НОЕМВРИйското хлапе денем спи, а нощем реве!

• 9 319
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Мамита да ви кажа че малката плаче щото не й стига кърмата май май.Днес сме почти цял ден на циците и тя милата дърпа ли дърпа.Спинка-дърпа.Дано се увеличи и да не задремва доакто суче щото това си не е работа.Четох в кърмаческия форум много информация има.И да видим докъде ще я докарам.

# 151
МОМИЧЕТА НЕМОГА ДА СМОГНА ДА ВИ ПРОЧЕТА.ЗАВИЖДАМ ВИ БЛАГОРОДНО ,ЧЕ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕТЕ АКТИВНИ.СЕГА ВИ ЖЕЛАЯ СПОКОЙНА НОЩ И ДАНО ВСИЧКИ БЕБОЦИ ДА СПИНКАТ НЕПРОБУДНО baby_neutral

# 152
Ха добър вечер и от нас  Hug
Теодора то заглавието си е много хубаво ама поне за мене не е вярно  hahaha Имам още около 8 кг за сваляне  #Crazy и незнам поне до лятото как ще стане това!
Честити месечинки на малките принцески, много да слушкат и много да папкат  Heart Eyes
Бубе аз преди се опитвах да давам вода и Майки си я пиеше (колкото има в шишето,толкова пиеше), ама тои пие всичко каквото му дадеш, та реших да питам на консултацията дали е нормално (само на кърма сме) и ми казаха че ако вместо вода му налея кърма или мляко, положението ще е същото  ooooh!. И като се прибрах опитах и така беше, изпи всичкото мляко  Shocked И до там беше даването на вода Grinning Та мисълта ми беше ако искаш и ти да опиташ  Hug
Ох ние вторник сме на ваксина и от сега ме хваща параноята  Rolling Eyes
Ние сноще много добре спахме с едно събуждане в 5.30 и после чак в 9.30. Дано и тази вечер се повтори сценария  Praynig
Миме виждам аз как скоро ще се сдобия със снахичка  Mr. Green
Хайде и много да спинкат всички бебенца тази вечер Heart Eyes

# 153
Латиша, за млякото в шишето наистина съм го забелязала Sad, но на преглед при една доцентка преди два месеца разбрах, че ако и е вдлъбната фонтанелата, било признак за дехидратация. Ми тя нашата все с дупка в главата си ходи Mr. Green И вярно, като и дам многото вода и плувката се качва-фонтанелата се опъва. Сега пробвах и дадох чиста вода, без чая на Хип, ами същата работа. Явно и трябва, но чак пък толкова....
В същото време от три дни не е акала, ама не се и опитва. И аз като Дидипиди си ходя с нея увиснала по циците. Вчера и днес се теглихме с нея на кантара-ами тя май изобщо не е наддала. Нещо ме е прихванало и стоя, стоя, на магарето 'чуш' викам. Щот няма какво да правя Banghead

Денчоооо,  devil bg smile3540. Да не казвам какво и трябва на тая д-ва, че да не ме шътнат модераторите.

# 154
  • София
Бубе, я се кротни и го остави детето на мира. Все разни проблеми му приписваш, пък виж го то какво си е хубаво и заспямно все  Crossing Arms

Ида също пие много вода, като се сетя де, че не винаги се сещам да й дам. Но ето на, тази вечер изпи 130мл на екс. Останаха само някакви си 20мл. в шишето. И е така още от както се е родила, а не може да кажеш, че не й стига кърмата, защото за два месеца вече сме качили 2.200. А фонтанелката й също е вдлъбнатичка, но това за дехидратацията сефте го чувам. И ми е малко страно, защото аз пие поне по 3.5л вода на ден, което би трябвало да означава, че дори и да е само на кърма, без други течности, би трябвало да й стига водата. Освен това Ида много добре си разпознава водата. Аз й давам подсладена вода (150мл+1ч.л. захар) и много си я харесва. На няколко пъти пробвах да й дам гола преварена водица, но плюе диването и не ще, а като сложа захар - пие с голяма наслада. И чайче пробвах да й давам - и него не го щеше, накрая аз й изпих кутията с Хип. Та не съм много съгласна, че бебетата пиеят всичко което им се предложи. Ида като иска нещо много добре знае какво иска, дали вода или кърма и каквото не й хареса го плюе най-безцеремонно.  Naughty
та Бубе, не се впрягай и си й давай водица на госпожицата щом й е сладко.  Peace

а аз сега отивам в кревата, че едвам гледам  Tired утре - повече

# 155
Денчо разбирам те напълно.Преди десетина дена като се разхождахме в Морската тикахме количката на зиг-заг, за да избегнем кучешки и...я размазани от други колички, даже имаше на алеята непокътнати, да не  говорим, че тъкмо се заприказвахме с едни познати и до нас в градинката на 2 метра от количката едно куче имаше разстройство и като си свърши работата почна да заравя и стана еднаааааа, е добре къде да си водим децата......ами като проходят.........даже съм решила да подам оплакване вероятно в общината ще се обадя и няма да мирясам докато не се скарам с някого, само глоби и това е..нямам нищо против дом. любимци, но в центъра и в градинките с цветя и паметници не благодаря......
Лека нощ от нас и да спинкате сладко.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 00:17 от toffifee

# 156
Тофи, ще има екшън, че и аз съм насъбрала. Но файда, жалко, няма да има. Те са дебелокожи Sad

Илка
Hug Поуспокои ме, ама дали си ме вкарала в пътя? Mr. Green

# 157
  • София
elleee и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

# 158
elleee и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Аааа, много моля, и ние сме тук  Mr. Green Фафи не ще сега да спи и туйто. Още е болничък, цял ден спа и сука (бая често суче, на по 2 часа днес, но си мисля, че е щото го дразни гърлото като мен, а може и млякото да си увеличава, знам ли). Сега си гука в шезлонга, без да показва видими признаци на скорошен сън...

# 159
  • Монтана
Добро утро от мен и Маги
Да ви се отчета след последната консултация сме пораснали сме 2 см и 700гр. т.е в момента сме 6100гр..Питах лекарката за захранването да видя какво ще каже "каза като си удвоим кг. от раждането тогава да се захранваме т.е трябва да станем 7800гр." Сложиха ни и Пентаксима и вечерта дигнахме температура.

ilka_D спри да даваш вода със захар много е вредно за детенцето няколко дни няма да иска но после ще се научи да си пие и обикновена вода.

# 160
  • някъде там......
Добро утро и от нас. Моята шушулка тази нощ се събуди в 2 часа да търси да яде - не го беше правила този номер от известно време, но какво й стана сега - не знам. И е една такава кисела......
За водата със захар да споделя как я отказахме. В началото и аз давах глюкоза или вода със захар. Пробвах чиста вода, но я плюеше. Затова започнах постепенно да намалявам количеството захар, което слагам във водата и за 10 дни приучих беболината да пие чиста вода. Иначе и аз знам, че водата със захар е много вредна, но в началото заради жълтеницата й давах. И още нещо - вместо рафинирана захар, по препоръка на педито /която между другото е против подсладената вода/, слагах кафява.

# 161
Хайде кафенцето от нас, че имам страшна нужда
Дребен от 3 часа яде 1 час, играе 1 час и дреме толкова, а майка му естествено я е дремнала я не.

# 162
  • София
Здравейте  Hug
Кой поръча гадното време днес? Да си признава без бой  Naughty От 6 часа съм се събудила и чакам да стане топло да се разхождаме. Нали така обещаха, а то едни ветрове... Даже съм приготвила 2 сандвича да си ги обядвам в някоя градинка, ама ми се продуха ентусиазма като седях 5 минути на двора. Искам да е лято пък  Crossing Arms

# 163
Здравейте и от нас и ние тази нощ се събудихме в 4.00 защото ни болеше корема и ядохме но не се беше будило посред нощ от доста време. Наистина времено е студено и не става баш за разходки, но до обяд има време може да отпусне.
Лек ден на всички

# 164
  • София
Добро утро момичета днеска искам да ви почерпя защото имам рожден ден   party023 Popcorn

Общи условия

Активация на акаунт