ПЛЕТАЧКИте бримки преплитат,темите бързо отлитат

• 28 302
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
uspe , чудни са - браво! Да си ги носиш със здраве!  Grinning
Какъв състав има преждата на чантата? Вчера гледах видлоните, но нямаше голям избор на

цветове, а не видях нищо по-подходящо като за чанта. newsm78

dionisii , ай каква сладуранка си имаш - да ти е жива и здрава!
Давай сега и една лятна поличка за момата! Можеш, можеш - и още как!  knit

# 136
  • Пловдив
Jmoto, супер пуловерче! Heart Eyes
Майсторки-чантоплетачки, и всички други майсторки, моля, дайте идея, слагате ли нещо в подплатата на чантите си, за да стоят по-твърди?
Uspe, освен тези бижута  #Crazy ти и чанти беше пускала, нали? И аз само гледам и ахкам, и си заплювам модели, които бих искала да имам...

# 137
http://alexanderyarn.com/magna.core/prejdi?p=1
Този сайт май не намира място в Библиотеката  newsm78
Намерих си Ализе Лана Голд, сега остава да го видя туй на живо в магазина, че ако ми е по-изгодно да поръчам от нета.
Ще замоля Фифундрела понеже меланжа ти е май такава прежда. Да ми дадеш съвет от поглед на живо. Дали е подходяща за роклята. newsm78 Имай напредвид, че ако вземам ще взема едноцветна прежда.

струва ми се добра идея да търсиш прежда, на която пише че е подходяща за пране в пералня
все пак е рокля и ще се налага чат-пат да посядаш върху задницата й Wink

имаше такива в сайта на коутс

аз бих я заплела с любимото ми ализе кашмира

# 138
Поздлавления за jmoto,dionisii и Steisi , за прекрасните творения!  bouquet
MARIANKOVA ,Амели беше предложила да се ползват рентгенови снимки за дъно на плетени чанти,аз лично не съм пробвала,но мисля,че е добра идея.
В момента плета чанта(колкото да не стоя без работа),мисля,че добре става засега.Пончо за мен не съм се отказала да плета,ама чакам по-добри финансови времена.

# 139
Здравейте момичета!
Ако това е начинът да се включа, честито за мен!
Следя форума от две години. И аз съм болна на тази тема.
Поздравявам ви за красивите неща!
Аз съм доста назад с техниката и технологиите, но се уча бързо.

# 140
Страхотно, получи се!

# 141
благодаря ви за милите думи Blush
За преждата на чантата да ви кажа честно изобщо не съм погледнала какъв е състава и, тя е от останали кълбета от други плетки.Но мисля ,че в по голям процент е вълна и останалото нещо изкуствено и да добавя че това е чанта за зимата, преждата е доста дебела, затова и не ми се налага да слагам нищо допълнително за да стои твърда.Получава се от само себе си.На другите си чанти пак нищо не съм слагала.
Добре дошла на ПЛЕТАЧКА МАНЯЧКА!И аз съм сравнително нова тук, и на мен ми беше доста трудно да се престраша да пиша, но ме приеха много топло! newsm20

# 142

Pleta4ka-manja4ka, добре си дошла Simple Smile

и аз пиша от скоро
изненадана се, че има толкова млади и толкова умейни любителки на плетивото
от моето обкръжение никой друг не плете

# 143
  • Пловдив
здравейте!имам питане към tane за снежното поло-как се справи с шевовете? при мен се издуват на местата,където се образуват триъгълниците Cryосвен това,като направих ръкава,стърчи нагоре...как да се справя с това?!не съм начинаеща в плетенето,но нямам представа как да го оправя

Не съм го шила .Съединих двете части , като ги завърших заедно .А ръкава не съм го правила по схемата .Продължих още няколко реда от връхчетата на листенцата с наметките , които излизат.

Момичета , пак ме застреляхте с много красоти!Браво !Желая ви все така да продължавате!

Аз пак съм в застой .Имам да довършвам едно биенце .Все така ми се получава - изплета блузата на един дъх и накрая довършителните работи ги влача поне седмица.
 Плетачка - маниачка  welcome

# 144
  • Пловдив
И с мен е същото. Туй сглобяване, зашиване, довършване ми е голям зор Twisted Evil Изплела съм си една чанта (първата ми) и от няколко дена и се точа - дръжки, някаква украса...

# 145
Привет на новодошлите! Желая ви много творчески планове и свободно време за изпълнението им!  Hug От сайта на verjonka нищо не видях. Отваря ми се един коментар и толкоз, плетива не виждам.
Успе, много красоти си направила. Аз пусках оранжевото пончо. Тия лъчове с по три синджира ми се сториха безкрайни и се отказах. Ти доста бързо го изплете. Можеш ли да покажеш как стои облечено?
Марианкова, имаш ли схема/кройка на онова елече с разменените копчета на предницата? Сигурна съм, че съм го виждала някъде в нета и ровя откакто го видях, но безуспешно.

# 146
От сайта на verjonka нищо не видях. Отваря ми се един коментар и толкоз, плетива не виждам.

Stejsi, има меню вляво- избери Галерия и ще видиш.

# 147
  • Русе
Uspe, много красиви неща, а чантата е чудесна!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
verjonka, много нежни неща си изплела!
dionisii , малката ти кукла е направо абсолютен сладкиш, много е готина! Да е жива и здрава! Simple Smile
Привет и от мен на Pleta4ka-manja4ka! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Желая хубав ден на всички мацки! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 148
Здравейте!
Нюня  да ти е живо и здраво малкото съкровище!
Големи красоти сте изплели! smile3501

Аз свършвам миризливото букле.Сега трябва да го сглобявам newsm12.
Плета и онази прежда, ама хич не ми спори.Плетката е елементарна,ама вече за ен-ти път разплитам. 
Момичета , някой има ли на идея как се плете това /жълтата жилетка/?
http://picasaweb.google.com/evica522/KTTtBabaholmik#5153466139776573538

# 149
Плетеш - лицева , опакова , лицева , опакова и т.н. до края на иглата.На следващия ред ги изплиташ така както ги виждаш.
След това ги разменяш - където е била лицева , плетеш я опакова и т.н. На следващия ред ги плетеш както ги виждаш.

След това пак разменяш вида на изплетените бримки и така .... до края.

Общи условия

Активация на акаунт