Мадона в БГ?

• 44 196
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 855

То лесно, ако не е на 29-ти. Но ако пак връщат пари- ooooh!
Съгласна съм Peace А  парите дали ще ги върнат въобще newsm78

# 856
Еееееееееее,не бъдете толкова черногледи...

# 857
Момичетааа, спокойно !!!Концерта на Мадона в България нито ще бъде отменен , нито ще изместят датата!!Така както е обявено , така и ще се случи.
Не вярвайте на слухове и измишльотини!
Мадона най- вероятно ще почете Майкъл на първия си концерт или ще измисли нещо друго !
Какво ще е то ще разберем след по малко от 5 дена , когато започва турнето!!! smile3502

# 858
Ееееее,ако съчетае нейният концерт с нещо за МД ще
е велико!Така ми се искаше и на негов концерт да
отида... Cry

# 859
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Записвам се за темичката,и аз имам билет за концерта на Мадона.

# 860
Аз искам да попитам нещо: ако се наложи да си върна билетите, как става процедурата? В смисъл, на мен ми ги уреди един познат и нямам касова бележка. Освен това не знам той откъде ги е взел (близък е на един от организаторите, та... ). Дали бих имала проблем с връщането (което, надявам се няма да се наложи Praynig )?

# 861
споко ще има концерт Laughing

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 12:21 от maria-juliaf

# 862
  • София
Аз искам да попитам нещо: ако се наложи да си върна билетите, как става процедурата? В смисъл, на мен ми ги уреди един познат и нямам касова бележка. Освен това не знам той откъде ги е взел (близък е на един от организаторите, та... ). Дали бих имала проблем с връщането (което, надявам се няма да се наложи Praynig )?

Аз не успях да си купя билет. Ако някой не ходи веднага кажете - ще го купя!

# 863
аз мойте за Депеш не съм ги върнала още, ще се оправям с това след морето....аз мислех да ги заменя за Мадона, питах в тикетпро, кзаха че може, ами вие сега с тези слухове  Confused

# 864
НЕ МОГА ДА НЕ СЕ ПОХВАЛЯ Embarassed ИМАМ СИ БИЛЕТ ЗА ГОЛДЕНАААААА

# 865
  • София
ако и този концерт нещо не се осъществи - спирам да си купувам билети, тържествено обещавам  Naughty Просто купя ли си билет и...нещо става, концертът пада  ooooh! още от J.Lo и така...до сега

# 866
  • София
ако и този концерт нещо не се осъществи - спирам да си купувам билети, тържествено обещавам  Naughty Просто купя ли си билет и...нещо става, концертът пада  ooooh! още от J.Lo и така...до сега

Ей момиче, не говори така  Naughty
нищо няма да стане  Crossing Arms но ако се провали концерта ще знаем кой е виновен

# 867
  • София
milenaam - не мога да ти пусна съобщение на лични - изчерпала си си лимита така че или разчисти кутията или ми звънни на 0898324287

# 868
  • Варна
Хора, търся два билета от 150 лв за приятели /терен/

# 869
  • Варна
Аз все още продавам моите 2 от 110 лева.

Общи условия

Активация на акаунт