Мадона в БГ?

• 44 159
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 885

Ще се видим на стадиона.Ще ме познаеш,защото смятам да съм първа ...  Wink

Hug
Ох, на мен не ми се мисли вече... ooooh!
Казах на МиротО, че сутринта по-раничко трябва да сме на стадиона и той направи такава физиономоя  Tired

Ири, купувай билет и те чакаме  Grinning

# 886
Казах на МиротО, че сутринта по-раничко трябва да сме на стадиона и той направи такава физиономоя  Tired

Shocked ooooh! Joy Joy
Ти верно изтреще Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нали ще тръгнем заедно.Ще си оставите багажа в къщи и тръгваме. Heart Eyes

# 887
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Лелее,момичета,колко сте запалени,много ви се кефя.Аз също ще съм доста бременна август,но съм си купила билета още преди да разбера новината Mr. GreenНадявам се нещо да не ми попречи да отида на концерта.    ideauu

# 888

Shocked ooooh! Joy Joy
Ти верно изтреще Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нали ще тръгнем заедно.Ще си оставите багажа в къщи и тръгваме. Heart Eyes

Оки... съгласна Wink
Знаеш, че много те обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и БЛАГОДАРЯ!!!

На Миро и Любо ще им вземем хладилната чанта и да не ни занимават много, многооооо  Joy

# 889
А такаааааааа, отивате си двете, а мен най изтрещелата къде оставяте а?  Crossing Arms Mr. Green

# 890
А такаааааааа, отивате си двете, а мен най изтрещелата къде оставяте а?  Crossing Arms Mr. Green

Как къде...с нас разбира се  Hug
Аз мисля, че и без да те споменаваме си знаеш....ще сме най-изтреЩЕните заедно  Heart Eyes

# 891
А такаааааааа, отивате си двете, а мен най изтрещелата къде оставяте а?  Crossing Arms Mr. Green

Как къде...с нас разбира се  Hug
Аз мисля, че и без да те споменаваме си знаеш....ще сме най-изтреЩЕните заедно  Heart Eyes

кофти само, че вие сте в Голден-а, а аз билети нямам още  Confused Mr. Green
Като се върна от морето отивам да сменям билетите на Депеш  Whistling

Дидкаааааааа, ще се радвам да се видим, многооооооооооооооооооооо....ааааа дали като се прибирам от морето да не ти дзвънна  newsm78

# 892
  • Варна
Четох някъде, че Мадона ще посвети концерта си на Майкъл Джексън в България, така че ще е голямо шоу.
Казаха днес по БТВ че ще изпее 10 негови песни и ще покаже лунната стъпка, на която я е учил. Аз обаче не съм много щастлива от факта. На мен ми харесва Мадона и искам да слушам нейните песни. Ако исках на МД щях да си купя билет за негов концерт.

# 893
  • Варна
Четох някъде, че Мадона ще посвети концерта си на Майкъл Джексън в България, така че ще е голямо шоу.
Казаха днес по БТВ че ще изпее 10 негови песни и ще покаже лунната стъпка, на която я е учил. Аз обаче не съм много щастлива от факта. На мен ми харесва Мадона и искам да слушам нейните песни. Ако исках на МД щях да си купя билет за негов концерт.
10 негови песни? Невъзможно  Peace

# 894
  • Варна
Така казаха по БТВ. И аз това се зячудих newsm78. По принцип на всеки концерт пеела по 2-3, но този щяла да го посвети на него.

# 895
  • Варна
Така казаха по БТВ. И аз това се зячудих newsm78. По принцип на всеки концерт пеела по 2-3, но този щяла да го посвети на него.
Хм, да не би да е заради РД на Майкъл?

# 896
Да.
всъщност има ли още свободни билети?

# 897
Ще ходя на концерта и съм почитателка и на двамата и се радвам, че е решила така.

# 898
  • Разпиляна във въображението
Харесвам Мадона, но не бих искала да изпълнява негови песни.

# 899
Да се похваля с новата си придобивка  Hug Лошо е качеството на снимката, но нямах апарат под ръка, а бързам да се похваля, по на там ще кача макро снимка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт