Кухни - 18та тема

• 39 686
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
От две седмици ходя само до фирмата която ни прави кухнята и вчера смених проекта за 3-ти път, днес ходихме за хладилник с двете вратички платихме ииииииииииии не може да влезеееееееее-ни през врата ни през прозорци-от никъде smile3511Това е хладилника
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09037757

Утре ще ходим да го сменим и по размери гледани от интернет най-много с тези може да влезе и може би ще е такъвввв-не искаммммм
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09018553
 smile3514

И проекта за кухнята пак ще се сменя smile3515

Колко ви е вратата, че хладилника не влиза? Като му гледам размерите - 178.9/91.2/73.4 трябва да мине през всяка врата. Разопаковай и вкарвай Peace

# 31
bejbi ,  Гери 

-вратата е 75см.широка ,но за да стигне до вратата минава през малко коридорче което широчината му е 80см.а дълбочината 1метър.Мерихме правихме струвахме ,врати сваляхме на разопъковано и не може наникъде да мръдне Tiredнито да се завърти Cry

# 32
  • Абсурдистан
bejbi ,  Гери 

-вратата е 75см.широка ,но за да стигне до вратата минава през малко коридорче което широчината му е 80см.а дълбочината 1метър.Мерихме правихме струвахме ,врати сваляхме на разопъковано и не може наникъде да мръдне Tiredнито да се завърти Cry

Оффф, вярно нямате избор освен да го сменяте.
Аз мислех, че е само за през вратата проблема.

Не се ядосвай.   bouquet

# 33
bejbi ,  Гери 

Не се ядосвай.   bouquet

Гери, съчувствам ти напълно. Лятото при нас беше същата история с един ъглов диван ooooh!, не искам да си спомням даже. Та накрая сваляхме стъклопакета на дограмата и така през прозореца, после зор, докато се нагласи обратно тоя проклет стъклопакет.... ужас. Но ние сме на първи етаж все пак. При вас през прозореца няма ли вариант Thinking ако толкова много ти харесва...

# 34
bejbi ,  Гери 

Не се ядосвай.   bouquet

Гери, съчувствам ти напълно. Лятото при нас беше същата история с един ъглов диван ooooh!, не искам да си спомням даже. Та накрая сваляхме стъклопакета на дограмата и така през прозореца, после зор, докато се нагласи обратно тоя проклет стъклопакет.... ужас. Но ние сме на първи етаж все пак. При вас през прозореца няма ли вариант Thinking ако толкова много ти харесва...

Прозореца е много-много ....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240042&pid=5753698
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240042&pid=5753700

и от там мислехме ама не става

# 35
 Уф, и на нас не ни върви.Вчера купихме мивка,а днес тичахме да я сменим преди да я разпробият...Защото се оказа ,че понеже мивката ще е в края на плота,трябва да има отстояние поне 5см от края и за някакви лайсни 2-3 см и сега вместо мивка за шкаф 60см,ни трябва за шкаф 50см.Изборът е по-малък,мивките са по-малки ,за тези с 2 корита тип мивка и отцедник забравяме,а и тази която все пак избрахме я няма наличана и ще дойде за 4-6 седмици.А кухнята ще ни я монтират следващата седмица.Оплаках се.

# 36
# 37
  • Абсурдистан

Съвсем малко уточнение не аз, а kalinikol има проблем с хладилника.

# 38
Ама кой ти прави проекта, че чак сега ти каза това. На нас най-напред на моя проект ми надраскаха техническите отстояния. съчувствам ти много!

# 39
  • София
Хайде и аз тук - тази година ще правим кухня, имам общо проектче вече, но го дооправяме и ще го постна. Нищо интересно засега.

Искам обаче да кажа нещо. Както всички вас - прегледах де що програми има за 3D проекти за кухни. Ням по-добра и удобна от Alno. Гласувам с две ръце за нея. Много интуитивна, с много възможности.

# 40
Понякога с Доместос, но най -често с веро .
Побеляването личи само по най- тъмните части, аз се старая да подсушавам веднага.
Основно почиствам с Пулирапид, но не много често, защото е агресивен . Peace

# 41

Съвсем малко уточнение не аз, а kalinikol има проблем с хладилника.

Ох-х-х ooooh!, съжалявам, сега видях, така е като му се спи на човек Blush

# 42
  • София
Не ги обичам записите, но така ви следя по- лесно.
Може да ви се стори странно, но ще правим втора кухня на терасата ,за мъжа ми . ooooh!
Той обича да свещенодейства, когато го посети музата, но... след него потоп ...
И за да не се караме, решихме така- старата кухня на мен, новата за него.
Иска ми се нещо изчистенко, практично, лесно за поддържане, не много скъпо....  май се унесох Crazy.

Кухнята ти е много хубава.  Peace
И аз не бих го пуснала да се вихри в нея.  Нека си цапа неговата. Joy

# 43
bejbi ,  Гери 

Не се ядосвай.   bouquet

Прозореца е много-много ....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240042&pid=5753698
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240042&pid=5753700

и от там мислехме ама не става

На нас ни предложиха да свалим вратите на хладилника и така да го вкараме в апартамента.
Попитайте и за такъв вариант.

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 12:12 от dre@mer

# 44
  • на кой му пука, майна
Запис  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт