ПЛЕТАЧКИте бримки преплитат,темите бързо отлитат

• 28 281
  • 308
  •   1
Отговори
# 45

Додофит , имаш ли по-голяма снимка или схема на тази жилетчица?

tane виж тук Букли за кукли

п.п. не съм търсила схема и друга снимка
п.п.п. нямам възможност за по-качествени снимки в момента, за което моля да ме извините

НАПРАВИ СИ САМ!

Joy Joy

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 11:06 от dodofit

# 46
  • София
Нещо не е наред с линка.

# 47
При мен работи Peace
Благодарности на dodofit за обяснението на шапката с пуканките. сега се върнах на нея и идеята за обяснение с различни цветове е перфектна в случая. Има ли начин да се правят свивки при тази плетка, при намаляване броя на наметките се променя само плътността на цветето, пробвах и друг вариант, но все изглежда недоизмислено newsm78

# 48
При мен работи Peace
Благодарности на dodofit за обяснението на шапката с пуканките. сега се върнах на нея и идеята за обяснение с различни цветове е перфектна в случая. Има ли начин да се правят свивки при тази плетка, при намаляване броя на наметките се променя само плътността на цветето, пробвах и друг вариант, но все изглежда недоизмислено newsm78

по-малко цвете се получава с по-къси "листенца на цветето", което пък става с намаляване на броя на бримките/дължината на синджирчето

какво си наумила да свиваш? сподели и може да ми хрумне някоя чудновата идея

Имам една молба! Изплети бяла и червена пуканка, плз. После още няколко и... публикувай мартеничката, където ти е най-удобно - във форума, в темата с мартеничките, в тази тема, във фейсбук тук или тук

Heart Eyes
10х Simple Smile

# 49
  • Севлиево
dodofit ако искаш идеи за мартенички ето ти моите  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190905&pid=5072147
от тук до където свършат снимките с мартенички.

# 50
Много исках да я претворя тази плетка в шапка, доколкото си спомням снимка с такава шапка беше в основата на обсъждането на плетката, но мисля, че там не се виждаше отгоре дали пак е с цветчета. За мартеничките- ще пробвам Peace

# 51
  • Пловдив

Здравейте!

Имам една молба към вас -искам да си изплета топ ,подобен на този ,който показа Силви:

http://lh4.ggpht.com/_D2_AeEUZFwE/SYCsCKjnfII/AAAAAAAABP0/OBompj … s640/P1010866.JPG

Срещала съм много схеми и модели , но снощи търсих и не успях да открия нищо.Моля ви , ако някой има подръка схема за нещо подобно да ми даде линк!Благодаря предварително!

# 52
# 53
Мале, мале, кога дойде новата тема,кога изписахте 4 страници!!!!!!!!!!!!!

Ей го на вече и моето болерце,дето го плета 3 седмици и го разплитах 7 пъти ( срам голям Embarassed)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175687&pid=10341137

# 54
да се запиша и да попитам - имам една "рошава" прежда и искам да си оплета шал....не съм много веща в двете куки,но бих искала да ми предложите лесно моделче.....доколкото си спомням някъде в по-задните теми се разискваше един модел с някакви наметки, които после се изплитат заедно с бримката,или нещо подобно беше... newsm78

# 55
За шал от рошава прежда нима нужда от схема. Ако не искаш нещо специално разбира се. Достатъчно е да плетеш само опакови бримки и от двете страни и красотата ще дойде от преждата. Този модел, за който питаш не го знам. ако искаш мога да ти дам линк за сайт с разни бримки... и може да си измислиш нещо сама като комбинация

# 56
Dokato razbera, kak stava tova da e zapisha, che mi e za 1-put, izliaze, che sum GOST:-)))
sega si otgovariam sama, momicheta , ne mi se smeiti, vsichko si ima pryv put i pryv forum

# 57
# 58
dodofit ако искаш идеи за мартенички ето ти моите  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190905&pid=5072147
от тук до където свършат снимките с мартенички.

мерси, доси Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 03:34 от dodofit

# 59
  • Русе
Tane, привет! Simple Smile)
Довечера ще ти опиша схемата на плетене, от едно списание е, което съм си купила, сигурно и в нета я има някъде, но не съм попадала поне аз на нея. Плете се лесно и изглежда много нежно, ако е с тънка прежда - на снимката много - много не си личи.
Хубава седмица ви желая, момичета! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт