Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 69

• 28 341
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • Банкя
Много рожденнички-  да са живи и здрави и щастливи.
Прекрасни торти.
Албена а сметаната само сметана ли е ?

# 121
  • Vaudreuil Canada
Шемет невероятназа карамелената торта след като я загладя с маслен крем зафилвам(заглаждане)отгоре със сметана и с шепи си взимам карамелизиран крокант може и орехи  и полепвам отгоре  до долу с него  остатъците ,които изподот си ги прибираш,но когата имам поръчка такаво ще снимам.
Оф снимай го моля защото хич не си преставям как не се разваля формата при това облепване - явно въображението ми напоследък е в стачка.

Иглика аз преди седмица правих точно тази гараш торта - супер е!!!!

# 122
Албенче,а всъщност кристалина като неутрал желето ли е.Продава се в кофи като фарцитурите.

# 123
Тарло,задължителто към сметаната прибавям на 200мл. 2 с.л. захар и тогава разбивам.Нищо ,че е подсладена,захар кристал.
Барчела точно кофа безцветна фрасистура

# 124
Момичета, вчера ми казаха за една позната, която правела торти като си точела корите????? Може ли или просто познатата ми се бърка с това,че се точи захарното покритие?

# 125
Момичета, вчера ми казаха за една позната, която правела торти като си точела корите????? Може ли или просто познатата ми се бърка с това,че се точи захарното покритие?

Маме, на Медовика се точат блатовете и се пекат

# 126
  • Vaudreuil Canada
Мама Цоцоланка има торти за които блатовете са много твърди като бисквити стават та за тях блатовете/корите се точат - ето ти такива рецепти - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=269418.0

# 127
Момичета, страхотни сте!
Аз съм много обнадеждена от борбата която водя за направата на човечетата от едно детско филмче, много бавно работя, обаче стават мнооого сладички, ще ви се похваля като ги довърша.А тортата трябва да е годова за 15.02 така,че имам достатъчно време бавно но славно да си ги направя.Ето ги и тях, това е специален поздрав от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=-azqXygCzO8
 Hug

# 128
Момичета благодаря ви за страхотните пожелания, много сте мили!
Вие сте ми голямо вдъхноветие,  нещо нямам желание да правя торти напоследък, но като вляза тук и видя с какъв мерак и хъс творите торти всеки ден и ми се приисква и на мен.
Така и не успях предишните дни да направя тортите които си бях намислила, току що направих една ягодова набързо с бишкоти и ягодов крем, да почерпя довечера приятели.

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 21:35 от Tannita

# 129
Благодаря за рецептата и за идеята за крема! Супер сте Hug

# 130
Ето фирмата и адреса й в Кърджали, която произвежда тортата Сахара, която аз харесах

Скадкарската фирма, която сътворява тортата Сахара Simple Smile
Дориян-80 Димитър Митков ЕТ
гр.Кърджали , бул.Беломорски 65

Натали питаше за адреса. Така че Нат, като идеш лятото там, да ги посетиш. И сигурно и ще ги разгадаеш.

Лека работна седмица на всички Peace Peace Peace
Усмихната и ведра Hug Hug Hug

# 131
Излезе резултатът от гласуването за конкурса в кейксентрал  ooooh! . Потресена съм- нито една от трите торти не е с авторски дизайн, а тази, която е на 2-ро място е с пластмасови елементи  Sick . Тези хора май хич не са в час  newsm78 newsm78

# 132
Clairette, къде да го търся класирането, че нали съм "червена шапчица", търся, търся, ама не откривам ...

# 133
Ами ако си регистрирана, би трябвало да си го получила на мейл-а си...иначе не знам как да го видиш  newsm78, ама сигурно има начин  Wink .

# 134
Аз съм получила мейл и жалко за нашите торти  Cry Тази втората е ужасно тъпа торта,и с тези ярки цветове  Sick Ама те там са тъпи и неразбират от торти.Вярно ли е с пластмасови елементи-ужас

Общи условия

Активация на акаунт