В очакване на Супербол и Св. Валентин- 90-та тема САЩ

• 15 286
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Ще попитам пак за тази разновидност,макар и да съм напълно съгласна с теб.Лично аз ги слагам едно към кесим Wink или по-скоро се ръководя от българския.Но горните примери са със сигурност без запетя.Ще дам отчет,какво се пише в случай на натъртване на мисълта.

Тук ,някакъв форум обсъждат същия проблем с please.

http://www.englishforums.com/English/ACommaAfterPlease/hzzdr/post.htm

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 02:27 от ophie

# 151
  • USA
Много благодаря за коментарите! Това със свободата обяснява защо съм го виждала в различни вариации.

# 152
Софко ЧъРъДъ !!!

Да си здрава и обичана. Хубав празник ти желая   bouquet . А като се напразнуваш да ни зарадваш със снимки на бебка и батко и.

# 153
Софко, честит рожден ден!

# 154
  • Boston, MA
Честит рожден ден, Софко! Бъди здрава!

Тине, какви ги дрънкал бат'Бойко при вас, а?  Laughing

# 155
Мерси, мерси!!!
Смятам да празнуваме само с торта (от Пъбликс) следобяд и после да излезнем по семейному... предполагам дотогава ще се е вдигнала сланата  Whistling ooooh! Laughing...
Къде са 35, там са и 40...  Confused.. старост нерадост... поне кокаляците още не ме въртят  Joy...

# 156
Софко, наздраве!  Simple Smile
И аз смятам да изпълзя днес навън, постопли се  Laughing

# 157
Софко, да си здрава и много щастлива, весел празник от мен!

# 158
Софко ,честит рожден ден ,много здраве ти желая  Simple Smile

Да бе и при нас се постопли днес, от един огромен танк с газ  ,изпраскахме повече от половината с камината само за 2 седмици.От както се нанесохме в новата къща само студ на търкалета ,не мога да излезна да разгледам двора подробно  Simple Smile.

Тандури ..вчера намерих тези пердета дето говореше,закачват се с едни кукички за  пердетата ,само дето бяха много малки(тесни) и не знам как ще стоят ако ги сложа на леко прозрачни пердета.

Снощи гледах "Rezervation road" ей много тежък филм но много интересен!

# 159
Честит ти рожден ден Софко. Бъди здрава и усмихната Simple Smile

По повод посещението на Б.Б. в Чикаго, да ви попитам как става гласуването тук и къде трябва да се регистрираме?

И при нас се постопли - цели 38 Ф днес - утре 51Ф- Ура! Laughing

# 160
Sofko, честит рожден ден! Много радост и здраве!

Какви са тези студове, които споменавате? (Само да не става дума за +5 например, защото ще хвърчат искри от моя страна.  Joy)

# 161
33F е при нас вече втора сутрин- колите са със скреж... Добре, че взех фланелени чаршафи за всички  Rolling Eyes... иначе денем се разхождам по бермуди и зимно яке, докато грее слънце, ама мнооого лошо духа... Децата ги омотавам добре, Вики все е със замръзнали крайници навън, обаче не се е разболяла още  Sunglasses...  Whistling...

# 162
честит рожден ден на софко   bouquet, да е здрава и обичана!

# 163
Някой знае ли как стои върпосът с двойното гражданство от американска страна? Аз знам, че на практика можеш да си и така, и така, ама на теория как е и всъщност какво е забранено/разрешено?

# 164
 newsm59 софко!

От тук:
http://travel.state.gov/travel/cis_pa_tw/cis/cis_1753.html

A U.S. citizen may acquire foreign citizenship by marriage, or a person naturalized as a U.S. citizen may not lose the citizenship of the country of birth.
U.S. law does not mention dual nationality or require a person to choose one citizenship or another.

С две думи, двойното гражданство не е изрично забранено.

Да питам за паспортите (българските)  Laughing - някой знае ли докъде го докараха с биометричните паспорти? Нашите изтичат началото на 2010, а ще вадим нови визи и хем ми се иска да подновим паспортите овреме, хем предпочитам да не трябва да ги подменяме след 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт