През февруари любов навред,а през АВГУСТ пита с мед! N14!

• 16 561
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Zdraveite na vsi4ki mami. Iskam i az da se prisaedinia kum vas.

Ами заповядай, ако кажеш пове4е инфо относно термин и т.н ще е добре  Laughing

# 136
Много се радвам да се запишат и аз при "августките мами". Аз имам една мома на 1 годинка и това ми е втора бременност с термин 16 август. Но аз си знам кога с заченала и трябва да е 22 август, но това не го признава никой лекар.

# 137
If-73 честита ти рожденичка.
На Кокона Бонбона честито момченце.
Veni радвам се че си по-добре.
Аз съм в петък на ФМ и чакам с нетърпение вече прегледа, за да се уверя, че всичко е наред.
На новата мама - добре дошла при нас  bouquet

# 138
момичета здравейте при мен не са добри новините Cry.аз ходих в понеделник да ме записват вече в женска консултация,а се оказа че бебето отговаря на 7 седмица също неможа да види и сърдечна дейност.реши да изчакаме до петък ,защото матката ми е обърната и трудна се виждало.аз не мисля че за няколко дена нещата ще се променят но...реших следобят да отида и на друг лекар дано той ми каже по-хубави новини Praynig

# 139
Галя, стискам палци всичко да е наред! Дано е грешка и следобяд чуеш добри новини.  Praynig

# 140
ето ме,прегледа мина добре,всичко е наред,обаче паспаливо бебе ей!3 пъти ставах и се клатих,кашлях, да го събудим,ама не и не . ConfusedОколо 15.март ще видим пола Беше се свило и с гръб към нас,та не можахме да видим между краката  Grinning
риск 1:5000,по възраст 1:844,БХС е излишно и не правих
Голям панаир падна с часовете.Мен ме бяха писали за вчера,а друго момиче за утре.Казахме на жената,че няма да мръднем от там,докато не минем и ни приеха все пак
Галя, Praynig дано е от матката
Иф   bouquet жива и здрава да ти е рожденничката Hug
Zvezditza Uranova  Hug добре дошла
За матката ми обясниха,че била в някакво положение и карала бебето да стои легнало.

Момичета,казаха ми,че ми е много напрегната матката Rolling EyesЗабравих да питам дали маже това да доведе до контракции

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 13:27 от `Деси`

# 141
if-73 Честита ти рожденничка да ти е жива,здрава,усмихната и много послушна.Щастливо детство и желая.     bouquet

Галя,миличка ще се моля всичко при теб да завърши благополучно и нещата да се оправят,не забравяй да споделиш.Стискам ти палци. Hug

# 142
ето ме,прегледа мина добре,всичко е наред,обаче паспаливо бебе ей!3 пъти ставах и се клатих да го събудим,ама не и не . ConfusedОколо 15.март ще видим пола Беше се свило и с гръб към нас,та не можахме да видим между краката  Grinning
Галя, Praynig дано е от матката
Иф   bouquet жива и здрава да ти е рожденничката Hug
Zvezditza Uranova  Hug добре дошла
Момичета,казаха ми,че ми е много напрегната матката Rolling EyesЗабравих да питам дали маже това да доведе до контракции
Деска радвам се,че всичко е минало добре,забравих ти при кой ходи?Много съм разсеяна. ooooh! Hug
И аз съм така с матката,усещам,че ми е напрегната и постоянно втвърдена,но аз бях така и първият път,дано се оправи,питай все пак този,който те гледа,нищо няма да му струва да ти обясни. Hug

# 143
  • София
А тези дни се появиха и някакви странни за мен леки болки  в областта на корема. Обикновено се появяват само вечер, малко след като си легна. Чувството е такова, все едно нещо е притиснало корема ми. Обяснявам си го с навика ми да спя настрани, но пък коремчето ми още не е толкова голямо за да причинява . А сутринта като стана от леглото ми минава.
Здравей, и аз имам болки в корема, при мен са както преди цикъла, а днес бях на преглед и ми казаха, че то ва се дължи на факта, че матката расте и яйчниците работят страшно много. Лекарката ми каза да пия но шпа ако ме боли много, но това може да доведе до запек...  Rolling Eyes все още не е толкова зле, ще видя...  Rolling Eyes

# 144
Биа'  при Врагалева бях,тя ми каза,моята лекарка е тъпа и само мълчи като  гърмян заек #2gunfire
Врагалева каза,че матката ми е контрахирала,ако някой мибясни ще съм благодарна.Не можах да я питам,защото извънредно ни гледа 40 мин.,а навън момичетата с час си чакаха,а имаше и още едно момиче с объркан час като мен.
Бебето е с 1 гс назад,но расте добре 6см.е Heart Eyes
Звъннете и си проверете часовете,щото е много кофти,мен ми вика-да си дошла вчера,,а аз 2 пъти казах за 04.02
Казаха да отида след 5 гс,тоест в 18 гс пак на ФМ

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 14:39 от `Деси`

# 145
Контрахира означава свива, съкращава. Целия организъм защитава чуждото тяло-ембриона, единствения орган, който се опитва да го изхвърли е матката. Това винаги е така в началото, после бебето порасва" като рак и побеждава".

# 146
Контрахира означава свива, съкращава. Целия организъм защитава чуждото тяло-ембриона, единствения орган, който се опитва да го изхвърли е матката. Това винаги е така в началото, после бебето порасва" като рак и побеждава".
мерси много

Врагалева е много добра,всичко показва и обяснява.Пак при нея ще отида

# 147
Момичета, някъде в предишни теми бях чела за колана - дали бременните да ползват такъв или не. Днес прочетох следното в "Стандарт" -
"Инженерите от "Волво" доказват, че бременните жени също трябва задължително да носят предпазен колан. При тях е изключително важно правилното му поставяне. Коланът трябва да минава по диагонал от рамото на жената, между гърдите й и непосредствено над корема. Долната част на колана трябва да минава възможно най-ниско под корема. Така при катастрофа шансът за оцеляване на жената и нейното потомство е еднакъв."

# 148
Boiana_P ,така е Peace Аз слагам горния през рамо,а долния или над`под корема,или го държа за да не ме притиска.Но това е за напреднала бременност

# 149
Деси, колко плати за ФМ при Враглева?

Аз слагам колан за сега, но си спомням, че при първата бременост в последните месеци ми беше адски некомфортно и почти не съм го слагала.

Общи условия

Активация на акаунт