Мадона в БГ?

• 44 203
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 210
...........
Трудно е наистина, ама мисля, че билета винаги може да се продаде в последния момент, ако нещо се случи.

да 100% е така  Peace имам познати които се точат с друга цел да си купят билети, да ги продадат в последния момент на добра цена  ooooh!

В последния момент билетите се продават на НЕ добра цена за продавача. Ако не ги продаде какво ще ги прави...
Винаги по концерти ласт минет има много евтини билети.
А и кой ще затвори хилядарка за 5 билета, от които се надява да слечели...беше то това, едно време. Трябва да е някой луд.

# 211
Къде по-точно ще се поберат тия 4000 в златния кръг?!?!

# 212
наистина ли ще са толкова - 4000 - ужасТ - ще бъде бутаница и гмеж

# 213
Дано не се окажа лош пророк, но имам съмнения, че билетите за Голден съркъла може и да свършат бързо. До колкото съм информирана СМЕ вече са започнали да събират поръчки за билети от големите фирми и компании, с които има бизнес отношения и тн...

# 214
  • В средата на времето
За 4000-те бр.  - така пишеше във вестника. Аз също си помислих, че ще бъде голяма лудница, защото примерно на концерта на GM в Circle of Faith (мисля, че така го именуваха този кръг тогава)  въобще не бяха толкова много хора..

# 215
Звъннах сега в Офис 1 и казаха, че ще продават във всеки един град в техните магазини билети за концерта  Peace

# 216
  • Варна
Звъннах сега в Офис 1 и казаха, че ще продават във всеки един град в техните магазини билети за концерта  Peace
Ама от всички категории ли?

# 217
Дано не се окажа лош пророк, но имам съмнения, че билетите за Голден съркъла може и да свършат бързо. До колкото съм информирана СМЕ вече са започнали да събират поръчки за билети от големите фирми и компании, с които има бизнес отношения и тн...
newsm45 дано не си лош пророк

# 218
Ама от всички категории ли?

те нямат налични в брой билети. Купуват ги на момента от сайта и ти ги разпечатват.

# 219
Това е добра новина, но утре ще отида все пак да ги питам тук нашите.

# 220
Здравейте момичета!Аз съм нова, регистрирах се специално заради концерта на Мадона.Имам един въпрос, току що влязох в Ticketpro и когато поисках онлайн покупка на билет ми искат някакъв код на фенклуб на Мадона.Опитах с паролата за регистрация в сайта , но не става.Имате ли представа защо е така?Мисля да си купя билетите онлайн и се страхувам да не увисна?

# 221
Дидка  Hug Heart Eyes Heart Eyes, ти ела до Софето, аз ще те заведа до стадиона.
Аз май месец съм на Депеш и ще видя как е, но като гледам как е разположението на сцената на стадиона ми е горе долу ясно, стадиона го познавам от ходене по лека атлетика  Whistling Laughing

# 222
Ама те още не са пуснати в продажба...

# 223
# 224
Хм, ясно, огледах схемата. Ако не намеря от 200, вземам от 150. Толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт