Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за носене на колан по време на шофиране?
Какви са препоръките за носене на колан по време на бременност?
Кога е най-подходящото време за извършване на първата фетална морфология?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за носене на колан по време на шофиране?
При шофиране по време на бременност, носенето на предпазен колан е препоръчително. Има приставки, които държат колана под корема, почти върху краката, и предотвратяват корема от притискане при внезапно спиране или сблъсък. Важно е да се консултирате с лекар за конкретни препоръки относно носенето на предпазен колан по време на шофиране.
-
Какви са препоръките за носене на колан по време на бременност?
Препоръчително е да носите колан по време на бременност, като се уверите, че една част минава над корема, а другата е под него. Има и приставки, които държат колана ниско под корема и предотвратяват притискането му при внезапно спиране или сблъсък. Важно е да се консултирате с лекар за персонализирани съвети за носене на колан по време на бременност.
-
Кога е най-подходящото време за извършване на първата фетална морфология?
-
Какви упражнения се препоръчват по време на бременност?
-
Какви са препоръките за първа фетална морфология при многоплодна бременност?
Ама е нормално с оглед факта, че хич не пия малко лекарства. Момичетата са прави - пусни си стерилна урина, да се види има ли нещо. Аз съм добре, но установих, че ме боли отдолу като седна пред компа или изобщо
Така, че ще гледам да лежа повече.

Важното е да е живо и здравичко, ще свикнеш и с мисълта за момиченце, пък и нали си свикнала вече с племенницата та ще ти е по-лесно
Това ми е последната седмица на работа
Толкова съм щастлива, че вече ще мога да си стоя в къщи и да си почивам 
че бъдещия татко се притеснява понякога повече и мен, когато му кажа че ПАК ми има нещо