ПЛЕТАЧКИте бримки преплитат,темите бързо отлитат

• 28 324
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
Амели, честито болерце! Струвало се и разплитането, идеално ти стои.
stella 10, добре дошла! Никой няма да ти се смее, само че тук е прието да се пише на кирилица.

# 61
  • София/Овча купел 2
Здравейте плетачки.
Аз за малко влизам да ви кажа,че си имам бебче - Георги.Скоро и нет ще имам та ще показвам красоти.

# 62
  • Севлиево
Честито niunia   bouquet
Много щастливи моменти да изживеете с бебчето и да сте здравички цялото семейство  Hug

# 63
  • Варна, морето и сините вълни!
niunia  bouquet  bouquet  bouquet Да е жив и здрав Георги!

# 64
  • в баира
niunia : Честито! Да ти е жив и здрав и много щастие да ви носи!

# 65
Честито на niuniabouquet Да ти е жив и здрав Георги и кака му много да те слуша!

# 66
ЧЕСТИТО, niunia !!!  bouquet
Да сте здрави и много да се слушкате !!!

# 67
niunia, Честито бебче!!!!
Голямо щастие е това!Много да ви радва и бързо да се възстановяваш от раждането! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 68
niunia, честито бебче! Много здраве и радости на цялото семейство.   bouquet

Драги ми господине, видях, че в миналата тема показа 2 жилетки с цип. Моля да ми обясниш как се поставя. Почти готова съм с творението за нашия батко и ми предстоят 2 непознати етапа: прикачване на ципа и плетене на яката  Simple Smile

Момичета, ако някой друг има търпение да обясни за ципа, че и за яката, помагайте!

# 69
Нюня, тия дни си мислех за теб дали вече си родила! Честито бебе с хубаво име! Да е кротък и послушен, за да има време майка му за плетене!  Hug

# 70
  • с. Драгоево, обл. Шумен
Нюня, честито! Да сте живи издрави всички!
Някой питаше за вратна извивка на блуза плетена ентрелак, ето тук може за де види как става извиката и на ръкава       http://picasaweb.google.com/evica522/Entrelac#

# 71
Амели , разкошно е . Кажи как направи това отпред така усукано.

# 72
Да се запиша и аз,че малко ви изтървах.Бях на малка почивка, но с плетката.
Изплетох шапка към шала,който ви показах в предната тема.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10350007

Поздравления на tanitas за лентата-шапка.
Тити много е сладка бебешката жилетка.
Myriam шала много ми хареса,особено цвета.
И рибката на Черен котак е супер.
Дидк@ добре се е получило пончото и моделката ти е много артистична!
Amelly имаш ли схема на това хубаво болеро?

Добре дошла на stella 10!

Честито бебенце на niunia!

# 73
Нюня,честита втора рожба!!!!!!!
Нека расте здрав,силен и смел малкия Георги и да жъне победи в живота,закрилян от светеца,чието име носи!!!!!!!!!!!!

Моделът на болерото е от тук
http://picasaweb.google.com/julie.cen2004/VogueKnitting2008Sprin … 39185963010742498

а тук е описанието
http://picasaweb.google.com/julie.cen2004/VogueKnitting2008Sprin … 39187596519531858

На английски е,но моля,не ме карайте да го превеждам,аз едва се справих за моите нужди и пак 7 пъти развалях...Не ща да го виждам вече Twisted Evil

# 74
niunia, честито бебенце! Пожелавам ти е да е здраво и поспаливо (много е хубаво да си има човек бебе, размечтах се за трето Blush
mimi flax,  яката и на двете жилетки съм я правила по един и същи начин, който не претендира за достоверност, моя импровизация е, но пък може и да е верен Wink. След като сглобя частите на жилетката налавям бримки за яката, плета на височина два пъти повече, отколкото искам да е висока и я превивам, т.е яката е двойна, така ми изглежда по-добре на мен. След това не завършвам последните бримки, а с игла ги пришивам една по една с основата, където съм ги наловила. Получава се дупка при яката, в която промушвам и ципа, а за зашиването му, аз не намерих шивачка в квартала, която да ми го пришие, всичките ме разкараха с различни извинения. Шила съм го така, че да изглежда прилично от лицевата страна Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 12:19 от Драги ми господине

Общи условия

Активация на акаунт