През февруари любов навред,а през АВГУСТ пита с мед! N14!

• 16 561
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета, аз сега се връщам от лекар и се оказа че сме с 2 седмици по малки Shocked иначе всичко било наред и явно овулацията ми е била доста по късно отколкото се преполага. Сега явно ще  ми се измени и термина newsm78 тъй като сега отговарям на 11 ,5 г.с. а не както смятах до сега 13г.с
Деси, хич да не ти пука какво ти казва свекито, детето си е твое и ще му купуваш това което сметнеш че е необходимо.С моето свеки пък доста често става обратното - аз и казвам че няма смисъл да купува дадено нещо но тя пак си го взима. Grinning

# 91
Захира я издай с какво го храниш това бебе, че така бързо расте, издай менюто си  Mr. Green

# 92
детето от  3 дни ми носи ботушите и ту-ту(да ходим на влакчето).Днес реших да му взема книжка с влакче и да решим въпроса.Тъпото свеки:``Няма да му купуваш книжки!`.Направих я на 2стотинки. #Cussing outТо и без друго ако не аз,няма кой да му купи и боклук от 1лв.Вече не издържам Close Ао всичко върви по план март месец ще си търсим къща из околностите,че ми писна от свекита и от съседи-цигани,които от септември правят ремонт-къртят,събарят,строят... ooooh!
ох,олекна ми малко
що па да не му купуваш книжки? Shocked ooooh!Абе яяяя да си гледат работата,детето си е твое и ти най-добре си знаеш,хич,ама хич да не обръщаш внимание,аз моята така я режа и така съм я възпитала,че не смее дума да ми каже. Mr. GreenСамо пита "Така може ли,така става ли?" да не си позволяват много. Hug Heart Eyes

# 93
А какво да му купуваш, ако не книжки  ooooh! ooooh! ooooh!
Купувай си на детето, каквото решиш, особено пък книжки  Peace
И наистина гледай да се изнесеш, ако е възможно  Peace

# 94
Буболече, щях да ти честитя момата, но после ми се стори, че май и докторката не е била съвсем категорична, така че - гледай и ти да не се настройваш още, май шансовете си остават 50/50  Wink Дори и да е момиченце, пак съм сигурна, че когато я гушнеш ще си най-щастливата мама на света, така че споко, всичко ще е наред, нормално е да си леко разочарована  Peace Порови се малко в сайтове за колички, дрешки, легълца и прочие сладурски работи и ще видиш как ще ти стане по-добре  Hug

# 95
Здравейте момичета! аз пак не съм влизала отдавна, но мислено ви подкрепям във всичко най-вече в надеждите за прекрасни августовски бебчета. Simple Smile И ние вчера бяхме на преглед , малко по-рано от необходимото, защото имах малко зацапване и се бях шашнала , но за сега вс изглежда наред, само дето доки видя някаква точка в плацентата , която уж не била опасна.
по отношение на пола , винаги съм мечтала за момиченце, но вчера сякаш видяхме нещо да се показва между крачетата. бе6е мн вълнуващо и сега нямам абсолютно никакви предпочитания само да е живо и здраво Simple Smile

поздрави и лек ден на всички!

# 96
Ох момичета много съм изглупяла напоследък. Исках да Ви питам нещо и съвсем изключих. От няколко дни вечер ми се схващат мускулите, имам чуството че цялото ми тяло изтръпва и имам силна нужда да се изпъвам. Направо е ужасно , като някои инвалид се чуствам. Докторът ми каза че са крампи и ми изписа магнезии , но това доколкото съм чувала се случва последното тримесечие не първото. Има ли някои с подобни оплаквания в момента и знае ли как се облекчават.
мерси предварително!

# 97
Здравейте, мами! И аз не съм писала отдавна, но изнервената обстановка тук не ми понесе и на мен. Но пък ви следя. При мен нищо ново. Може би само, че на последната акушерска консултация ми определиха окончателния термин- 01. 08. 09 г., така че е много вероятно бебчо да се появи и през юли. Но здраве да е-нямам намерение да сменям темите тепърва. Надявам се и вие да нямате нищо против да си пиша при вас. Хубав ден на всички   bouquet

# 98
Здравейте, мами!
Сега се върнах от лекар.Да се отчета: според докторката термина ще бъде за 15 август, според мен е за 9 август, ама ще се доверим на доки.Така че моля някой да ме добави към мамите с термин 15 август. Инъче всички резултати са наред, бебо мърда ръчички и кръчета.
Ама да ви питам нещо:Някой знае ли как се оправя развит пъп?Защото моя ме боли.Докторите омират от смях и казват, че такова нещо като болки в пъпа няма.Баб ми каза, че сигурно е развит.На някой случвало ли му се е?
Много целувки от мен!

# 99
Здравейте мами.Преди малко се върнах от лекар. Всичко е наред , но много се бях притеснила ,защото имах болки от ляво .Доктора каза, че е от бъбреците и да пия нещо хомеопатично - не запомних какво ,днес съпруга ми ще го купи . След 20г.с обаче трябва да пия антибиотик за това . В 14г.с. и 2 дни с термин 03.09. Бебчо е дълъг 7,7 см. ,но не можа хубаво да се измери щото се беше свил. Пулс 145 . Не помня как беше при такъв пулс момиче или момче .Гледаха ме на 3Д и лекаря каза ,че е рано да се види пола . Искам да ходя всяка седмица на ехо щото съм преживяла мисед и съм притеснена , а лекаря се шегува и каза да си купя ехограф и всеки ден да се гледам. След миседа направих сумати изследвания и се оказа жестоко повишени НК клетки . Вливах интралипид , но не помага . Днес пуснах нова контрола и на 09.02 пак ще вливам за втори път имуновенин - 40амп. Такава е препоръката на доц.Конова . на всички желая хубав ден !

# 100
Момичета, това че лекарят ви дава снимка или показва означенията на ехографа, не означава, че лекарят ви сменя термина. Термин не се сменя.   Peaceх Защото е много вероятно всеки път да показва различно. Терминът е един и по него трябва да се наблюдава дали всичко е наред.  Peace Ако пък случайно лекар ми смени термина заради данни от ехографа, то със сигурност няма да стъпя повече при него.

Отклонение от две седмици на този етап не счита за късна овулация, а по-скоро индикация за възможен проблем, или пък грешно измерване. Резултат плюс минус 10 дена е нормален, но не означава грешен термин. Бебчетата не са напълно изпънати и винаги в една позиция, понякога са в доста свита поза, понякога се протягат, това дава отражение на измерването. Тепърва ще започва да се мери глава и бедрена кост. На изследване в един ден размерите на главата показват един термин, а пък бедрената кост показва термин, различен с една седмица /случай при мен/. Кажете ми тогава кое от двете трябваше да се гледам, за да си сменя термина? Защото сега се определя само с едно измерване, но после стават няколко и почти никога не показват едно и също. От опит ви го казвам.

Освен това, ако постоянно се наглася термина по изчисленията на ехографа, ами тогава дори и да има изоставане на плода, няма да се търси евентуален проблем, а само ще се сменя термина, за да е по-лесно да угодим на ехографа.

И не знам какво ще настане - тук сме 100, значи на почти всеки преглед някой на някоя от нас трябва да променя на първа страница термини.

Пожалете ги момичетата, които се ангажират с воденето на темите.   bouquet

# 101
Как сте мамчета  Hug
Отдавна не съм писала и аз, но то нямаше и какво да пиша. Не, че сега има, ама да се разпиша Simple Smile
Лилия. Н е много права за това с термините. И на мен ехографа ми даде 3 дни разлика, което е нормално и всеки път да е различно от термина, а и почти никой не ражда на термин Simple Smile

За пола. Първия път исках много да е момче, а и доки 4 пъти ми каза различни полове, един път момче, после помиче и после пак така. Та не беше ясно. Но се появи момиче. Да малко се разочаровах, защото исках 1-вото да е момче, а 2-рото момиче. Но уви, момиче е 1-вото и съм много щастлива и я обичам страшно много. Сега искам пак момиче, мъж ми също, но както обикновенно става, вероятно ще е момче. Та...каквото и да е, знам, че ще го обичаме много, макар, ако е момче, да ми е криво, но след като се роди всичко изчезва, повярвайте ми.

Снощи много силно ме преряза от едната страна, но отмина. И като спя на дясно ми е по-добре, отколкото на ляво. А и сънувам едни идиотщини...(не точно с бебето, ами с мен, като израждане на комшииката, вадене на бебето с 2 леки разреза от ляво и дясно(просто невъзможно), но то е толкова малко, не готово за раждане, прави му се нещо и се връща, много глупости, никога не съм сънувала такива идиотщини).

А днес гледахте ли "Часът на мама"? Казват, че родените през тази година, ще стават за управници, ще са мн ученолюбиви и трудолюбиви, но е хубаво да им се угажда, т.е. да не им се противоречи, защото по-късно ще станат диктатори (тази година е на Бика - Хитлер е бил в такава година). Та така, трябва да внимаваме с децата Simple Smile
Ако вярвате в това де, защото брат ми е Маймуна, ама нищо общо с нея няма, та така.

# 102
Аз пък в петък не издържах и отидох да ме видят защо така ми ги няма симптомите. Всичко си е наред. Моето бебе пък втори път го гледат на ехограф и двата пъти излиза термин 30 август. С предните две бременности имам сигурно поне определени 15 различни термина, но този път - голямо съвпадение.  Grinning

Моят мъж, каза за бебето, че е красивА. За първи път като че ли му се иска да има момиче, до преди това не щеше да чуе, но и ние малко да разнообразим.

Аз пък започнах да говоря в мъжки род - той, той  Mr. Green и постоянно пред главата ми са сцени с три момчета.

# 103
Момичета, помагайте който с каквото знае!
От вчера имам ужасен проблем - цистит. Сигурна съм, че всички знаете за какво става въпрос. През 5 мин съм до тоалетната и ме боли ужасно. Доки каза, че мога да правя промивки с разреден Йодасепт. Ако някой знае някое хомеопатично средство или бабино лекарство, моля да го напише.

# 104
Много е неприятно... Аз в начална бременност имах цистит и ме държеше 2 седмици, дори не знаех, че съм бременна още. Много е важно да пиеш повече вода, да си задължително на топло. Аз пиех Уринал, мисля че са безвредни при бременност, но се консултирай с лекар. На мен ми помагаше и топлия душ, поне за симптомите. 

Задължително направи и изследване на урината, да не се окажат някои бактерии, които да доведат до по-сериозна инфекция, която е много опасна за бременните.

Общи условия

Активация на акаунт