Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 69

• 28 378
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
_Пепи_   страшно съм ти благодарна   bouquet  Тортите са страхотни, за втората нямам думи  Joy Това Ицо ли е?

# 31
Пак ви изпуснах  Whistling

# 32
  • Пловдив
Момичета, много ви благодаря за милите думи и отзивите.
Май на втората торта е Ицето (поне с клиентката се шегувахме днес). Тортата е за подарък за техен приятел. Беше ми много смешно да я правя, и ако някой ме беше видял днес щеше да се хили с мен. И добре, че е руската мастика, та да ми изсъхнат за 1 час фигурките  Mr. Green

В момента качвам видеата на Албенка, а ето ви линк към всички до сега:

Видео уроците на Албена

Ще пиша и на Нат да ги добави в библиотеката.

# 33
  • София
Пепииии и ти се повреди hahaha hahaha аз кат сИриозен човек те знам, а ти Joy Joy

Мамо Цо ти пък ме кефиш отвсякъде. Мъчиш се, въйкаш се, А имам чувството че се опитваш да пробваш всичко в библиотеката Mr. Green И ти се радват, с такъв ентусиазъм печеш, пробваш  bouquet

# 34
  • Пловдив
Пепииии и ти се повреди hahaha hahaha аз кат сИриозен човек те знам, а ти Joy Joy

Аз ... такова...  Blush трябваше да се подготвя за утрешната среща с Ванчето. Някак си не върви да съм сериозна  Mr. Green

# 35

Аз ... такова...  Blush трябваше да се подготвя за утрешната среща с Ванчето. Някак си не върви да съм сериозна  Mr. Green
Ха, взе ми го от УстЪтЪ!
Точно щях да кажа че отдавна съм предупредила че съм безнадежден заразоносител и че след утрешното ни запознанство, Пепи кой знае какво ще спретне...... Може би конкуренция, на един "Защитен обект" от моя албум.....  Joy Joy Joy .... а може и двуглав да е......  hahaha.

# 36
Момичета, лек път утре, че ще ви мисля с този сняг дето е почнал да прехвърча и снежна прогноза. Надявам се да са разчистени пътищата ако вали Praynig Praynig Praynig

Аз едно тирамису за домашно ползване спретнах - съвсем нормалното си, не фалшиво, но по идея на Милена, (Милена благодаря ти Hug Hug Hug) си го украсих с упражнителните шарки, които се пробвах да правя онази вечер, че нали Ванчето ми осигури 2 кила бял кувертюр.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312326&pid=10304678

Имах малко трудности с това писане с шоколада. Правих си фунийки от пекарска хартия, но си е играчка голяма. Облепях си я като бронежилетка с тиксо, щото ако само лепна в едно крайче за да не се развива, ми излиза шоколад измежду навивките, колкото и да не ми е малка хартията за фунийката, демек добре си я навивам. Пробвах и с пликче и да го срежа уж в ъгълчето, ама понеже съм мързелива, а пък и Нат даде тази идея, направо във фунийката слагам шоколада и направо в микорвълновата да си се топи.... Е да ама с пликчето се спука, изголя по-скоро все едно от горещия шоколад явно. Абе продължих си с фунийките, ама дали има по-лесен начин дето да е измислен или няма... newsm78

# 37
Момичета, днес влизам за втори път  Crazy Първият път гледам Пепи я няма, викам си върти тя ония две торти, стигнали сме 20 стр, айде пускам новата тема и сега какво да видя? Три стр. сте изписали, а на Пепи тортите.... Особено втората ...  Mr. Green  Ей такива закачливи торти много ми допадат. Пепи чудесна е, ама и аз викам тури му там на Ицо нещо за главобол  hahaha

Хайде, живи-здрави, утре ще ви показвам торта

# 38
  • там нейде .............
Здравейте  Hug

Направо сте невероятни всичките  bouquet  bouquet  bouquet

Пепи разкошни торти особено тортата с Ицето Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и аз да покажа нещо съвсем скромно от мен  - предстои ми тортоправене за РД на малката и сега експериментирам съчетание на любимия и крем с различни блатове

Ето снощния ми опит

разрез http://photo-zona.net/images/user7898/album1870/preview/12333401 … 0499_DSC02309.JPG

и от друг ъгъл http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … &IMAGE_ID=137

това е блат от бисквити, масло, пудра захар и белтък. Крем -Крем Оле на д-р Йоткер+заквасена сметана+желатин

Освен, че аз трябва да намеря вярната формула остава и тя да реши как иска да е украсена - дали с русалки, дали барби или може би Мечо Пух или пък нещо друго. Засега си сменя желанията през час-два Crazy Crazy Crazy

# 39
  • Пловдив
.....ама и аз викам тури му там на Ицо нещо за главобол  hahaha

Нищо няма да му слагам, да не съм го карала аз да пие толкова. А и тортата вече замина  Whistling

# 40
Привет от начинаещите ви ученици  bouquet
Момичета, само ви чета , че скоро не съм спретнала нещичко, ама такива красоти видях - браво! Страхотни сте.
Аз пък изнудих мъжо да ме закара до магазинчето на Кадемлия, малииии колко парички потроших, а чичкото ми вика "вие за прохождаща сте много наясно какво търсите, да не четете в бгмама" Grinning Laughing Wink
Чета, чета и много тренирам Embarassed
Та въпросния чичи и една едричка госпожа ми казаха че лятото организирват 5-дневен курс в Монтана, учителката ще е американка или англичанка, не запомних, цената е 800лв. В сайта им щяла да излезе инфо.
Аз обаче едва ли ще се престраша, то това май е за хора които с това си вадят хляба, а не като мен - 2-3 пъти в годината, но пък и с две малки деца няма как да се скатая за 5 дни, даже и да се пресрамя.Дано съм ви полезна
Сега се подготвям за рождения ден на щерката за 15.02 и съм се запретнала с едни човечета от детско филмче. Днес направих на едното самолета, но реших че е безпредметно да хабя толкоз материал само от захарното тесто и го направих от руло и облякох във фондан, много си го харесвам.Като съм напълно готова ще снимам и ще се изтипосам и аз между майсторките Embarassed
 Hugна всички

# 41
Абе продължих си с фунийките, ама дали има по-лесен начин дето да е измислен или няма... newsm78
ПОШ - 1ви вариант
ПОШ- 2ри вариант

и една едричка госпожа ми казаха че лятото организирват 5-дневен курс в Монтана,
Joy Joy Joy - Лелеееееее, ако те чуе лелка Костадинова.... защото това е самата тя........  hahaha
Относно курса.... мисля си, че ако разровиш търпеливо библиотеката и най-вече линковете към клиповете и книжките на Пикаса...... през Юли самата ти ще можеш да даваш уроци. Бъди сигурна, че тук ще научиш много повече.... УБЕДЕНА СЪМ В ТОВА КОЕТО КАЗВАМ!!! Naughty Naughty Naughty

# 42
Мааалей, тея юнаци от Кадемлия съвсем са се самозабравили  hahaha  ooooh! - 5 дневен курс 800лв  ku-ku ku-ku ku-ku bambam . Хахаха ще падна  Tired .

# 43
 Embarassed Embarassed Embarassedох, много ме е срам,дано не съм обидила някой, то не че аз съм от слабичките, та и за това така нежно рекох "едричка" Wink
van444eto, аз ви следя от мнооого време, чета внимателно и няколкото ми опита са сполучливи именно защото ви има вас! Страшно съм ви благодарна, толкова информация сте събрали, незаменими практически тънкости показвате, стъпка по стъпка, страшни сте!!!И непрекъснато нови идеи и красоти ни предоставяте!Имено заради вас се престраших и се чувствам в свои води, когато се захвана с приготовление на нова торта, пък и така се разтоварвам психически...нямам думи колко много сте ми полезни  bouquet

# 44
Пепи, тортите са много готини!Обаче втората направо избива рибата!  Crazy

Нелка, добре дошла   bouquet Аз също честичко разглеждам галерията ти!

Общи условия

Активация на акаунт