etat. Мислех че кода е Id, защото има някакви букви отдолу, но ми дадоха негативна оценка. Значи това не е кода, така ли  newsm78

# 656
и аз съм се бъркала така - вместо кода съм вкарвала други цифри, но самата система не ми позволяваше да го пусна - пишеше, нещо от рода, че няма такъв код

# 657
и аз съм се бъркала така - вместо кода съм вкарвала други цифри, но самата система не ми позволяваше да го пусна - пишеше, нещо от рода, че няма такъв код
Така и на мен ми се е случвало, но сега ми го прие кода, та сега незнам дали това е било код или не  newsm78

# 658
изчакай до довечера, понякога си оправят оценката на положителна
ако не стане, пиши им на тези от сайта

# 659
Така и на мен ми се е случвало, но сега ми го прие кода, та сега незнам дали това е било код или не  newsm78
Кода ти е Peace

Общи условия

Активация на акаунт