Кухни - 18та тема

• 39 643
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
искаше ми се да е електролукс, че другите уреди са такива-ще търся!благодаря ви  bouquet

# 211
  • близо до София
Утре ще ходим за мивка. Чудя се дали да е микролен, но незнам дали няма по-трудно да е за чистене.
Взимай микролен без да се замисляш- срахотни са Peace Няма проблеми с чистенето, даже напротив Wink Много е благодатна
На същото мнение съм!Не и личат и капките от варовика.

Благодаря. Поръчахме я вече микролен. Във вторник ще ни я докарат. За проекта съм решила малко да променя някои неща, въпреки ,че вече поръчахме кухнята. Ама за два дни се съмнявам да са я почнали.

# 212
АЗ да влезна да кажа, че вчера за Свети Валентин моя мъж ми разкърти апартамента. У нас е страшно (предполагам ме разбирате точно какво искам да кажа особено тези които са минали етапа с махането и вече си имат нова кухня) Кухнята, всекидневната и антрето са на много много груба мазилка, а мръсотията, гледката и прахуляка са без думи. Това е за оплакването ми.
Иначе вчера в данданията дойде момчето което ще ми прави кухнята, избрахме вече окончателно цвета на шкафчета, плота и други дребни подробности. Мивка си избрах гранитена (така пише на каталога колко е гранитена и аз незнам много ми я похвали момчето ще видим,  с цвят капучино като плота) с много мой нерви и търпение трябва да се въоръжа и то най вече заради малката. А се надявам след месец да мога да се похваля с нова кухня  Praynig

# 213
Нарди също имат 177 см за вграждане   bouquet

И Аристон  Peace

# 214
Здравейте, предстои ни да правим кухня за къщата ни на морето. Някак си си я преставям в морски цветове.  Ама още не мога да си избистря идеята. Моля ако някой е имал подбна дилема или е попадал на нещо интересно в морска гама, да сподели.

Благодаря   bouquet

# 215
Цитат
Здравейте, предстои ни да правим кухня за къщата ни на морето. Някак си си я преставям в морски цветове.  Ама още не мога да си избистря идеята. Моля ако някой е имал подбна дилема или е попадал на нещо интересно в морска гама, да сподели.
http://kandmconstructiononline.com/images/modern_kitchen_pic.jpg

# 216
Момичета, искам да ви питам нещо, което може би вече сте обсъждали, но нямам възможност да ви изчета - от къде може да се купи или поръча такъв гръб за кухнята, като на снимката в първия пост на тази тема.Благодаря ви

# 217
Момичета, искам да ви питам нещо, което може би вече сте обсъждали, но нямам възможност да ви изчета - от къде може да се купи или поръча такъв гръб за кухнята, като на снимката в първия пост на тази тема.Благодаря ви

това са плочки, има такива на много места-martineli, decorcenter
може да има и другаде но не се сещам сега-те са като пана аз съм виждала такива с макове Peace

# 218
  • Варна
Има въпрос към мамите със светли плотове. Харесала съм си такъв плот (алабастър) - http://www.hosse.bg/bg/pop_pics.php?pic=cvqt_150 , а за вратичките  - http://www.hosse.bg/bg/pop_pics.php?pic=cvqt_189.
Триумя се между тези комбинации- http://snimka.bg/album.php?album_id=342217 .
Та въпроса ми е към тези, които имат подобен плот и дори да ми кажете, ако са подобни на коя фирма са, лесно ли се захабяват. Ще имам ли проблеми с поддръжката на плота и гърба, смятам да са евентуално еднакви. Thinking

Видях доста кухни с такива бели плотове с леки незабележими оттенъци. Който има такива може ли да сподели на коя фирма са и ако знае номер.
 Praynig

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 19:19 от Sisil

# 219
Благодаря Марина. Ама бяло не е ли малко стерилно? Не искам да обидя обаче никой който има бяла кухня? Не сте ли поадали на нещо друго? Peace Peace

# 220
Момичета,искам да попитам тези,които имат вградена миялна имали ли са някакви проблеми и от кои марки са доволни.
Моята е Индезит,невградена, и 12 г.работи перфектно,но се налага ремонт и смятам да я вградя,че мястото ми е малко.
Ще сменям и пералнята(също под плота в кухнята),но няма да я вграждам.Мисля си...дали не мога да й поставя врата отпред,като в шкаф.Какво ще кажете?

# 221
И моята пералня е под плота,но мебелиста каза,че не е
добре да има врата отпред.Може би заради влагата.

# 222
  • в света на илюзиите
Момичета, искам да ви питам, като ви монтират шкафчетата кой ви прави ЕЛ и ВиК?

# 223
И моята пералня е под плота,но мебелиста каза,че не е
добре да има врата отпред.Може би заради влагата.
Абе най-добре е даже да не е в кухнята,а в мокро помещение,ама като няма?!Моята в момента е под плота,без врата,но се мокри от друго място-някой излял вода на плота,айде капе върху пералнята(тя се подава с 1-2 см.),трохи и пр.Капак,ако имам,мога да го оставям отворен,докато пералнята работи,после-затварям.Сега видях някакви слим перални в Технополис,с 41 см.ширина,плотът е около 60,може и да стане.Вградените перални също не ги препоръчват,заради вибрацията;добре било уредът да стои свободно...

# 224
за да се скрие пералнята зад вратички тя трябва да е до 53/54 см дълбока.моята е монтирана така вече пет години и нямам никакъв проблем с влагата.мястото е без гръб,малко по широко от самата машина и няма проблем с вибрациите.

Общи условия

Активация на акаунт