Мадона в БГ?

• 43 864
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 60
  • Belgium

За сега не показваш особени знания  newsm78...

Дали се налага да ти доказвам знанията си? Мисля, че не.

Това, че не разбираш от организацията на концерти е напълно нормално.
Но че се изказваш компетентно по въпроси, от които не разбираш, идва малко в повечко.
Продължавай си в същия дух  Laughing

е както и да е за ПИНК,но Мадона не ми се вярва да дойде Wink

viks76 и аз съм скептична, но дано ни опровергае и вземе да дойде  Laughing

# 61
  • На земята, която е всъщност звезда.

За сега не показваш особени знания  newsm78...

Дали се налага да ти доказвам знанията си? Мисля, че не.

Не виждам кой иска да доказваш каквото и да било? Май се вкарваш в някакъв собствен сценарий и се опитваш да докажеш нещо на някого... newsm78  Обръщам ти внимание, че темата ми е за Мадона и планираният й концерт в Бг, а не за теб и добрата ти осведоменост по всички въпроси.

Сега ни остава да стискаме палци черна котка да не ни мине път и тя да дойде. Или може би на нея да не мине и да не вземе внезапно да се разболее... Laughing

# 62
Преди малко Фънки беше в сутрешния блок на БТВ, каза, че няма подписан договор, надяват се, но никой още не знае дали ще дойде. Не го каза така стегнато, смя се, лигави се, но това беше информацията в крайна сметка.

# 63
  • Belgium

Сега ни остава да стискаме палци черна котка да не ни мине път и тя да дойде. Или може би на нея да не мине и да не вземе внезапно да се разболее... Laughing

Ееее, най-сетне да сме на едно мнение  Laughing
Айде мир  Wink

Преди малко Фънки беше в сутрешния блок на БТВ, каза, че няма подписан договор, надяват се, но никой още не знае дали ще дойде. Не го каза така стегнато, смя се, лигави се, но това беше информацията в крайна сметка.

А нещо спомена ли кога могат да се очакват някакви по-конкретни новини?

# 64

Ееее, най-сетне да сме на едно мнение  Laughing
Айде мир  Wink

А нещо спомена ли кога могат да се очакват някакви по-конкретни новини?

Айде.

# 65
Можем да залагаме - ще дойде или няма да дойде...  Laughing Аз съм от невярващите  Wink

# 66
Не, не каза за по- конкретни новини.
Той беше там, в качеството си на член на журито на Мюзик Айдъл. Въпроса за Мадона беше накрая. Каза, че толкова хора никога не са му звъняли, били го побъркали и в офиса и в къщи, всички питали: Ще дойде ли Мадона, ще дойде ли Мадона? Обърна го на шега, нищичко не искаше да каже. Стана ясно, че не може нито да потвърди, нито да отрече, тъй като споразумение все още няма никакво. Все пак се разбра, че поне наистина има преговори.

# 67
преговори може и да е имало,но споразумение ,едва ли

# 68
Гледам, че и Румъния е в списъка. Букурещ ми е на 80 км, що ли да не се метна. У нас може да не дойде, ама при братята румънци може да се отчете  Wink

# 69
Фънки винаги е твърдял че СМЕ не може финансово да се справи с проект Мадона. Сега щом тяхната компания е замесена, може би са верни слуховете че и Нико Тупарев се е включил. newsm78

# 70
  • София
Ей сега казаха че ще пее на 29ти в София Simple Smile

# 71
Ей сега казаха че ще пее на 29ти в София Simple Smile
Билетите ще бъдат пуснати на 16. 2
и цената им ще започва от 100 лв.
Само не разбрах защо по битивито съобщиха,
че концерта ще е на рожденния й ден,
като той е на  16. август? newsm78

# 72
  • Разпиляна във въображението