През февруари любов навред,а през АВГУСТ пита с мед! N14!

• 16 561
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Момичета искам да ви питам, извинявам се за неприятния въпрос но на мен последно време урината ми мирише много силно на белтък като на сурово яйце. Мислите ли че нещо не е наред или това си е нормално при бременнност?

Пусни изследване на урина. Аз днес правих такова и се показаха множество песъчинки, PH доста над нормата и захар в урината. В моя случай пиенето на вода доста ще помогне, явно не пия достатъчно и циститът ми не е бил случаен. Имала съм и преди проблеми с бъбреците, да не говорим, че съм супер генетично обременена. Смятам да посетя нефролог тези дни.  

# 121
Хора, не забравяйте да пиете много течности, не само за бъбреците, въобще за бременноста е добре да се пие вода (пък и се яде по-малко така). Носете си винаги бутилка с вода, дори и в чантата! Аз напоследък много ям таратор.

Лилия, добре си си направила изследвания. Дано се оправят по-скоро нещата.

# 122
Здравейте, августинки! Бруни, не знам, да ти кажа. Моята урина мирише на лекарства  Wink Ама е нормално с оглед факта, че хич не пия малко лекарства. Момичетата са прави - пусни си стерилна урина, да се види има ли нещо. Аз съм добре, но установих, че ме боли отдолу като седна пред компа или изобщо Cry Така, че ще гледам да лежа повече.
Момичета, да ви питам - ориентирали ли сте се към специалист за втората ФМ /19-23 г.с./? Че доколкото знам, трябва да се запишеш месец по-рано. Аз се колебая между доц. В. Димитрова и доц. С. Томова, но направо не знам. Ако сте имали или имате някакви контакти с тях, пишете ми да се ориентирам.

# 123
  • Пловдив
Честито здравичко и оформенко момченце на KokonaBonbona !!!! Hug
За китайския хороскоп и аз сам бик и бебка ще е бик  Laughing
Всички с болежки в бъбреците да се оправят бързо!!!!!!!! Praynig
А да ви питам има ли такива с болки в таза там където се свързват с краката мен напоследък доста.
Сядам отново да чета че утре е предпоследния изпит и да не се изложа на финала  Grinning

# 124
Момичета днеска да почерпя че слънцето на мама и тате става на осем години .Да ни е жива и здрава и да пожелая подобна радост на всички мами които им е за първи пат а на всички останали да повторят и потретят.  party023 newsm38 newsm59  cook  ura

# 125
Честита ти рожденичка! Пожелавам й слънчево детство и много здраве!! А на мама и тати дълъг живот, за да могат да й се радват много години!  newsm51

# 126
Буболече, честити розови гащи Heart Eyes Важното е да е живо и здравичко, ще свикнеш и с мисълта за момиченце, пък и нали си свикнала вече с племенницата та ще ти е по-лесно Hug
Моя компютър е все още на ремонт и затова чак сега се включвам, от работата Peace Това ми е последната седмица на работа Flutter Толкова съм щастлива, че вече ще мога да си стоя в къщи и да си почивам Flutter

# 127
Иф, честита рожденичка! Много здраве и усмивки!!!

# 128
Честит рожден ден на малкото сладурче! Много да те слушка и да те радва!
Да се похваля, днес съм много по-добре, да не казвам, че нищо ми няма. По ваш съвет започнах да приемам много течности, а лекарства не съм пила, само се мазах с масло от чаено дърво. За два дни оздравях.

# 129
if-73 честита ви рожденни4ка, много здраве, радост и сбъднати мечти!
sunbeammm, аз имам такива болки и не помня дали съм споделяла тук, но даже миналата седмица бяха бая силни, но тия дни сякаш ги няма, мисля 4е се разширява ханша  Thinking
veni_vet вчера и аз изпих бая количество мин вода на веднъж и но шпа и ме отпусна тази сутрин като закусих отново взе да се появява болката в бъбрека, днес съм на ЖК за пръв път и ще питам дали мога да пия нещо  Peace

# 130
  • Кърджали
Да е жива и здрава малката рожденичка!Едно весело, здраво и щастливо детсво и пожелавам.
Май и аз трябва да се оплача с една безсънна бременност. Вече втора седмица се въртя като полудяла из леглото. И вместо положението да се подобрява, с влошява. Три вечери прекарвам на пост, будна , без нито минута сън. Вече приятеят ми започна да ме използва да му правя кафе в 6 часа сутринта, защото и без това не съм спяла. А хич не пита, че и той има малка ина, тъй като в последните дни го  е налегнала хъркаща вълна, а моят сън /когато изобщо го има/ е много лек и се събуждам лесно.
А тези дни се появиха и някакви странни за мен леки болки  в областта на корема. Обикновенно се появяват само вечер, малко след като си легна. Чувството е такова, все едно нещо е притиснало корема ми. Обяснявам си го с навика ми да спя настрани, но пък коремчето ми още не е толкова голямо за да причинява дискомфорт. А сутринта като стана от леглото ми минава.  Ама тази комбинация безсъние + леката болка не знам кой ден ще ме превърне в ходещо кълбо от нерви.
А аз защо ли имам чувството, че до последния ден все нещо ще ми пречи, все нещо ще ме боли...  Rolling Eyes
Оф, поне си изплаках болката... Simple Smile че бъдещия татко се притеснява понякога повече и мен, когато му кажа че ПАК ми има нещо  Rolling Eyes

# 131
If да ти е жива и здрава рожденничката   bigdance2

# 132
Здравейте бъдещи мами! Исках да изпратя лично съобщение на Захира, но понеже кутията и е пълна, пиша тук.

Здравей Захира! аз съм от декемврийските мами, много се радвам за теб! И аз преживях същото като теб, но сега имам най прекрасния син. Пожелавам ти от все сърце, лека бременност и през август да гушнеш своето лъвче  newsm30

# 133
Zdraveite na vsi4ki mami. Iskam i az da se prisaedinia kum vas.

# 134
Здравейте бъдещи мами! Исках да изпратя лично съобщение на Захира, но понеже кутията и е пълна, пиша тук.

Здравей Захира! аз съм от декемврийските мами, много се радвам за теб! И аз преживях същото като теб, но сега имам най прекрасния син. Пожелавам ти от все сърце, лека бременност и през август да гушнеш своето лъвче  newsm30

Ивет много ти благодаря, че си се сетила за мен както и за прекрасните пожелания.

Общи условия

Активация на акаунт