Мадона в БГ?

• 43 863
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
БИЛЕТИ

Билетите за концерта на МАДОНА в София ще се продават на едни от най- достъпните цени в цяла Европа – от 100 до 200 лева.

Правостоящи: терен - 100 лева
зона пред сцената - 150 лева
Golden circle – 200 лева

Седящи: 110, 135, 165 лева

Разбира се, за най-запалените фенове, са предивидени специални VIP пакети.

Билетите за шоуто могат да бъдат закупени от:

• БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР НДК
• ОНЛАЙН НА АДРЕС WWW.TICKETPRO.BG
• КАСИТЕ НА ТИКЕТПРО БЪЛГАРИЯ И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ

КАКТО И В МАГАЗИНИТЕ:
ВИЖЪН, ЕВРО-БЪЛГАРСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР, БУЛСКАЙ ТРАВЪЛ, ЕВРОТУРС, УТА, ТУР ФОР ФЪН (СОФИЯ), САУНД ГАРДЪН (БУРГАС), МЮЗИК ЦЕНТЪР (ПЛОВДИВ), МЛАД ТЕХНИК (СЛИВЕН), МЕДУЗА (ВЕЛИКО ТЪРНОВО)

ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА 19 ФЕВРУАРИ (ЧЕТВЪРТЪК) 2009 Г. ОТ 09:00 Ч.

# 181
  • София
Аз също много искам да отида на концерта и се оказа,че никой около мен не иска, а не ми се ходи сама.Въпреки всичко решила съм да си купя билет пък и сама да съм в търпаната кой ли ще забележи  Joy.Все още съм в колебание дали от 150 лв или от 200 лв newsm78
Века, и аз съм със същите колебания. Ако, все пак, намериш решение-свирни. Мое и да се комбинираме. Всъщност, мене за концерта не ме интересува, а за после, за прибиране.

За прибиране въобще не се притеснявам.Ако мъж ми не дойде да ме вземе с колата,аз съм наблизо общо взето.Ще качвам баира по бул.Драган Цанков в посока тв кула и после още малко до Интерпред и съм си вкъщи Joy. Днес разпитвах в Пикадили дали ако отида в 9 часа на 19.02 ще ми продадат веднага билет за концерта,а те ми обясниха че може и в 9 часа да им заредят от тикетпро системата, може и по-късно.

# 182
Е, съмнявам се билети в такива ценови диапазони да се изчерпят веднага.
Ама той, концерта, на Левски ли ще е? Щото тогава и аз мога да се самоприбера по Евлогито.

# 183
  • София
Е, съмнявам се билети в такива ценови диапазони да се изчерпят веднага.
Ама той, концерта, на Левски ли ще е? Щото тогава и аз мога да се самоприбера по Евлогито.

Пъзел, на Националния стадион "В.Левски" е концерта! Peace

# 184
И аз знам, че на стадион "В.Левски" ще е концерта. Wink

Ако успея да се сдобия с билет и аз ще съм там. Praynig

# 185
Миии, остава да се разберем на лични , да дойде пролетта, после да отидем на море-и чак тогава-на концерт. Mr. Green
Ама се чудя още от кои билети да взема. newsm78

# 186
  • София
Пъзел, много зависи колко е голям "златния кръг", ако са 500 човека - ок, може би ще е добре и билетче от 150 лв,но ако е над 500 човека според мен се отива много назад в търпаната и може и да не се вижда хубаво,а евентуално само на екраните.....Аз ще реша като видя схемата на местата.

# 187
Аз вече тренирам скоростно купуване на билет. Мисля, че Малена започва да си съперничи с Мадона по брой на хората, които искат да я видят  Grinning И аз в това число. Надявам се да тоя път да ми се случи на входа, а не на изхода Би  Wink

# 188
А, че аз Малена съм я виждала веднъж Wink

# 189
Аз вече тренирам скоростно купуване на билет. Мисля, че Малена започва да си съперничи с Мадона по брой на хората, които искат да я видят  Grinning И аз в това число. Надявам се да тоя път да ми се случи на входа, а не на изхода Би  Wink

хаххаааааа Joy
едва ли на Малена майка й, ще я заведе на концерт.

А, че аз Малена съм я виждала веднъж Wink
така ли?

# 190
Пардон, всъщност двете ви видях,  естествено те разпознах по Малена. Във Варна, на плажа, през ноември Simple Smile

# 191
Пардон, всъщност двете ви видях,  естествено те разпознах по Малена. Във Варна, на плажа, през ноември Simple Smile

ако е тази година - не съм била аз

# 192
О, ми значи съм в грешка Embarassed, видях ви качвайки се в колата, принципно нямам навик да се заглеждам по улиците, защото малкия е много буен и съм винаги нащрек с него, но....твоята хубавица веднага я мернах.

# 193
Офф топик-аз постфактум осъзнах, че съм я мернала в тълпата по време на концерта на Джорджи. Ама хич и не съм обърнала твърде внимание. После някой беше пуснал снимки, та....се усетих. Имам предвид на Малена Мама и. Mr. Green

# 194
В крайна сметка аз съм се припознала Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт