Кухни - 18та тема

• 39 650
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
shiva58 честита кухня,и на мен ми хареса,белия цвят си е супер,аз лично не разбрах защо ти се получиха тия чупки при фурната и пералнята, newsm78 но е много уютна   bouquet
Момичета, кухнята ми е три на три и освен кухня е и трапезария. Затова ще ви помоля за мнение относно този проект. Малко неграмотно го направих, но преди малко разучавах програмата и още не съм много добре запозната. Там където е пералнята естествено ще има плот върху нея и също кухнята ще бъде с гръб.Засега се чудя къде да ми бъде микровълновата.
http://media.snimka.bg/2104/010463652.jpg
http://media.snimka.bg/2104/010463658.jpg
http://media.snimka.bg/2104/010463660.jpg

Плота искам да бъде гладък и имитиращ мрамор, а шкафовете тъмен калвадос или тъмна ябълка. Отгоре се чудя да слагам ли осветление с козирка от едната страна. А иначе ако не слагам е възможно да се сложат лунички на тавана - гипсокартон е.
Мястото май наистина те ограничава,колкото до МВ мисля че идеята да е висяща е най-добре,иначе невиждам и нея като я сложиш на плота какво място ще ти остане,не се ориентирах няма ли варянт за Г-образна кухня,но като си помисля за размерите и,едва ли ще имаш.Колкото до шкафчетата които си си измислила,най добре е да си решиш какво и къде ще сложиш,на мен лично не ми харесват тия отворени лавички в горните шкафове,особенно по средата,а и при условие че нямаш много място не ми сля че е добре да губиш за шкафове,аз пак ще кажа че за мен хоризонтални горни шкафове и чекмеджета в долната част е възможно най-удобно.....поне за мен ,всеки сам си решава Simple Smile

# 151
 И на мен най ми допада варианта с висящата под горните шкафове МВ, но не винаги може да се получи Sad
Исках при нас така да го направя, но горните шкафове са с дълбочина 30 см, а пък МВ-та ни е към 40 см и стърчи. Но все пак ако купуваш нова МВ, може да си избереш модел, който е по-плитък и пасва точно  Peace

# 152
  • София
Искам да попитам нещо,дано ми разберете обясненията. Laughing
В бъдещата ни кухня печката ще се пада под прозореца.Прозореца ще е плъзгащ се.От котлоните до долната част на прозореца ще има разстояние около30см.Какво според вас е удачно да сложим там?Удачно ли е на това място да сложим плот като този в другата част на кухнята,тоест стандартен си плот ,който се слага на стената?
Ще се пробвам още един път,защото дотук никой не ми каза нищо за питането Wink.

# 153
Валенце,според мен си продължи гръбчето като на останалите стени.Няма смисъл да  правиш"петно" някакво.Това че е проозорец , чисто практически не те бърка по никакъв начин Peace . В албумчето има снимки на кухни с прозоре Peaceц. Можеш да видиш как седи Wink

# 154
  • София
velmar ,благодаря,че пак се включи в питанките ми Hug.Уж гледах в албума,явно пак съм недогледала newsm78.Мъжа ми се притеснява да не се надуе гърба като е под прозорецаот влага.Сега пк ще гледам снимки. Grinning

# 155
# 156
# 157
  • Mostly in my mind
Момичета, колко контакти имате в кухнята, като изключим винаги ползващите се за печка, абсорбатор и хладилник? И още един въпрос за тези, на които кухнята и хола им са на едно. Когато готвите не мирише ли всичко на манджа? Ще кажете - има абсорбатори за тая работа. Ок, но въпреки това няма ли си пак миризма?

# 158
на плота имам 5 контакта,отделно от тези за фурна, абсорбатор и т.н.... Peace В единия ми е включена МВ, в другия кафемашината. Значи- остават ми 3 свободни( за миксер, пасатор, тосте и .....каквото се наложи Wink
За миризмата- мирише, разбира се, ама не мирише като в столовва Crazy( ако са ти такива притесненията).С абсорбатора и проветряване бързо се проветрява.А и миризмата не е на лошо все пак  Wink

# 159
и аз имам три свободни контакта,но никога не ми се е налагало да ги използвам едновременно(да има).когато готвя на котлоните не мирише,само когато пека във фурната

# 160
Тути, супер се е получило Party!
Каква е цената на плота?
Лолита, мирише и това много ми е неприятно.
Още една причина да правим втора кухня на терасата ,така да се кaже "миризлива кухня" Laughing .

# 161
Искам да попитам нещо,дано ми разберете обясненията. Laughing
В бъдещата ни кухня печката ще се пада под прозореца.Прозореца ще е плъзгащ се.От котлоните до долната част на прозореца ще има разстояние около30см.Какво според вас е удачно да сложим там?Удачно ли е на това място да сложим плот като този в другата част на кухнята,тоест стандартен си плот ,който се слага на стената?
Ще се пробвам още един път,защото дотук никой не ми каза нищо за питането Wink.

и аз мисля че трябва да има гръб, много по добре ще стои! Naughty аз имам общо 10 контакта в кухнята от които 2са ми винаги свободни и няма за какво да ги ползвам все още Laughing , то рядко се случва да готвя та за това!Имам някои неща да дооправя и ще пусна снимки на напълно готова кухня-макар че сте я видяли вече Peace За миризмата не е чак толкова зле-аз купих възможно най-силният абсорбатор на Fagor и нямам оплаквания-но все пак и големината си оказва влияние на мен хол, трапезария и кухня са в едно но е 60 квадрата площ #Crazy
това за сега  bouquet хубав ден

# 162
  • София
Благодаря ви!
Пък аз абсорбатор няма да имам.Печката както писах ще е под прозореца и няма как да сложим отгоре абсорбатор.Прозореца ще е плъзгащ се и ще го отварям при нужда.Освен това печката ще е в ниша,надявам се да не мирише.

# 163
Тути, кухнята е станала много интересна с този плот. На коя фирма, не съм виждала никога такъв двуцетен.  Simple Smile

# 164
  • Mostly in my mind
Благодаря ви за отговорите   bouquet Аз ще иам сободни два  двойни контакта. Дано стигнат. И дано не мирише, въпреки че печката е до прозореца

Общи условия

Активация на акаунт