Мадона в БГ?

• 44 068
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 900
Момичета, аз късно се реших, но до последно не знаех дали ще съм в СФ на тази дата. Сега вече знам, че ще съм тук и си търся два билета за концерта. Ако някой по някаква причина е решил, че няма да ходи, моля да ми пише Simple Smile

# 901
  • ВАРНА
Тинтява Мустакатова, това се казва фен! поздравления! татусът е един път!

# 902
Тинтява Мустакатова - кефиш, но аз ако сложа корона, най-много да сложа на МирОто името  Joy

# 903
Не съм чела назад в темата дали е писано по въпроса за VIP зоната? В смисъл какво се включва в цената?

# 904
  • Варна
Момичета, аз късно се реших, но до последно не знаех дали ще съм в СФ на тази дата. Сега вече знам, че ще съм тук и си търся два билета за концерта. Ако някой по някаква причина е решил, че няма да ходи, моля да ми пише Simple Smile
Какви билети търсиш?

# 905
В България май нищо специално. По другите концерти знам, че ще имат отделен паркинг, чаша вино и др. подобни екстри, но и самите VIP билети са по-скъпи. Мисля с наближаването на концерта да звънна в Тикет про, да питам.

# 906
  • София
В голяма дилема съм - трябва да пътувам за чужбина и сега като не знам кога точно ще е концертът, направо се чудя кои дати да резервирам. newsm78

# 907
Емел, все си мисля, че ако щеше да има някакво разместване в датите, вече щеше да стане ясно Rolling Eyes . Ама де да ги знам...

А правилно ли си спомням, че някой знаеше кои ще са песните от концерта newsm78 ? Ако е удобно да ми ги прати Grinning

# 908
  • Варна
Sticky & Sweet Set List

Intro/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

Video Interlude - Die Another Day
Into The Groove
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music

Video Interlude - Rain/Here Comes The Rain Again
Devil Wouldn't Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Doli Doli (Live interlude - Romanian folk song)
You Must Love Me

Video Interlude - Get Stupid (About saving the planet)
4 Minutes
Like A Prayer
Ray Of Light
Hung Up
Give It To Me (Finale)

# 909
  • София
Емел, все си мисля, че ако щеше да има някакво разместване в датите, вече щеше да стане ясно Rolling Eyes . Ама де да ги знам...

Дано да си права.
А как мислите, дали ще има блъсканица и дали няма да ни се скапе настроението предварително. Нашите билети са по 110 лева, дори нямам идея къде са разположени местата ни.

# 910
  • Варна
Тези от 110 лв са в най-отдалечения сектор от сцената. Тук на картата се намират вдясно, местата в светло-кафевия цвят.

http://www.ticketpro.bg/public/90/7c/dd/159115_82141_madonnasche … pg?rand=147077022

# 911
А защо мислите че на всеки концерт ще изпълнява едни и същи песни?

# 912
  • Варна
А защо мислите че на всеки концерт ще изпълнява едни и същи песни?
Защото така прави. Възможно е на този в БГ да ги промен заради РД на Майкъл.

# 913
Sticky & Sweet Set List

Intro/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

Video Interlude - Die Another Day
Into The Groove
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music

Video Interlude - Rain/Here Comes The Rain Again
Devil Wouldn't Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Doli Doli (Live interlude - Romanian folk song)
You Must Love Me

Video Interlude - Get Stupid (About saving the planet)
4 Minutes
Like A Prayer
Ray Of Light
Hung Up
Give It To Me (Finale)

Това сет листа от миналото лято ли е? Защото се говореше за промени и замяна на песни нещо, ама не знам последно какво стана Rolling Eyes

Пък за песните на Майкъл, ще е най-вероятно medley... поне аз така си го представям. Радвам се, че е включила този момент, защото и самата дата в БГ е важна.

Кефи ме леката промяна, която са направили за тази част от турнето в костюмите и косата й... Нямам търпение да дойде тук!

# 914
  • Варна
Така като гледам, червените ги няма в турнето 2009. Вместо тях са Heartbeat и Borderline

Candy Store
Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue mix 4 minutes

Die Another Day

Into The Groove
Everybody Celebrate to Holiday
Dress You Up Rock mix

She´s Not Me
Music

Rain